Randění : Co si myslíte o takovém chování?

176
10.4.23 14:06

Randění : Co si myslíte o takovém chování?

Ahoj :)

Tak se přidávám k dotazům ohledně randění, kterých se tu s příchodem jara rozmnožuje čím dál víc.
Několik let jsem byla ve vztahu, tak už jsem zapomněla, jak randění chodí. Bohužel jsme se s přítelem před rokem rozešli.

Asi před měsícem jsem si založila seznamku a začala si psát s jedním mužem o trochu mladším než já. Je nám oběma kolem 30. Dá se říct, že nemám o nápadníky nouzi.

Nějak jsem zpočátku neměla příliš zájem, ale on to nevzdával. Chvíli jsme si psali, chvíli ne. Pak odešel ze seznamky a dal mi na sebe kontakt na messanger. Asi po týdnu jsem zjistila, že mi to psaní chybí a kontaktovala jsem ho. Někdy jsme si psali celý den, nikdy vůbec, třeba dva dny vůbec nenapsal.

No a v pátek jsme se sešli osobně, bydlí kousek ode mě. Byli jsme na kafi asi dvě hoďky, to bylo předem domluvené, že to bude kratší. Byli jsme oba nervózní, což jsme taky přiznali :) No a bylo to fajn, on mi hned po rande napsal a byl milej. Přišlo mi, že se mu líbím. Proběhla ale pouze pusa na tvář, což je za mě ok.

Co mě ale hodně mate je, že opět jedeme „psací“ scénař jako předtím. Den, dva si píšeme, pak se dva dny neozve, i když jsem poslední větu psala třeba já. S tím, že nechodí na messanger každý den. To je jasný, že kecá.

V minulosti jsem měla muže, kteří neměli moc ostatních zájmů a byli citově závislí, tak mi psali dá se říci nonstop každý den, tak se v tomto nevyznám.

Nechci na něj po jednom rande vybalit, že to nebere moc vážně, ale todle chování mě dovádí k šílenství. Ta nejistota.

On má hodně zájmů, pestrý život, přítelkyni nemá. Jestli má někoho „rozdělanýho“ bokem, tak to nevím.

Co si o tomto chování myslíte? Zažili jste to? A jak byste se chovali vy?

Díky a krásný svátky! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7692
10.4.23 14:17

Jsi zvyklá že tě každej obletuje a nemůže se tě nabažit. Tebe to mate? Mate tě že ne každej se z tebe musí potento? Říkáš, že má pestrý život, své koníčky. :lol:

Ty dnešní moderní ženské. Jsi jak chodící red flag. On není blbej. :mrgreen:

Příspěvek upraven 10.04.23 v 14:21

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
414
10.4.23 14:19

A tu 1.schuzku navrhnul kdo? Pokud on, tak mozna ceka, ze jsi na tahu Ty… kdo platil?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
414
10.4.23 14:21
A tu 1.schuzku navrhnul kdo? Pokud on, tak mozna ceka, ze jsi na tahu Ty… kdo platil?
@Lexter píše:
Jsi zvyklá že tě každej obletuje a nemůže se tě nabažit. Tebe to mate? Mate tě že ne každej se z tebe musí potento? Říkáš, že má pestrý život, své koníčky. :lol:

Ty dnešní moderní ženské. :mrgreen:

Příspěvek upraven 10.04.23 v 14:19

Jde o to, jestli nema nouzi o napadniky na seznamce ci v realu. Na seznamce to takovy div neni, pokud neni zena vylozene sereda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7692
10.4.23 14:22
@xantypa80 píše:
Jde o to, jestli nema nouzi o napadniky na seznamce ci v realu. Na seznamce to takovy div neni, pokud neni zena vylozene sereda.

To je celkem jedno, ať tak či tak to těm o které je „zájem“ boostuje ego a pak píší tyhle věci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silverine247
10.4.23 14:24
@LUPINA87 píše:

Tak se přidávám k dotazům ohledně randění, kterých se tu s příchodem jara rozmnožuje čím dál víc.
Několik let jsem byla ve vztahu, tak už jsem zapomněla, jak randění chodí. Bohužel jsme se s přítelem před rokem rozešli.

Asi před měsícem jsem si založila seznamku a začala si psát s jedním mužem o trochu mladším než já. Je nám oběma kolem 30. Dá se říct, že nemám o nápadníky nouzi.

Nějak jsem zpočátku neměla příliš zájem, ale on to nevzdával. Chvíli jsme si psali, chvíli ne. Pak odešel ze seznamky a dal mi na sebe kontakt na messanger. Asi po týdnu jsem zjistila, že mi to psaní chybí a kontaktovala jsem ho. Někdy jsme si psali celý den, nikdy vůbec, třeba dva dny vůbec nenapsal.

No a v pátek jsme se sešli osobně, bydlí kousek ode mě. Byli jsme na kafi asi dvě hoďky, to bylo předem domluvené, že to bude kratší. Byli jsme oba nervózní, což jsme taky přiznali :) No a bylo to fajn, on mi hned po rande napsal a byl milej. Přišlo mi, že se mu líbím. Proběhla ale pouze pusa na tvář, což je za mě ok.

Co mě ale hodně mate je, že opět jedeme „psací“ scénař jako předtím. Den, dva si píšeme, pak se dva dny neozve, i když jsem poslední větu psala třeba já. S tím, že nechodí na messanger každý den. To je jasný, že kecá.

V minulosti jsem měla muže, kteří neměli moc ostatních zájmů a byli citově závislí, tak mi psali dá se říci nonstop každý den, tak se v tomto nevyznám.

Nechci na něj po jednom rande vybalit, že to nebere moc vážně, ale todle chování mě dovádí k šílenství. Ta nejistota.

On má hodně zájmů, pestrý život, přítelkyni nemá. Jestli má někoho „rozdělanýho“ bokem, tak to nevím.

Chceš na něj vybalit, že to nebere vážně, protože tě nejistota, proč nepíše imrvere „přivádí k šílenství“, současně chování chlapa, který vypisuje, popisujes jako závislé? :think: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
4383
10.4.23 14:25

Tak tvé starosti bych opravdu chtěla mít. Byla jsi zvyklá že tě každý otravoval 24/7 a teď když se našel někdo normální co nežije jenom internetem, tak se div,,nerozbrečíš". Já taky mám tendenci, když si s někým píšu, se neozvat i x dní, nebo i týdnů. Sama píšeš že má pestrý život a jiné koníčky. Buď za tohle ráda. Než nějakého závisláka. Každý se z tebe určitě neudělá a tenhle nebude výjimkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tala20
10.4.23 14:28
@LUPINA87 píše:
Dá se říct, že nemám o nápadníky nouzi.

Myslíš ty anonymní zoufalce na seznamce? Včetně toho jednoho co Ti občas napíše a pak Tě zas nějakou dobu ignoruje?

• Citovat
  • Upravit
Silverine247
10.4.23 14:29

První rande proběhlo v pátek? Dnes je pondělí, není? :think: Co vysilujes? Na dalším rande už jste domluveni, nebo směřuje to k němu?

• Citovat
  • Upravit
106943
10.4.23 14:40
@LUPINA87 píše:

to bych sama rada vedela, resim neco podobneho, akorat bez schůzky
Podle mne tihle chlapi mam svůj život dokonale naplněny a prostor pro zenu tam není.
Ale občasné psaní i schůzka jim asi uplne stačí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7692
10.4.23 14:40
@Silverine247 píše:
Chceš na něj vybalit, že to nebere vážně, protože tě nejistota, proč nepíše imrvere „přivádí k šílenství“, současně chování chlapa, který vypisuje, popisujes jako závislé? :think: :mrgreen:

Ta má v životě jasno. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106943
10.4.23 14:41
@Lexter píše:

Ty dnešní moderní ženské. Jsi jak chodící red flag. On není blbej. :mrgreen:

Příspěvek upraven 10.04.23 v 14:21

takže nemá zájem? Proč ji to nenapíše?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7692
10.4.23 14:41
@Venetia píše:
to bych sama rada vedela, resim neco podobneho, akorat bez schůzky
Podle mne tihle chlapi mam svůj život dokonale naplněny a prostor pro zenu tam není.
Ale občasné psaní i schůzka jim asi uplne stačí.

Záleží jaký potenciál v tobě vycítí. Ty jsi tuším rozvedená a doma máš kočku. Mám pravdu? Jsi ideální kandidát na občasné vyplnění nudy. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106943
10.4.23 14:42
@Lexter píše:
To je celkem jedno, ať tak či tak to těm o které je „zájem“ boostuje ego a pak píší tyhle věci.

Jake veci? něco jsem prehledla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7692
10.4.23 14:42
@Venetia píše:
takže nemá zájem? Proč ji to nenapíše?

Protože nemusí. Hodí se mu pro občasné písmenkování, ale nic extra zajímavého v ní nevidí. Kdyby mu nabídla šuk, přijme ho, ale to je tak celé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí