Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
čau,
Mám dotaz- známá je nejspíše prdlá- nebo nevím, jestli s tím máte zkušenosti, ale jsou prý korálky /takové žluté/ pro děti a má to fungovat něco na takový způsob, že jak se dítéti prořezávají zuby, tak to díky těm korálkům nebolí- nevíte, co to je za blbost?? Co si o tom myslíte? /ty korálky stojí kolem 4kil/
Podle mě je to děsná kravina.
ahoj jsou z jantaru, švagrová je koupila taky, ale musí se u nich dávat pozor, aby je děti nejedly. Neteř si polovinu z krku okousala, účinek proti bolestem 0 ![]()
Máme, syn je do pusy nikdy nestrčil.
Je pravda, že růst zubů nijak neprožíval, jestli to bylo skutečně díky korálkům, netuším.
Navíc vypadají na dítěti božsky
Mame, do pusy si je strci dost tezko, jsou hodne na krk. A pomohly. Kupovali jsme u Baltu na dovce, pak jsem je nekam soupla, na podzim zacly rust stolicky a trojky 5 najednou, rev rev rev…vytahla jsem je a rev uz jen sporadicky. Princip je ten, ze jantar obsahuje latky, ktery maji lehky analgeticky ucinek. Pri kontaktu s kuzi se uvolnujou prave do ni. Nemeli by se macet. A jako u vseho, nekomu pomuzou, nekomu ne, ja znam hodne kladnych ohlasu (proto jsem je poridila).
My máme plastové barevné korálky, mají různé tvary a strukturu. Stáli kolem 100 Kč, už je to dýl co jsem je kupovala, ale rozhodně to nebylo moc. Jsou dobře udělané, že se nemůžou přetrhnout a syn i kamarádky holčička je milují, moc jim to pomáhá. Ty jantarové jsou podle mě na nic, většina dětí je nechce. Takže za nás doporučuji tyto.
Už jsem je našla: http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
peta h píše:
My máme plastové barevné korálky, mají různé tvary a strukturu. Stáli kolem 100 Kč, už je to dýl co jsem je kupovala, ale rozhodně to nebylo moc. Jsou dobře udělané, že se nemůžou přetrhnout a syn i kamarádky holčička je milují, moc jim to pomáhá. Ty jantarové jsou podle mě na nic, většina dětí je nechce. Takže za nás doporučuji tyto.Už jsem je našla: http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
ktera vetsina? Plastovy koralky jsou nanic…krome krasy teda ![]()
Tak edit… jsem na ne koukla. To co mas, je normalni kousatko. To nema s ucelem jantarovych na krk nic spolecnyho. Proste kousatko. Plastovy navic.
asha píše:peta h píše:
My máme plastové barevné korálky, mají různé tvary a strukturu. Stáli kolem 100 Kč, už je to dýl co jsem je kupovala, ale rozhodně to nebylo moc. Jsou dobře udělané, že se nemůžou přetrhnout a syn i kamarádky holčička je milují, moc jim to pomáhá. Ty jantarové jsou podle mě na nic, většina dětí je nechce. Takže za nás doporučuji tyto.Už jsem je našla: http://www.mimibazar.cz/foto.php?…Tak edit… jsem na ne koukla. To co mas, je normalni kousatko. To nema s ucelem jantarovych na krk nic spolecnyho. Proste kousatko. Plastovy navic.
![]()
![]()
ktera vetsina? Plastovy koralky jsou nanic…krome krasy teda
Mluvím samozřejmě za maminky z mého okolí, které ty jantarové mají, někomu možná vyhovují, ale já na nikoho takového zatím v okolí nenarazila. Jasně, že ty barevné jsou jen jako kousátko, ale děti je rádi koušou (oproti jiným kousátkům) a tím si zoubky masírují a ulevuje jim to. Nám to tedy pomáhá a zatím měli úspěch všude kam jsme přišli. Hryžeme to pořád.