Kosmodisk - nemáte zkušenost?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5476
12.10.10 22:04

Můj dědeček si kosmodisk hrozně přál. i když jsme věděli, že je naprd, tak abysme mu udělali radost, jednou ho na Vánoce dostal. Nikdy by nepřiznal, že je to na prd, ale bylo na něm dost poznat, jak je mu nepříjemné, když se ho někdo zeptal, jestli mu to pomohlo, protože nemohl přiznat, že jsme měli pravdu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7421
12.10.10 22:17
Lindina píše:
Zdravím,pořád přemyšlím jestli si kosmodisk koupit,ale jak tak čtu tak to stojí opravdu za nic.Je mi 33 a mám velké bolesti spodní části zad+beder a svalů. :cry: Dělám hodně těžkou prací takže si moc nepomáhám.Bez hromadů léku se nevyspím.Zkoušela jsem si najít nějaké cviky,ale bolesti trvají dále.Prosím jesli máte nějaké zkušenosti a znáte opravdu cviky které mi pomohou napište.Děkuji

Doporučuji zajít k praktickému lékaři, který pošle k rehab. lékaři, případně na některá vyšetření (RTG a podobě.)
Mám kamarádku stejného stáří a ta se již 3 roky léčís bederní a křížovou píteří. Skoro rok byla na neschopence, pak postupně (na zkrácený úvazek) zase začala chodit do práce (kancelář) - nechtěla do inv. důchodu. Nebýt pravidelného a poctivého cvičení (každý den minimálně několik desítek minut), každoročních lázní a toho, že se šetří, tak už dneska asi ani nechodí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kosmodisk
21.12.10 18:09

Kosmodisk

Určitě navštivte soukromé lékařské a rehabilitační centrum CITY MED, Vocelova 7, Praha 2 /souběžná ul. s I.P.Pavlova) kde mi ohromně pomohli a naučili cviky podle Ludmily Mojžíšové. Dá se i zakoupit knížka s názvem „Záda, která cvičí, nebolí - Cvičíme podle Ludmily Mojžíšové“.Kniha je vybavena krásně názornými obrázky. Tyto cviky mi jedině pomohly.

• Citovat
  • Upravit
Zenona
11.1.11 16:14

Ahojki Landino,
pokud máš potíže s páteří vyhledéj ortopéda a ten ti poradí,co dělat.
Vychovala jsem dvě děti s různorodými problémy s páteři a měly tedy i rozdílné ortopedické pomůcky.Jedině ortopéd ti může naordinovat to,co vlastně potřebuješ.Musím podotknout,že díky MUDr.Pavliskové a MUDr.Pišoftové,dnes jsou obě mé dcery zdravé,ale byly to léta poctivého,každodenního cvičení na spevnění svalového tonusu v oblasti páteře.
Zdravím tě Zdenka

• Citovat
  • Upravit
misutpav
21.1.11 21:10

Také jsem uvažovala o koupi kosmodisku, ale jeho cena mě celkem odradila. Tak jsem začala brouzdat po internetu a našla jsem ho na aukru od 300kč. Což už mi nepřipadá tak moc tak jsem si objednala a čekám až dorazí snad pomůže.

• Citovat
  • Upravit
janca45
1.4.11 08:57

Na aukru jsou podvodnici a nikam se nedovolas, jsem zvedava co ti poslou

• Citovat
  • Upravit
Alexadex
2.4.11 00:05

Tak nevím… s těmi podvodníky na aukru nemohu souhlasit. Párkrát jsme něco zakoupili a vše bylo OK. A ke Kosmodisku: zatím netuším, koupila jsem si jej dnes za 250Kč nový. Tchýni prý pomáhal (a to je obézní a už dloouuuho v důchodu). Půjčila si jej od kamarádky a byla spokojená. Takže dvě rady: než něco z reklamy koupím, zjistím si od známých jestli náááhodou nemají zkušenost (to je ta nejlepší reklama, stačí 3-4 názory) a pokud nakupuju přes net (i na aukru), tak koukám na reference a neplatím předem.

• Citovat
  • Upravit
2
5.9.11 15:27

Moje babča ho má a je velice spokojená, objednala jsem ji ho za super cenu na http://www.sbazar.cz/. Byl úplně nový, takže super dárek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
8.10.11 09:45

Kosmodisk - zkušenost

Hele, já jsem si ho koupila přes e-shop: www.leciva-levne.cz a dobrý. Záda mě bolela jako čert a při nošení Kosmodisku mě to pomohlo. Tak za sebe doporučuji ;-)

Lesuom píše:
Holky prosím,

vlastníte někdo tuto pomůcku? Můžete se podělit o praktické zkušenosti?

Díky moc.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12330
15.12.11 10:20

Ahoj holky, chtěla sem se zeptat jestli někdo nemáte s kosmodiskem jakoukoli zkušenost. Přemýšlím o koupi pro tatínka, ale jestli to má vůbec nějaký smysl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1469
15.12.11 10:48
iiiv píše:
Ahoj holky, chtěla sem se zeptat jestli někdo nemáte s kosmodiskem jakoukoli zkušenost. Přemýšlím o koupi pro tatínka, ale jestli to má vůbec nějaký smysl.

Ahoj měla jsem ho půjčený,protože mě bolela a bolí záda,ale vůbec mi to nepomáhalo :( bolelo to pořád,takže jsem ho po několika měsících vrátila!Je lepší ho někde půjčit a zkusit a zbytečně nevyhazovat peníze,kdyby to náhodou nepomáhalo 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
15.12.11 11:01

V tv, myslím, že to bylo v černých ovcích- ho testovali někde na klinice, dali ho nosit klientům, co měli problémy se zády…A nikomu nepomohl. Mudr se k tomu vyjádřil, že to čekal, neboť ten výrobek nemá logiku a je navíc forově vyrobenej a není jasný, co jako by na tom pomáhalo… Takže všechny odrazoval, kdo jen uvažují o koupi

• Citovat
  • Upravit
4989
15.12.11 11:31

tak u nas v rodine se pouziva a vsem pomaha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12330
15.12.11 12:40

já právě přemýšlela o tom z aukra asi za dvěstě korun, ale aby mě s tím táta někam neposlal, že je to s tím spíš horší než lepší :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
15.12.11 13:29

já si o tom myslím své, že tu „pomoc“ si prostě člověk vsugeruje a je mu dobře. Já osobně nevěřím, že to pomáhá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí