Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Anonym23458
Koťata jsou zlo. Vím to z vlastní zkušenosti. Vykašli se na to
@Anonymní píše:
@Anonym23458
nedivím se, že se za tak hnusný názor stydíš, jsi ho.vado
@Anonym23458 píše:
Dobrý den,
našla jsem dvě koťátka. Vzala jsem je domů, ale máme zákaz zvířat. Budu je tu mít jen přechodně, ale bojím se, že budou mňoukat a sousedi se to dozví. Myslíte si, že když jsou spolu, že budou mňoukat? Nebo nějaký rady aby nemňoukaly? Je mi jich líto je nechat venku
tak když budou koťátka spokojená, napapaná, v teple a klidu, a spolu, tak nemají moc důvod mňoukat, tak snad to vyjde
@Anonymní píše:
@Anonym23458
Ty jsi zlo. Lidé jako ty. ![]()
@admin kdo je ten sprostý anonym?
@stinga píše:
nedivím se, že se za tak hnusný názor stydíš, jsi ho.vado
Toto může napsat jen lidský odpad. ![]()
@Anonymní píše:
@Anonym23458
@admin není důvod k anonymitě. Zneužití anonymu k šíření nenávisti.
@Anonym23458 píše:
Dobrý den,
našla jsem dvě koťátka. Vzala jsem je domů, ale máme zákaz zvířat. Budu je tu mít jen přechodně, ale bojím se, že budou mňoukat a sousedi se to dozví. Myslíte si, že když jsou spolu, že budou mňoukat? Nebo nějaký rady aby nemňoukaly? Je mi jich líto je nechat venku
Proč by si měla mít problémy? Sousedé nemají domácí mazlíčky?
@Anonymní píše:
@Anonym23458
@admin To se úplně nepovedlo. Uživatelky chtěly odtajnit spíš tento anonym, ne zakladatelku. Nebo je to ten samý Nick, když se ukazuje jako tulipán? Primárně anonym 1 v každé diskusi. ![]()
@MartinaIrena píše:
@admin To se úplně nepovedlo. Uživatelky chtěly odtajnit spíš tento anonym, ne zakladatelku. Nebo je to ten samý Nick, když se ukazuje jako tulipán? Primárně anonym 1 v každé diskusi.
zakladatelka je od začátku pod takovým nickem. A tulipán je to proto, že je první anonymní.
@vokishka píše:
zakladatelka je od začátku pod takovým nickem. A tulipán je to proto, že je první anonymní.
Aha takže admin ještě stále spí ![]()
@Anonym23458 píše:
Dobrý den,
jsi hodná ![]()
mňoukat můžou, ale že by to bylo až tak slyšet, že by si sousedi všimli?
rodiče v paneláku mají zakočkované sousedy, slyším tam z různých stran ledacos, mňoukání ale nikoliv.
jo a pokud máš ve smlouvě zákaz zvířat, je neplatný.
@Anonym23458 záleží na věku. Ale jsou to koťata, ty občas dělají mnohem horší věci, než jen mňoukání ![]()
@MartinaIrena píše:
Aha takže admin ještě stále spí
pondělí v 8.00 to jistí ![]()
Kočky nemňoukají, pokud k tomu nemají skutečně důvod - hlad, bolest atd. Navyklé na tebe, aby mňoukaly, taky nejsou. Buď bez obav. A díky za ně ![]()
Dobrý den,