Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahojky všem, prosím, chtěla bych Vás poprosit, kdo jste v registru kostní dřeně, prosím? Jsem zapsaná v registru kostní dřeně, chtěla bych se zeptat, jak často a po jaké době Vám chodí, těm kdo jste v registru časopis Naděje nebo něco podobného, prosím? Mě bohužel nedorazil, i když na transfuzní stanici, kam chodím na krev a plazmu, mi sdělili, že by měl, co nejdříve dorazit! Popřípadě, chtěla bych se, zeptat, kde je možné o něj, prosím, zažádat? Děkuji mockrát.
@Kamila17 Jsem v registru asi 8 let a nikdy od nich nic nepřišlo. Po pár letech jsem se tedy přestěhovala, nějak jsem jim tam psala změnu bydliště, ale už si to moc nepamatuju, ale taky žádná reakce. Ale email na mě mají.
@Kamila17 Jsem v registru minimálně 15 let (spíš déle), jsem aktivní dárce - a o časopisu Naděje ani nevím, že existuje…
Jednak ti chci poděkovat, že tam jsi, to je super! Kéž by takových bylo víc.
A časopis Naději si můžeš stáhnout zde, jsou tam všechna čísla: http://nadace.kostnidren.cz/…s-nadeje-17/
Příspěvek upraven 10.07.16 v 18:58
V registru jsem spoustu let, časopis nepřišel nikdy. Ani jsem o něm nevěděla ![]()
Jsem tam asi 10 let, časák vím, že existuje, nikdy mi nepřišel, neřeším
Časopis mi chodí jednou za pár měsíců, ale je to jen pár stránek. Ani bych tomu neříkala časopis ![]()
V registru jsem několik let a časopis chodí. Nosím ho do práce, abych navnadila další ![]()
Jsem tam skoro od prvopočátku cca 2 roky od vzniku a časopis chodí 2× do roka.
Jsem tam taky už nějakých 7 let a nikdy nic. JSem i dárce krve, ale teď jsem byla buď těhotná nebo kojila, tak momentálně mám asi 5 let výpadek. Tak nevím, jak to řeší v registru (jsou údajně propojené). Ale ani do rodného bydliště nic nepřišlo.
An S.