Další typ ghostingu?

Anonymní
10.4.23 19:48

Dalsi typ ghostingu?

Ahoj všem, ráda bych věděla pohled na tuto situaci… :(
S přítelem jsem 3 měsíce… od začátku jsme si padli do noty, bezproblémová komunikace, stejný humor, vzájemná přitažlivost a prostě jsme na stejné vlně… kazdy den hodinové telefonáty, několik zpráv, věděli jsme o sobě vše…
Jenže - poslední 4 dny začala být komunikace z jeho strany jiná. Ale oduvodnil to tím, že to teď budu muset pár dní vydržet, protože má moc práce - ano, to jsem pochopila. Opravdu měl moc práce. Včera mi napsal, že je v nemocnici se zadama, ať se o něho nebojím, jenže od té doby se neozval :,( :(
Přijde mi to zvláštní, přece člověk když je v nemocnici, tak má snad mobil u sebe a stačí napsat jen blbá stroha zpráva… telefon nebere, psala jsem mu asi 7 zpráv a bez odpovědi. Nechci ho bombardovat ale mám prostě strach..
Co byste si o tom mysleli?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8580
10.4.23 19:56

Může mít léky na bolest co ho utlumují/uspávají (záleží co mu přesně je). Ale jasně, zrovna pobyt v nemocnici je něco, co toho druhého zajímá, resp. bojí se. Ale těžko říct jaké důvody ho vedou k tomu, že se neozyvá (ještě mě napadá vybitý mobil?)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9243
10.4.23 20:12

Tak mu zavolej a uvidis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
459
10.4.23 20:14

Zavolala bych mu, mela bych o nej strach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.4.23 20:14
@Konnny píše:
Tak mu zavolej a uvidis.

Nebere telefon

• Citovat
  • Upravit
2003
10.4.23 20:17
@Kristyna19866 píše:
Zavolala bych mu, mela bych o nej strach.

Na záda se neumírá, kdyby mě někdo takhle bombardoval, tak se neozvu už z principu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9243
10.4.23 20:17

No, muze fakt hodně spat, anebo mit vybity mobil.Vis kde lezi? Nejde tam zitra zajit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.4.23 20:22
@Konnny píše:
No, muze fakt hodně spat, anebo mit vybity mobil.Vis kde lezi? Nejde tam zitra zajit?

Praveze nevím :,( je to děsný

• Citovat
  • Upravit
Stará známá
10.4.23 20:32
@Anonymní píše:
Ahoj všem, ráda bych věděla pohled na tuto situaci… :(
S přítelem jsem 3 měsíce… od začátku jsme si padli do noty, bezproblémová komunikace, stejný humor, vzájemná přitažlivost a prostě jsme na stejné vlně… kazdy den hodinové telefonáty, několik zpráv, věděli jsme o sobě vše…
Jenže - poslední 4 dny začala být komunikace z jeho strany jiná. Ale oduvodnil to tím, že to teď budu muset pár dní vydržet, protože má moc práce - ano, to jsem pochopila. Opravdu měl moc práce. Včera mi napsal, že je v nemocnici se zadama, ať se o něho nebojím, jenže od té doby se neozval :,( :(
Přijde mi to zvláštní, přece člověk když je v nemocnici, tak má snad mobil u sebe a stačí napsat jen blbá stroha zpráva… telefon nebere, psala jsem mu asi 7 zpráv a bez odpovědi. Nechci ho bombardovat ale mám prostě strach..
Co byste si o tom mysleli?

A videli jste se nekdy nazivo? Vis, kde bydli a pracuje? Pokud ne, neverim, ze je v nemocnici se zadama.

• Citovat
  • Upravit
34322
10.4.23 20:32

A vis kde bydli? Co se proste zastavit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.4.23 20:49
@Stará známá píše:
A videli jste se nekdy nazivo? Vis, kde bydli a pracuje? Pokud ne, neverim, ze je v nemocnici se zadama.

Vím o něm vše.. Teda aspoň tyhle základní věci

• Citovat
  • Upravit
34322
10.4.23 20:51
@Anonymní píše:

A vidali jste se normalne..?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aleriga
10.4.23 20:52

Do nemocnice bych se za ním necpala. Pokud tam opravdu je, tak zřejmě s něčím úplně jiným než s bolavymi zády.

• Citovat
  • Upravit
76983
10.4.23 20:56
@Anonymní píše:

buď o tebe nemá zájem a nemá koule na to ti to říct do očí, tak si vymyslel tuhle storku,
v dnešní době hned tak někoho se zádama v nemocnici fakt nehospitalizují,
takže buď je mu něco jiného, co ti nechce říct a v té nemocnici fakt je, ale moc pravděpodobné se mi to nezdá,
spíš chce váš vztah ukončit a vzal to tímhle divným způsobem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11559
10.4.23 20:56
@Anonymní píše:

Vím o něm vše, co mi o sobě řekl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit