Missiva

81
24.7.08 13:04

Missiva

Ahoj všem.
Scháním prodejce této značky. Missivu jsem dříve používala, pak ztratila kontakt a chtěla bych se k jejich výrobkům vrátit. Najde se pordejce v okolí Praha západ nejlépe Praha 5 :?: :?: :?:
 Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
261
24.7.08 13:21

Ahoj, já jsem bohužel až z Trutnova, což je od Prahy dost daleko. U nás se to prodává v Mateřském centru. Ale spíš se tě zeptám já: v čem je Missiva tak dobrá? Já o tom vůbec nic nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
24.7.08 13:34

Pod touto značkou se vyrábí ekologicky šetrný výrobky, český a za dobrou cenu, mám zkušenost s čističem na sanitární keramiku a saponátem na nádobí. Prodávají se koncentrovaný, dlouho vydrží.
Mají spoustu dalších produktů přes prací prášek ke kosmetice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
24.7.08 13:35

Díky, Trutnov je opravdu trochu z ruky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
24.7.08 17:30

Moje mamka dela Missivu, sice nakupuje jen pro svoje (a moje :-)) ucely, ale mozna by to posilala i tobe. Ale ty chces asi osobni predani, co? :) Mamka bydli za Prahou smerem na Kolin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
24.7.08 20:10

Lucci, to je přesně na druhé straně Prahy :? Já bych potřebovala konkrétně okolí Zličína. Kdyby to nebylo přes celou Prahu klidně bych dojela osobně. Tímto směrem mám jen známé v Pečkách. Po tvojí mamince nemůžu chtít aby lítala s balíčkama na poštu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
5.9.08 13:03

Ilík, nemusíš shánět prodejce, stačí když se u nich zaregistruješ, zapaltíš registrační poplatek 450 Kč a můžeš si objednávat mailem, pošlou ti obchodní balík zdarma. Domluvila jsem se s kamarádkou a objednáváme si společně cca 1× za 2 měsíce, rozdělili jsme se o registrační poplatek a jsem moc spokojené, navíc máš zboží levnější než kdybys brala od prodejců............Michaela

• Citovat
  • Upravit
1
2.11.23 20:08

Missiva

📌

Příspěvek upraven 01.04.25 v 06:07

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
28.12.23 23:27

Spagetka

Missivu nedoporučuji produkty jsou super ale přístup majitelů firmy je otřesný s touto společností jsem spolupracovala a už nikdy víc už tam nekoupím ani produkty firma si nezaslouží mou podporu neváží si svých zákazníků ani spolupracovníků mají poslední čas ve zvyku blokovat lidem ID určitě spolupráci nedoporučuji s Missivou začínat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí