Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Tak jenom pro info, abyste věděli jak to dopadlo. Opravdu je v nemocnici, a jeste nejakou delsi dobu bude
neozyval se, protože byl na akutním zákroku a byl v narkoze.
No tak to vidis…a chudak tady byl probran skrz naskrz ![]()
@Anonymní píše:
Jistěže ano
a on ti nerekl, ze jde na zakrok?
@markytka3 píše:
To nebylo plánovany. Měl vážnější uraz
@markytka3 píše:
@stinga píše:![]()
tak Velikonoce pominuly, už nemusí být s rodinou, tak zas píše
anebo mu nový pich nevyšel
anebo je v nemocnici po uraze ![]()
To, ze vy mate všechny takové zkušenosti neznamená, ze to je pravidlo.
@Anonymní píše:
To nebylo plánovany. Měl vážnější uraz
bud jsi troll nebo totalni zoufalka… asi to tak moc vazne nebylo, kdyz ti napsal, ze je v nemocnici se zadama a vic nic. tak kdyby mel uraz, tak ti napise, sorry lasko, mel jsem uraz, jsem v nemocnici, ceka me operace… a nenecha te takhle vysilovat… tusim, ze ti napsal v pracovni dobe ![]()
@Kristyna19866 píše:
anebo je v nemocnici po uraze
To, ze vy mate všechny takové zkušenosti neznamená, ze to je pravidlo.
určitě, víš co se říká „nejsem blbá první den“
@markytka3 píše:
bud jsi troll nebo totalni zoufalka… asi to tak moc vazne nebylo, kdyz ti napsal, ze je v nemocnici se zadama a vic nic. tak kdyby mel uraz, tak ti napise, sorry lasko, mel jsem uraz, jsem v nemocnici, ceka me operace… a nenecha te takhle vysilovat… tusim, ze ti napsal v pracovni dobe
Zítra za ním jdu
proc bych měla být troll nebo zoufalka? Měla jsem prostě strach, co se děje ![]()
@Anonymní píše:
Tak jenom pro info, abyste věděli jak to dopadlo. Opravdu je v nemocnici, a jeste nejakou delsi dobu bude
neozyval se, protože byl na akutním zákroku a byl v narkoze.
A rekl ti kde lezi? Jdes se tam za nim podivat?
@markytka3 píše:
bud jsi troll nebo totalni zoufalka… asi to tak moc vazne nebylo, kdyz ti napsal, ze je v nemocnici se zadama a vic nic. tak kdyby mel uraz, tak ti napise, sorry lasko, mel jsem uraz, jsem v nemocnici, ceka me operace… a nenecha te takhle vysilovat… tusim, ze ti napsal v pracovni dobe
Zase na druhou stranu se treba mohl ozvat, az kdyz byl v nemocnici pod nejakymy leky a tim padem aspon napsal tu sms. Ja bych to zase tak cerne nevidela. Jestli se mu stal uraz, tak asi nebude hned vypisovat, ne? ![]()
@alejandra píše:
Zase na druhou stranu se treba mohl ozvat, az kdyz byl v nemocnici pod nejakymy leky a tim padem aspon napsal tu sms. Ja bych to zase tak cerne nevidela. Jestli se mu stal uraz, tak asi nebude hned vypisovat, ne?
Ano, psal mi pod lekama a nebyl moc při smyslech.. ještě teď je dost zmatený ![]()
@Anonymní píše:
Ano, psal mi pod lekama a nebyl moc při smyslech.. ještě teď je dost zmatený
a co se mu stalo? je utery vecer, stalo se mu to v nedeli… a pokud je zmateny, tak asi bude na jipce, tak jak za nim muzes zitra jit?… trollik?
@markytka3 píše:
a co se mu stalo? je utery vecer, stalo se mu to v nedeli… a pokud je zmateny, tak asi bude na jipce, tak jak za nim muzes zitra jit?… trollik?
Můžeš mi říct jediný důvod, proč bych si to vymyslela?