Koupě zámku

Anonymní
11.4.23 03:34

Koupě zámku

Ahoj, jsem s přítelem 17 let. Momentálně na mateřské s 3 čerstvým přírůstkem. Teď když jsme doplatili všechny hypoteky a přítel by mohl dát výpověď v praci a žít spolu jen z nájmů který by nás s přehledné živil koupí za zády zámeček. Včera nás tam vzal na výlet a já první co řekla hrozná barabizna na strhnutí. On jen, že to koupil a budeme to opravovat. Prostě děs jsem neskutečně naštvaná. Nedala jsem mu to znát… na opravu padne x milionů. Co mám dělat jak ho přinutit ho prodat a ať jsme spolu doma nechodíme do práce a jen si užíváme. Nemůžu z toho ani spát prostě jsem rozhozená. Raději anonym ať každý neví jakého mám doma blbce.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8935
11.4.23 03:59

Pokud nejsi troll….
Máte zvláštní vztahy, když nedokážete předem mluvit o tak zásadní věci, jakou je koupě nemovitosti. Hlavně pokud se znáte dobře, on musí vědět, ze ty by si s takovým nápadem nesouhlasila. Toť v rovině lidské.
Jinak píšeš, že je to přítel. Tzn. On si muže koupit co chce, je to jen jeho vlastní rozhodnutí. Ty nemáš právo rozhodovat. A slova-Jak ho přinutit prodat…vyznívají hrozně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.4.23 04:21
@lasička1 píše:
Pokud nejsi troll….
Máte zvláštní vztahy, když nedokážete předem mluvit o tak zásadní věci, jakou je koupě nemovitosti. Hlavně pokud se znáte dobře, on musí vědět, ze ty by si s takovým nápadem nesouhlasila. Toť v rovině lidské.
Jinak píšeš, že je to přítel. Tzn. On si muže koupit co chce, je to jen jeho vlastní rozhodnutí. Ty nemáš právo rozhodovat. A slova-Jak ho přinutit prodat…vyznívají hrozně.

Je to složitější. Jaký majetek má jsem zjistila až po 10 letech náhodou když jsem našla nějaké papíry. Při úklidu. Prý mi to chtěl říci až po svatbě, ale žádost jsem tenkrát odmítla po 3 letech vztahu se mi to zdálo brzo. Ted uz bych chtěla, le nevyslovil se. Mě nejde o to, že to koupil, ale o to, že bude zase furt v práci a vydělávat na opravy. Já budu doma sama přes týden ho neuvidím jen na víkendy a to mi nestačí. Už jsem si plánovala, že budem spolu každý den snídat večeřet zajít si v týdnu do divadla a podobně. Ne přes celý týden sama a o vikendu dohánět to co se přes týden nestihne. Jak jinak napsat, že chci aby to prodal? Než jak ho přinutit.

• Citovat
  • Upravit
603
11.4.23 06:12

Třeba si neumí představit právě to nic nedělani a potřebuje nějaký projekt, aby byl šťastný. Jak dlouho by vám to štěstí a pohoda vydržela, kdyby jste spolu byli pořád doma. Každé užívání si jednou přestane být zábavné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
11.4.23 06:13

To máš těžký. Ty se chceš válet, on chce pracovat. Někdo k životu potřebuje, aby za ním byla vidět práce, potřebuje něco budovat. Buď najděte kompromis nebo každý partnera, co s ním bude sdílet jeho životní styl….

• Citovat
  • Upravit
75854
11.4.23 06:15
@Anonymní píše:
Je to složitější. Jaký majetek má jsem zjistila až po 10 letech náhodou když jsem našla nějaké papíry. Při úklidu. Prý mi to chtěl říci až po svatbě, ale žádost jsem tenkrát odmítla po 3 letech vztahu se mi to zdálo brzo. Ted uz bych chtěla, le nevyslovil se. Mě nejde o to, že to koupil, ale o to, že bude zase furt v práci a vydělávat na opravy. Já budu doma sama přes týden ho neuvidím jen na víkendy a to mi nestačí. Už jsem si plánovala, že budem spolu každý den snídat večeřet zajít si v týdnu do divadla a podobně. Ne přes celý týden sama a o vikendu dohánět to co se přes týden nestihne. Jak jinak napsat, že chci aby to prodal? Než jak ho přinutit.

Tak holt je budovatelský typ a na válení se co já vím, od 40 doma, snídaňky, večeře a divadlo v týdnu, ti peče.
Celkem ho chápu.
Ale teda v běžné práci třeba za páďo měsíčně bude mít s vyděláváním na rekonstrukci polorozpadlýho zámečku celkem honičku a o víkendech ho taky moc neuvidíš, protože bude organizovat zedníky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80176
11.4.23 06:59

@sirikit Špatně čteš mezi řádky. On dělá za tak za pade za tři dny. Všimni si decentně nadhozenych bytu k pronájmu, které je mají pohodlné a dobře uživit. Tedy jich musí být barák, a to dost nový a nezatížený hypotékou. Zámek koupil asi taky kes. Prostě,,holky, mám prachateho ".

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LiduNe
11.4.23 07:06

A on by chtěl dát výpověď v práci? Vyznívá to spíš, že sis něco vybájila bez jeho účasti a on ti do toho teď hodil vidle. Když je to taková hoňka proč máte tři děti, proč se honíš?
Osobně mi přijde jeho nápad super, taky o něčem takovém uvažuju. Mimochodem, je docela zvláštní, že něco takového udělá za tvými zády. Jste spolu 17 let a neřekne ti, že kupuje zámek? Divné, asi nejste moc parťáci.

• Citovat
  • Upravit
19388
11.4.23 07:07

Tak snad bude čerpat dotace na opravu, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13229
11.4.23 07:07

@inkakřivák aneb jak se pochlubit…ale dala mu košem, tak už to asi manžel nebude… Můžeme se válet, ale partner nechce…no řekněte, kdo z vás to má? ;)
OT: prostě jsem musela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
11.4.23 07:09

No a tohle se snad probírá v páru, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80176
11.4.23 07:12
@g.sandova píše:
Tak snad bude čerpat dotace na opravu, ne?

To ti pokryje minimum. Žádná hitparáda. Navíc je to klasika - nejdřív panáčků zainvestuj a pak dostaneš něco málo. Hodně záleží jaké se vypisují dotační programy. A většinou je to vázané na využití objektu pro veřejné účely, pro potřeby a rozvoj regionu. Jinak jsou to drobné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24725
11.4.23 07:12

Myslím, že s tím vaším domácím plánem by šlo vaše partnerství brzo do kopru. Nedovedu si představit chlapa, kterého by něco takového bavilo a ani bych takového nechtěla. Buďte ráda, že se bude mít kde realizovat. Ale stejně si myslím, že jste se nám chtěla hlavně pochlubit, jak jste těžce za vodou. Já vám to přeji. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80176
11.4.23 07:14

@Magical-eyes Ale představ si tu hrůzu, že by dejme tomu skutečně takto činorodý člověk zůstal doma se ženou. To bych ji přála, to by byl boží trest na ni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
11.4.23 07:19

To mi připomnělo zamekbude.cz od Stropnického a toho druhého, jak se jmenuje si nevzpomenu :-) Jestli nejsi troll, tak příteli fandím :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí