Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Nevíte, prosím, zda se dá někde pořídit kvalitní aktovka/batoh do první třídy z flexi passu? Děkuji ![]()
@Veru1987 píše:
Jen vtípek…na pilulce by měli brát flexi passhttps://www.pilulka.cz/hledej?…
![]()
![]()
![]()
To je bozi
vůbec jsem nevěděla, že něco takového existuje ![]()
@smutný.smajlík píše:
To je bozi![]()
vůbec jsem nevěděla, že něco takového existuje
Já taky nee…sháněli jsme letos aktovku pro prvňačku a tady mi to taky jedna uživatelka doporučila jako vtípek ![]()
@Králičice píše:
Ve vetsich knikupectvich, kde flexi berou..
Podívám se, díky ![]()
Ted jsem koukala na stranky a treba luxor flexi bere a aktovky (kvalitni) ma..
@Králičice píše:
Ted jsem koukala na stranky a treba luxor flexi bere a aktovky (kvalitni) ma..
Ja koukla v rychlosti na knihy dobrovsky, ale tam meli jen par kousku od oxybag, myslim..
Stejně to budeme pak chtít i vyzkoušet.
Na luxoru vidím vetsiv výběr.
Ale původně jsem pokukovala po backman/zdravy batoh. Tak mam dilema ![]()
@smutný.smajlík - chce to vyzkouset..Ja mam doma taky budouciho prvnaka a jdeme do topgalu (starsi dcera uz dostala druhou aktovku). Jinak bez zkouseni nekupuj nic - fakt nemusi sedet..
@Králičice píše:
@smutný.smajlík - chce to vyzkouset..Ja mam doma taky budouciho prvnaka a jdeme do topgalu (starsi dcera uz dostala druhou aktovku). Jinak bez zkouseni nekupuj nic - fakt nemusi sedet..
To je super, ze máte odzkoušeno. Když těch značek je tolik. I na topgal jsem koukala. Vyzkoušet určitě půjdem, takže se nakonec stejně rozhodneme podle toho. Každopádně dík za radu ![]()
Dobrý den.
Všimla jsem si této diskuse a napadlo mne: Všimli jste si naší poradny, kde vám fyzioterapeutka Mgr. Iva Bílková, Cert. MDT, odborník takříkajíc na slovo vzatý, poradí, jak vybrat správnou tašku pro dítě?
Můžete se konkrétně zeptat, Iva na vaše dotazy čeká… ![]()
Poradnu najdete zde
Hezký den a fajn začátek nového školního roku! ![]()
Petra