Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahoj všem.
Scháním prodejce této značky. Missivu jsem dříve používala, pak ztratila kontakt a chtěla bych se k jejich výrobkům vrátit. Najde se pordejce v okolí Praha západ nejlépe Praha 5
![]()
Děkuji
Ahoj, já jsem bohužel až z Trutnova, což je od Prahy dost daleko. U nás se to prodává v Mateřském centru. Ale spíš se tě zeptám já: v čem je Missiva tak dobrá? Já o tom vůbec nic nevím.
Pod touto značkou se vyrábí ekologicky šetrný výrobky, český a za dobrou cenu, mám zkušenost s čističem na sanitární keramiku a saponátem na nádobí. Prodávají se koncentrovaný, dlouho vydrží.
Mají spoustu dalších produktů přes prací prášek ke kosmetice.
Moje mamka dela Missivu, sice nakupuje jen pro svoje (a moje
ucely, ale mozna by to posilala i tobe. Ale ty chces asi osobni predani, co?
Mamka bydli za Prahou smerem na Kolin.
Lucci, to je přesně na druhé straně Prahy
Já bych potřebovala konkrétně okolí Zličína. Kdyby to nebylo přes celou Prahu klidně bych dojela osobně. Tímto směrem mám jen známé v Pečkách. Po tvojí mamince nemůžu chtít aby lítala s balíčkama na poštu.
Ilík, nemusíš shánět prodejce, stačí když se u nich zaregistruješ, zapaltíš registrační poplatek 450 Kč a můžeš si objednávat mailem, pošlou ti obchodní balík zdarma. Domluvila jsem se s kamarádkou a objednáváme si společně cca 1× za 2 měsíce, rozdělili jsme se o registrační poplatek a jsem moc spokojené, navíc máš zboží levnější než kdybys brala od prodejců............Michaela
Missivu nedoporučuji produkty jsou super ale přístup majitelů firmy je otřesný s touto společností jsem spolupracovala a už nikdy víc už tam nekoupím ani produkty firma si nezaslouží mou podporu neváží si svých zákazníků ani spolupracovníků mají poslední čas ve zvyku blokovat lidem ID určitě spolupráci nedoporučuji s Missivou začínat