Kosmetika Babylove

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5891
31.1.06 22:41

My meli newborn plenky a dobre, ted krem na zimu, malej ho ma rad, smeje se u toho vzdy, ale mozna je to tim,ze delam pritom blbosti.. 8O

tehulinko,taky cekam na bonus.knizku od listopadu,volala ta,pry vymenujou tasky,pac meli bonus,knizky do brezna,tak je meni za do konce roku,pry trpelivost,ze toho ted maj hodne,ze tak do tydne, no uz je to 10 dni,ale par dni jim jeste dam :wink: su holt dobrota sama. ****

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1376
1.2.06 01:37

Petula, tak to mas dobre :) mne samej vadi, ze mi to vadi :-( ja dost neznesiem na nom nejaku vonavku, takze sa s muzom ani moc nevonavkujeme, potom staci ze ho chytime a smrdi ako parfumeria :-( radsej mam tu jeho mimi prirodzenu vonu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
410
1.2.06 08:41

Taky se přidávám ke spokojeným s kosmetikou babylove.Plenky jsem nezkoušela,ale třeba ubrousky senzitive mě vyhovovaly,do porodnice bych,ale možná raději vzala pampers senzitive,nebo nivea soft přeci jen se mi zdají,že se s nima líp utírá a vůbec nedřou,ona ta smolka ze začátku je dost vytrvalá. :wink:
GOTHIC taky mi ten krém voní,právě mi připadá,že má takovou miminkovskou vůni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
1.2.06 10:32

Samá chvála na BABYLOVE :D a já se taky přidávám :D :D :D
Je to opravdu bezvadná značka, jak psaly ostatní maminky, cenově dostupná a fakt kvalitní.
Používáme plínky (moc výhodné v kombinaci s bonusovou knížkou a ještě 20%slevou), šampon, dětskou koupel, krém proti mrazu (wind and wetter…) a dál jsme tam kupovali třeba termo talířek za super cenu, 3kartáčky na učení a čištění zoubků, hřebínek na vlásky, prostě máme doma reklamu na Babylove :D

Jen mám dotaz právě k tomu Wind und wetter krému (nám voní a taky u toho děláme blbiny:)) - jakou máte barvu obalu?
Já jsem ho kupovala někdy na podzim, a máme žlutou, a pak jsme sháněli pro kamarádku později a nemohla jsem ho najít a nakonec jsem našla s červeným nebo růžovým obalem.
Jedná se o stejnou věc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5891
2.2.06 09:26

my mame biloruzovou barvu kremu WIND&WETTER…mozna zmenili obal..u jejich kosmetiky Balea tez menili obaly ale vyrobky zustavali stejne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
2.2.06 09:51

Já se přidám ke chvále kosmetiky Babylove. Malá má problémy, protože se nám osipala po doma škvařeném sádle, další přírodní pokus byl olivový olej, problém byl stále veliké červené fleky.Nakonec nám doporučili kosmetiku nivea, seba med a taky nic. Nakonec mi bylo vysvětleno že malá má alergii na přírodní látky obsažené v kosmetice a že potřebuje prostě zkoušet. Tak nakonec nám žádný problém nedělají jen dvě značky Babylove a Johnsons baby.

Jinak co se týká plýnek ty nemají chybu, nejhorší plýnky pro holčičky dokud se nehýbou jsou Pamepers. Důvod je jednoduchý, holčičky čůrají pod sebe a oni tam mají jen jednu třetinu hmoty která pohlcuje moč, to u nás zanmenalo za 2 hodiny převlíct celou berušku někdy i s postýlkou. Babylove tu hmotu má až do konce k té gumičce v pase, zatím jsme je nepročůrali ani za celou noc a to malá spí 9 hodin v kuse.

Achesa a Anička 4m

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4258
2.2.06 09:57

ahoj pouzivam ubrousky-vlhcene a jsou vyborne vzbec nevysychaji narozdil od jinych,na plenky jsem slysela take samou chvalu.dale pak pouzivam jejich prsni vlozky a za tu cenu jsem take lepsi nevidela!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9356
3.2.06 11:25

Ahoj,
Babylove používám už od staršího syna a maximální spokojenost.
Na Mirdu mám koupel,mycí gel,tělové mléko,krém na pusinku do zimy,šampón.A na prcka zatím kosmetiku nepoužívám.Jsem názoru,že stačí doma vyškvařené sádlo a čistá voda.Zašpinit se zatím nemá kde.Ale používám pleny,ubrousky,dětský zásyp a přebalovací podložky.A taky máme doma termotalířek a :,-(u kartáčků na zuby.Jak někdo psal reklamní domácnost.
Vyplatí se nakupovat s babybonusem +20-ti procentní slevou.

Dana,Mirda a Vojtulka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
922
3.2.06 11:49

Také se přidávám ke chvále této kosmetiky! Používáme vlhčené ubrousky, super je i to malé balení po 15, které beru když někam jedeme. Dobré jsou i ty přebalovací podložky.
 Berča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
9.6.10 16:28

Vidím samou chválu a taky musím pochválit - používám vlhčený ubrousky sensitive nebo s heřmánkem a obojí super, tělový mlíko, krém na zimu, plínky jsem taky měla a spokojenost, ale ted používáme Pampersky, protože s emi líbí že jsou měkčí a navíc mi voní:-))dál kartáč na vlásky, kartáčky a kousátka, moc spokojená jsem s flaštičkou na mlíko, od Nuku stojí 200 a podobná od Babylove 40 Káčé, dokonce mi přijde ještě hezčí a když s ní štěrchám tak neteče tolik jako Nuk. Takže této značce dávám jedničku s hvězdičkou. Ještě bych chtěla zkusit jejich opalováky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí