Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
Chtěla bych koupit menší byt. Našla jsem jeden vhodný s pevně stanovenou cenou. Na tento byt je více zájemců a majitel ho chce prodat tomu, kdo nad rámec kupní ceny nabídne víc. Nevíte prosím, o jakou částku se běžně tato cena navyšuje (aby to nebylo moc nebo málo)?
@Mirka62 když prihodis 150tis.,tak by to mohlo být už zajímavé, ne? Nebo záleží, je to vzdycky risk ![]()
@suzka1 píše: Více
To tezko rict, když netusime kolik je cena bytu a jak moc je nadhodnocena ci podhodnocena. Jeden, co jsem resila vylezl pres 300tis.
@Mirka62 píše: Více
Ahoj, dorovnala bych na 4 900 000 Kč…
Podobnym způsobem jsme získali byt pro syna a ja domek, že jsem cenu dorovnala…byl to výborný tah a pak už se jednalo jenom se mnou..
Hodně štěstí 🍀
My jsme prodávaly byt, byly čtyři zájemci, realitka udělala aukci a cena se navýšila o 300 tisíc.
Taky bych zaokrouhlila. Což můžou udělat i ostatní, takže bych pro sichr dala 5 005 000,– ![]()
Nedávno jsme koupili byt a taktéž se prihazovalo. Přihodili jsme jen 40 tis a ačkoliv majitel dostal vyšší nabídky, tak byt zůstal nám. Nabídli jsme výhodnější podmínky pro majitele, čekali na dostavení sveho domečku a my nespechali na stěhování.. Tudíž ne vždy to musí být jen o dané sume.
A máte ty peníze hotově? To taky někdy může rozhodnout, pokud budou 2 podobné částky