Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Řekla bych, že se těma všema kličkama snažil nějak získat čas, než vymyslí, co dál.
Nic nevymyslel, tak než ti natvrdo říct, že nemá zájem, prostě něco plácnul a teď si už píše (či se vídá) s jinou a chytá se za hlavu, co na tom proboha nechápeš.
@Pudloslava Tak nemocnice bych fakt neobvolávala, když se mi nehlásí sám a ani neodpovídá na zprávy. Brala bych jako fakt, že je konec.
Úplně vidím tu scénu, jak se někam přihrnu s proviantem a u lůžka milovaného dřepí nějaká jiná vochechule.
@Anonymní píše:
Ahoj všem, ráda bych věděla pohled na tuto situaci…
S přítelem jsem 3 měsíce… od začátku jsme si padli do noty, bezproblémová komunikace, stejný humor, vzájemná přitažlivost a prostě jsme na stejné vlně… kazdy den hodinové telefonáty, několik zpráv, věděli jsme o sobě vše…
Jenže - poslední 4 dny začala být komunikace z jeho strany jiná. Ale oduvodnil to tím, že to teď budu muset pár dní vydržet, protože má moc práce - ano, to jsem pochopila. Opravdu měl moc práce. Včera mi napsal, že je v nemocnici se zadama, ať se o něho nebojím, jenže od té doby se neozval![]()
Přijde mi to zvláštní, přece člověk když je v nemocnici, tak má snad mobil u sebe a stačí napsat jen blbá stroha zpráva… telefon nebere, psala jsem mu asi 7 zpráv a bez odpovědi. Nechci ho bombardovat ale mám prostě strach..
Co byste si o tom mysleli?
Píše vzájemná přitažlivost, asi podle hlasu ![]()
@Pudloslava píše:
Pokud nejste z Prahy a máte v okolí jen málo možností, kde by se dalo „ležet se zádama“, můžeš to zkusit obvolat. na vrátnici ti řeknou informaci, jestli tam osoba toho jména a ročníku leží a na kterém oddělení. na tom oddělení ti info o zdravotním stavu neřeknou, ale mohou tě s ním spojit.pacient se zády jsou obvykle v dobrém stavu schopni komunikace, ale z bolesti zad se může třeba vyklubat pankreatitida a to pak člověk moc nenakecá.
jestli se fakt ale osobně neznáte, jak tady mnohé dedukují, tak bych spíš počítala s tím ghostingem.
Pochybuju, ze v dnesni dobe na vratnici ci jinde v nemocnici sdeli takove informace cizimu cloveku.
@Stará známá píše:
Pochybuju, ze v dnesni dobe na vratnici ci jinde v nemocnici sdeli takove informace cizimu cloveku.
jo, tohle ti sdělí, nic dalšího k tomu už ne
@Bereta píše: Úplně vidím tu scénu, jak se někam přihrnu s proviantem a u lůžka milovaného dřepí nějaká jiná vochechule.
na druhou stranu by ho to docela vyškolilo, ne?
@Stará známá píše:
Při dvoudenní hospitalizaci jsem vyplňoval a podepisoval dotazník, kde bylo mj. vyjmenováno, komu mohou poskytovat jaké informace - se sólo kolonkou, zda když zavolá někdo mimo vyjmenovaný okruh, zda mu mohou říct pouhou informaci o tom, že tam jsem hospitalizován (nikoliv kde a s čím), nebo ani to ne.
@Pudloslava píše:
na druhou stranu by ho to docela vyškolilo, ne?
A to zase jo, to je fakt. Ale on podle mne v žádné nemocnici neleží.
@Pudloslava píše:
jo, tohle ti sdělí, nic dalšího k tomu už ne
Já myslím, že nesdělí teda. ![]()
@Kutil Tom píše:
Při dvoudenní hospitalizaci jsem vyplňoval a podepisoval dotazník, kde bylo mj. vyjmenováno, komu mohou poskytovat jaké informace - se sólo kolonkou, zda když zavolá někdo mimo vyjmenovaný okruh, zda mu mohou říct pouhou informaci o tom, že tam jsem hospitalizován (nikoliv kde a s čím), nebo ani to ne.
Já jsem ještě jsem musela uvést nějaké heslo pro identifikaci, že ten člověk, co volá, je opravdu mnou povolený (že jsem mu to heslo sdělila).
@lucad77 píše:
Já jsem ještě jsem musela uvést nějaké heslo pro identifikaci, že ten člověk, co volá, je opravdu mnou povolený (že jsem mu to heslo sdělila).
No jasně, autorizovaný = zná heslo a může dostat vyjmenované informace, neautorizovaný = nezná heslo, ten může dostat pouze informaci, že jsem tam hospitalizován, a to jen v případě, že tuto možnost předem výslovně povolím, jinak nedostane ani tu.
Tak jenom pro info, abyste věděli jak to dopadlo. Opravdu je v nemocnici, a jeste nejakou delsi dobu bude
neozyval se, protože byl na akutním zákroku a byl v narkoze.
@Anonymní píše:
Tak jenom pro info, abyste věděli jak to dopadlo. Opravdu je v nemocnici, a jeste nejakou delsi dobu bude
neozyval se, protože byl na akutním zákroku a byl v narkoze.
A videli jste se teda uz nekdy…?