Koupání

83
7.1.11 11:08

Koupani

Ahoj mně by zajimalo jak koupete sva miminka konkretně mně zajima jestli davate jim ouška pod vodu, apokud ano tak neboli jich ouška? A co kdyz jim ta voda zustane v oušku, treba i dospeli maji obtiz dostat vodu z ucha ja se omlouvam pokud se ptam blbe. Děkuju :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
19200
7.1.11 11:17
ljubočka píše:
Ahoj mně by zajimalo jak koupete sva miminka konkretně mně zajima jestli davate jim ouška pod vodu, apokud ano tak neboli jich ouška? A co kdyz jim ta voda zustane v oušku, treba i dospeli maji obtiz dostat vodu z ucha ja se omlouvam pokud se ptam blbe. Děkuju :mavam:

ahoj, ouška pod vodu nejdou, když chci umýt vlásky, tak to dělám namočenou žínkou, ale ouška nenamáčím, pouze je vyčistím vatovou tyčinkou a nedělám to každý den..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
7.1.11 11:19

Taky jsem zezačátku neponořovala, teď už občas jo, od jara chci malou s tatínkem vyšoupnout na nějaký kurs plavání, tak aby si verunka zvykla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
7.1.11 11:20

ja jsem si precetla ze nektery maminky koupou bez ousek az tady..kdyz mela mala asi 7 mesicu…koupala jsem normalne s usima pod vodou (sak je potreba umyt aji usi ne :mrgreen: )…chodili jsme i plavat od 3 mesicu ..taky mivala usi pod vodou…s usima jsme potize nikdy nemeli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
7.1.11 11:21

Ponořovali jsme, dělali jsme různé cviky ve vaně od cca 2,5 měsíce. Bez problémů. Voda vyteče. Můžeš dát k oušku kusek buničiny, to případně zbytek nasákne. Ale my jsme nedávali a bez problémů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1044
7.1.11 11:21

u nás koupe tatínek obě holčičky, tedy te´d, ale když byla Mája mimi, ouška jsme neponořovali, teď většinou pase ve vaně s tatínkem koně, milují obě vodu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
7.1.11 11:37

Já ponořuju ouška od začátku. V porodnici mi řekli, že to miminku nevadí, protože bylo v bříšku taky ve vodě. Tak jsem se to naučila v porodnici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
502
7.1.11 11:51

Tak já jako Maja, koupali jsme od porodnice s ponořenýma ouškama, ven koukal akorát obličej. Potom jsme vatovým čtverečkem smotaným do ruličky vysáli přebytečnou vodu. Stejně to děláme i po plavání. Chodíme od 6 měsíců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1044
7.1.11 12:06

taky bych tu chodila do plávání, ale nic tu není jen v Třbíči a už měsíc jsme bez auta :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
7.1.11 12:16

Malé jsou tři měsíce a ouška ponořujeme,dokonce nám říkaly i v porodnici že to nevadí :nevim:

• Citovat
  • Upravit
21599
7.1.11 18:18

já vikiho ponořuju taky i s oušky. teď se mu strašně líbí, když ho položím do vody do vany a nechám cákat nohama jak chce. takže jen jistím, aby se nepřetočil do vody. ale on se už natáčí a chce ji ochutnat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2921
8.1.11 04:23

Ja zatim neponoruju, ale koupu v kyblu, tak to ani moc nejde :mrgreen: Kazdopadne si myslim, ze kdyz se dostane voda do ouska,tak to nevadi :) A vzdycky je muzes aspon na povrchu utrit, my to mame jako pokoupaci ritual :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pokymar
22.11.11 07:53

ouška

oživuji diskuzi: já se příšerně bojím aby Kubovi do uší nenateklo. Nevím proč, ale mám vodu v uších spojenou se zánětem středního ucha. Jako malá jsem na to dost trpěla a těžko říct z čeho to bylo? Špatně jsem smrkala, nafoukalo mi tam, nebo ta voda? :think:

Nevím, ale tu bolest bych nikomu nepřála a zvlášť ne mému prckovi. Jak to tedy máte? Vážně těm dětem necháte uši ve vodě? Mě ta představa děsí… :evil:

• Citovat
  • Upravit
lovesmile20
22.11.11 08:16

Já jsem si teda až teď přečetla, jestli dávat nebo ne, protože jsem to nikdy nějak neřešila. Malému je 6 týdnů a od narození koupu i s ušima pod vodou a zatím jsme žádný problém neměli, tak si myslím, že to snad nevadí. :-)

• Citovat
  • Upravit
3478
22.11.11 08:40

Já koupu na lehátku, takže má hlavu zvýšenou a jenom ji oplachuju - včetně oušek, ale nijak jsem zrovna nad ušima nepřemýšlela a nebyl to záměr.
Každopádně jestli z toho nemáš dobrý pocit, tak mu je neponořuj, když budeš koupat na lehátku, voda tam určitě nenateče a stačí je opláchnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí