Další typ ghostingu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3040
11.4.23 11:33

Řekla bych, že se těma všema kličkama snažil nějak získat čas, než vymyslí, co dál.
Nic nevymyslel, tak než ti natvrdo říct, že nemá zájem, prostě něco plácnul a teď si už píše (či se vídá) s jinou a chytá se za hlavu, co na tom proboha nechápeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
11.4.23 12:18

@Pudloslava Tak nemocnice bych fakt neobvolávala, když se mi nehlásí sám a ani neodpovídá na zprávy. Brala bych jako fakt, že je konec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
11.4.23 12:20

Úplně vidím tu scénu, jak se někam přihrnu s proviantem a u lůžka milovaného dřepí nějaká jiná vochechule.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11559
11.4.23 13:28

A na dveřích papír s rozpisem návštěv pro 4-6 slečen

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cizinka 999
11.4.23 13:32
@Anonymní píše:
Ahoj všem, ráda bych věděla pohled na tuto situaci… :(
S přítelem jsem 3 měsíce… od začátku jsme si padli do noty, bezproblémová komunikace, stejný humor, vzájemná přitažlivost a prostě jsme na stejné vlně… kazdy den hodinové telefonáty, několik zpráv, věděli jsme o sobě vše…
Jenže - poslední 4 dny začala být komunikace z jeho strany jiná. Ale oduvodnil to tím, že to teď budu muset pár dní vydržet, protože má moc práce - ano, to jsem pochopila. Opravdu měl moc práce. Včera mi napsal, že je v nemocnici se zadama, ať se o něho nebojím, jenže od té doby se neozval :,( :(
Přijde mi to zvláštní, přece člověk když je v nemocnici, tak má snad mobil u sebe a stačí napsat jen blbá stroha zpráva… telefon nebere, psala jsem mu asi 7 zpráv a bez odpovědi. Nechci ho bombardovat ale mám prostě strach..
Co byste si o tom mysleli?

Píše vzájemná přitažlivost, asi podle hlasu :lol:

• Citovat
  • Upravit
Stará známá
11.4.23 16:23
@Pudloslava píše:
Pokud nejste z Prahy a máte v okolí jen málo možností, kde by se dalo „ležet se zádama“, můžeš to zkusit obvolat. na vrátnici ti řeknou informaci, jestli tam osoba toho jména a ročníku leží a na kterém oddělení. na tom oddělení ti info o zdravotním stavu neřeknou, ale mohou tě s ním spojit.

pacient se zády jsou obvykle v dobrém stavu schopni komunikace, ale z bolesti zad se může třeba vyklubat pankreatitida a to pak člověk moc nenakecá.

jestli se fakt ale osobně neznáte, jak tady mnohé dedukují, tak bych spíš počítala s tím ghostingem.

Pochybuju, ze v dnesni dobe na vratnici ci jinde v nemocnici sdeli takove informace cizimu cloveku.

• Citovat
  • Upravit
43035
11.4.23 16:33
@Stará známá píše:
Pochybuju, ze v dnesni dobe na vratnici ci jinde v nemocnici sdeli takove informace cizimu cloveku.

jo, tohle ti sdělí, nic dalšího k tomu už ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
11.4.23 16:34
@Bereta píše: Úplně vidím tu scénu, jak se někam přihrnu s proviantem a u lůžka milovaného dřepí nějaká jiná vochechule.

na druhou stranu by ho to docela vyškolilo, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kutil Tom
11.4.23 16:44
@Stará známá píše:

Při dvoudenní hospitalizaci jsem vyplňoval a podepisoval dotazník, kde bylo mj. vyjmenováno, komu mohou poskytovat jaké informace - se sólo kolonkou, zda když zavolá někdo mimo vyjmenovaný okruh, zda mu mohou říct pouhou informaci o tom, že tam jsem hospitalizován (nikoliv kde a s čím), nebo ani to ne.

• Citovat
  • Upravit
941
11.4.23 17:41
@Pudloslava píše:
na druhou stranu by ho to docela vyškolilo, ne?

A to zase jo, to je fakt. Ale on podle mne v žádné nemocnici neleží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24739
11.4.23 20:01
@Pudloslava píše:
jo, tohle ti sdělí, nic dalšího k tomu už ne

Já myslím, že nesdělí teda. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24739
11.4.23 20:03
@Kutil Tom píše:
Při dvoudenní hospitalizaci jsem vyplňoval a podepisoval dotazník, kde bylo mj. vyjmenováno, komu mohou poskytovat jaké informace - se sólo kolonkou, zda když zavolá někdo mimo vyjmenovaný okruh, zda mu mohou říct pouhou informaci o tom, že tam jsem hospitalizován (nikoliv kde a s čím), nebo ani to ne.

Já jsem ještě jsem musela uvést nějaké heslo pro identifikaci, že ten člověk, co volá, je opravdu mnou povolený (že jsem mu to heslo sdělila).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kutil Tom
11.4.23 20:08
@lucad77 píše:
Já jsem ještě jsem musela uvést nějaké heslo pro identifikaci, že ten člověk, co volá, je opravdu mnou povolený (že jsem mu to heslo sdělila).

No jasně, autorizovaný = zná heslo a může dostat vyjmenované informace, neautorizovaný = nezná heslo, ten může dostat pouze informaci, že jsem tam hospitalizován, a to jen v případě, že tuto možnost předem výslovně povolím, jinak nedostane ani tu.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.4.23 20:23

Tak jenom pro info, abyste věděli jak to dopadlo. Opravdu je v nemocnici, a jeste nejakou delsi dobu bude
neozyval se, protože byl na akutním zákroku a byl v narkoze.

• Citovat
  • Upravit
34322
11.4.23 20:26
@Anonymní píše:
Tak jenom pro info, abyste věděli jak to dopadlo. Opravdu je v nemocnici, a jeste nejakou delsi dobu bude
neozyval se, protože byl na akutním zákroku a byl v narkoze.

A videli jste se teda uz nekdy…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria