Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Maminky dobrý den.
Jaké je moře a písek na Floridě?
Vstup do moře?
Děkuji
Voda mokrá, slaná. Písek horkej. Já nevím, co chceš vědět… Já teda nejvíc času trávila na Key westu… S rodinou bych tam nejela, já bych tam vlastně nejela, kdybych tam neměla kamarádku, jsou hezčí místa.
Ja byla na severu, tam krasny bily pisek, na tech mych plazich byl pozvolny vstup do vody. Cistota nic mo. Hlavne tam bylo silene malych meduzek, tak 0,5 cm a docela zahaly. V Miami pisecna plaz, ale ocean spinavy. Super to bylo v Everglades, na Cape Canaveralu a v Orlandu v zabavnem parku Universal Studios.
Kde konkrétně? Někde je voda a pláže čisté s pozvolným vstupem, jinde jsou ve vodě meduzy a řasy a fouká… ![]()
Ty jo už nevím, jak se to tam jmenovalo - Clear Water nebo tak nějak… ale je to z tý strany západní, takže jsme se koupali v Mexickým zálivu, ne v oceánu
vstup do moře pozvolný, písek bílý, pokud na moři fouká, tak moře bylo zkalené - skoro každý den.. ve 3hvězdičkovém hotelu jako bonus 5cm švábi - prý standard
u nás byste přirovnala k úrovni ubytovny
zákaz svlíkání vršku plavek, za to kvér v kabelce tam má kdejakej tydýt, nejela bych tam ani zadarmo a už vůbec ne s dětmi, zlatý Chorvatsko, co Chorvatsko, zlatý Slapy
@radkka
Takže podle tebe nic moc dovolená?
Hledáme hezké koupání pro děti, a něco k poznání ať pořád neležíme jen u vody.
Florida nám přišla docela fajn, ale vůbec netušíme jaké jsou tam pláže (písečné, oblázkové).
@janickaIII
Zatím nemáme konkrétní místo.
Chtěli by jsme si půjčit auto, a trochu to tam projet.