Korálky a zuby

310
7.1.11 09:19

Korálky a zuby

čau,
Mám dotaz- známá je nejspíše prdlá- nebo nevím, jestli s tím máte zkušenosti, ale jsou prý korálky /takové žluté/ pro děti a má to fungovat něco na takový způsob, že jak se dítéti prořezávají zuby, tak to díky těm korálkům nebolí- nevíte, co to je za blbost?? Co si o tom myslíte? /ty korálky stojí kolem 4kil/

Podle mě je to děsná kravina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
227
7.1.11 09:24
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1648
7.1.11 09:29

ahoj jsou z jantaru, švagrová je koupila taky, ale musí se u nich dávat pozor, aby je děti nejedly. Neteř si polovinu z krku okousala, účinek proti bolestem 0 :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
7.1.11 10:14

Máme, syn je do pusy nikdy nestrčil.
Je pravda, že růst zubů nijak neprožíval, jestli to bylo skutečně díky korálkům, netuším.
Navíc vypadají na dítěti božsky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
7.1.11 10:26

Mame, do pusy si je strci dost tezko, jsou hodne na krk. A pomohly. Kupovali jsme u Baltu na dovce, pak jsem je nekam soupla, na podzim zacly rust stolicky a trojky 5 najednou, rev rev rev…vytahla jsem je a rev uz jen sporadicky. Princip je ten, ze jantar obsahuje latky, ktery maji lehky analgeticky ucinek. Pri kontaktu s kuzi se uvolnujou prave do ni. Nemeli by se macet. A jako u vseho, nekomu pomuzou, nekomu ne, ja znam hodne kladnych ohlasu (proto jsem je poridila).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1172
7.1.11 19:03

My máme plastové barevné korálky, mají různé tvary a strukturu. Stáli kolem 100 Kč, už je to dýl co jsem je kupovala, ale rozhodně to nebylo moc. Jsou dobře udělané, že se nemůžou přetrhnout a syn i kamarádky holčička je milují, moc jim to pomáhá. Ty jantarové jsou podle mě na nic, většina dětí je nechce. Takže za nás doporučuji tyto.

Už jsem je našla: http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
7.1.11 21:01
peta h píše:
My máme plastové barevné korálky, mají různé tvary a strukturu. Stáli kolem 100 Kč, už je to dýl co jsem je kupovala, ale rozhodně to nebylo moc. Jsou dobře udělané, že se nemůžou přetrhnout a syn i kamarádky holčička je milují, moc jim to pomáhá. Ty jantarové jsou podle mě na nic, většina dětí je nechce. Takže za nás doporučuji tyto.Už jsem je našla: http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

8-o 8-o 8-o ktera vetsina? Plastovy koralky jsou nanic…krome krasy teda :-D

Tak edit… jsem na ne koukla. To co mas, je normalni kousatko. To nema s ucelem jantarovych na krk nic spolecnyho. Proste kousatko. Plastovy navic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1172
7.1.11 22:02
asha píše:
peta h píše:
My máme plastové barevné korálky, mají různé tvary a strukturu. Stáli kolem 100 Kč, už je to dýl co jsem je kupovala, ale rozhodně to nebylo moc. Jsou dobře udělané, že se nemůžou přetrhnout a syn i kamarádky holčička je milují, moc jim to pomáhá. Ty jantarové jsou podle mě na nic, většina dětí je nechce. Takže za nás doporučuji tyto.Už jsem je našla: http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

8-o 8-o 8-o ktera vetsina? Plastovy koralky jsou nanic…krome krasy teda :-D

Tak edit… jsem na ne koukla. To co mas, je normalni kousatko. To nema s ucelem jantarovych na krk nic spolecnyho. Proste kousatko. Plastovy navic.

Mluvím samozřejmě za maminky z mého okolí, které ty jantarové mají, někomu možná vyhovují, ale já na nikoho takového zatím v okolí nenarazila. Jasně, že ty barevné jsou jen jako kousátko, ale děti je rádi koušou (oproti jiným kousátkům) a tím si zoubky masírují a ulevuje jim to. Nám to tedy pomáhá a zatím měli úspěch všude kam jsme přišli. Hryžeme to pořád.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
7.1.11 23:44

No ono to tema je ale trochu o necem jinym ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí