Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahoj, kdo má zkušenost se zánětem trojklaného nervu napište. Dr. Mi napsal TRAMAL,ale zatim nic moc. Chtěla bych vědět komu co pomohlo krom léků. Dík
Osobní zkušenost nemám, ale babička na to trpí už asi 20 let (nechci tě strašit). Dřív ji na to pomohla akupunktura a trošku biolampa. A když je to nesnesitelný a trvá to dlouho (myslim roky),tak se to i operuje
Ahoj
brácha chodil taky na akupunkturu (dělá jí jeho obvoďačka) + na rehabilitaci.
Se mi smazal dlouhy prispevek ![]()
Nic, psala jsem, ze leky jsou spravna lecba - ona totiz lecba jinak nejni.Je dulezite tu bolest rychle ztlumit, protoze jinak se ji mozek nauci a produkuje si ji, kdy chce. Tramal uzivat, nebat se hodne (jen s tim neridit a pod.) - pokud to nebude vyrazne lepsi, nabehnout k dr treba pro infuse. Dale se da udelat obstrik, operace taky jde, ale tim se nerv zlikviduje, takze necejtis tvar.
Mám ho taky již několik let a vždy když to přijde tak si píchám B 12 injekce obden a piju 2 litry Vilcacory peruánského čaje. ![]()
Na trojklaný nerv by Vám měla pomoci biolampa. Z vlastních zkušeností doporučuji Biolampu Biostimul 103. Léky a akupunktura Vám sice zmírní bolesti,ale ne na dlouho. Biostimul 103 jsme kupovali za 8750,– Kč s prodlouženou zárukou 36 měsíců a zdarma byly v balení ještě dva gely. Lampa by Vám měla pomoci jak na trojklaný nerv, tak najde jistě časem uplatnění v celé rodině, je jak na klouby, jizvy, akné, opary, podporu imunity a spoustu dalších onemocnění. Určitěě bych nevolila Bioptron od Zepteru a to z mnoha důvodů, přemrštěná cena, zastaralá technologie na bázi barevných sklíček s halogenouvou žárovkou a hlavně asi nejdůležitější věc. Nevěřím, že firma, která prodává hrnce, vysavače apod. bude schopná vyvinout účinný lékařský přístroj jakým biolampa je.
Ahoj, právě prožívám už po několikáté zánět trojklanného nervu. Příšerné bolesti.
Chtějí mi poslat na operaci. Zjistila jsem, že je mi úplně jedno, jestli budu mít necitlivou púlku obličeje. Hlavně že to přestane bolet. To je totiž na vyskočení z okna, teda kdyby se člověk mohl pohnout.
Ahoj můžete mi poradit. Tatínek má od neděle bolesti tváře. V neděli byl v nemocnici a zjistili mu zánět trojklaného nervu a napsali mu nějaké léky a odeslali ho na neurologii a z nemocnice ho poslali k zubaři, který mu našel kaz a pročistil mu kanálky a vytrhal nervy. Bolest ale stále přetrvává a ani prášky nezabírají. Můžete mi prosím poradit, jak se tento problém řeší. Oni s tím jako nedokáží doktoři nic dělat, tak aby ho to přestalo bolet?
Normálně když sedí, tak ho to skoro nebolí, ale když si chce lehnout okamžitě dostane záchvat bolesti. ![]()
@Ivulka88 ja se toho zbavila suchym teplem - bud jsem nahrivala v mikrovlnce polstarek s peckama (jako se dava detem na brisko) nebo chodila s saloi omotanou kolem hlavy. To jedine mi pomahalo a ty zachvaty bolesti postupne zmizely.
Jo a davala jsem si hodne magnezium
@LindaPraha my jsme tatínkovi koupili tu infralampu. Myslíš ze by to mohlo pomoct? Říkal ze si to nahrival zatím 10min a žádná změna… ![]()
@Ivulka88 to jsem cetla, ze to pomaha, ale ja ji nemam, takze jsem ulevovala holt jinak. Kdyz uz sem nemohla dala jsem si polstarek na celou stranu te hlavy a krku v posteli a odpocivala na nem, hezky to hralo, ja u toho podrimovala. Je to hrozna bolest, ja myslela, ze skocim z okna. Zkuste i to magnezium, ja si davala Magnosolv
No mě překvapuje ze s tím někde nic dělat.
Tatínek uz pátou noc nespal. Vůbec nevíme co s tím. Zkusíme ještě to magnesium. ![]()
Je v nemocnici dali mu kapačku při které měl 9 záchvatů, takže kapačka nepomohla a teď se řeší co dál. ![]()