Kosmodisk - nemáte zkušenost?

20
10.8.10 14:47

Kosmodisk

Holky prosím,

vlastníte někdo tuto pomůcku? Můžete se podělit o praktické zkušenosti?

Díky moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1835
10.8.10 16:40

ahoj, neverila jsem tomu, ale babicce meho manzela to fakt pomohlo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.8.10 17:28

pánejo tomu někdo věří? tak možná si to někdo zafixuje v hlavě jako homeopatika že to vážně pomáhá :mrgreen: ale byly na to dělané i nějaké studie a i lékaři tvrdí že je to totálně k ničemu a mě to v reklamě přijde opravdu směšný :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.8.10 17:30

kosmodisk je pouze molitan nalepený na plastové tyčce, a při nošení to dělá to, že to jakoby „masíruje“ záda. ale jinak to nepomáhá, i když to prý používají v nemocnicích. na bolest zad pomůže pouze pravidelné cvičení, aby se záda posílila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.8.10 17:34
Kubik_kubikula píše:
kosmodisk je pouze molitan nalepený na plastové tyčce, a při nošení to dělá to, že to jakoby „masíruje“ záda. ale jinak to nepomáhá, i když to prý používají v nemocnicích. na bolest zad pomůže pouze pravidelné cvičení, aby se záda posílila

a kde v nemocnicích nevíš? tomu nemůžu vůbec uvěřit 8-o jestli to nebyla nějaká reklama ale souhlas s tebou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15326
10.8.10 17:45
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
10.8.10 17:48

Kubik kubikula: Spíš je třeba na bolest zad zpevnit břišní svaly, aby nedocházelo ke svalovým disbalancím, ze kterých jsou potom ty bolesti zad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.8.10 18:12

já bych to shrnula: proastě cokoliv jiného jen toto ne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
10.8.10 20:17

babička si to kdysi koupila a že jí to pomáhá, ale my jsme zjistili, že to nosí opačně :-D tak si to spíš jen vsugerovala, tak aspoň že ji to „pomohlo“ :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5345
10.8.10 20:22

tchýně si to koupila ale prý k ničemu, nezabralo to,takže vyhozený peníze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
10.8.10 22:22
:lol: :lol: :lol: :lol:

Holky díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
11.8.10 00:04
makina píše:
http://i.mimibazar.cz/…3/h18332.jpg

Přesně jak píše makina,pokaždé si na tento fór vzpomenu a moc mě to rozesměje :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
29.9.10 12:51

Kosmodisk

Zdravím,pořád přemyšlím jestli si kosmodisk koupit,ale jak tak čtu tak to stojí opravdu za nic.Je mi 33 a mám velké bolesti spodní části zad+beder a svalů. :cry: Dělám hodně těžkou prací takže si moc nepomáhám.Bez hromadů léku se nevyspím.Zkoušela jsem si najít nějaké cviky,ale bolesti trvají dále.Prosím jesli máte nějaké zkušenosti a znáte opravdu cviky které mi pomohou napište.Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
29.9.10 15:58

Tchýni pomohla hoooodně kvalitní matrace a polštář, kupovali jsme to v ikei a matrace stála kolem 10t a polštář 1t

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VejaV
12.10.10 21:00

Cviky

Mám zkušenosti se cviky,znám jich dost. Hodně mně pomohly, dá se říct,že bolesti ustaly. Takto se nedá poradit-nejlíp navštívit dobrou rehabilitaci,kde Vám vysvětlí a poradí.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex