Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Můžeš mi říct jediný důvod, proč bych si to vymyslela?
tady je vymyšlených diskusí, také netuším, proč to ti lidi dělají -
pokud by to byla pravda a operovali ho v neděli, tak opravdu v úterý večer nemá být z čeho zmatený,
buď si to vymýšlíš ty, nebo tě lakuje on - teda jak píšeš ghostuje
@Anonymní píše:
to mi spise rekni ty… jdes teda zitra za nim nebo ne? ![]()
@stinga píše:
tady je vymyšlených diskusí, také netuším, proč to ti lidi dělají -
- prostě je to celé podezřelé - 4 dny neměl čas psát, pak v sobotu napsal, že je v nemocnici se zádama - no, a najednou je z toho úraz a operace,
pokud by to byla pravda a operovali ho v neděli, tak opravdu v úterý večer nemá být z čeho zmatený,
buď si to vymýšlíš ty, nebo tě lakuje on - teda jak píšeš ghostuje
navic je to 7.tema tohoto vikendu na toto tema… a nemyslim, si, ze za to muze jaro
… pokud se nejedna o naivni zakladatelku, je skoda, ze uz trollove nemaji takovou uroven, jako kdysi a Bezny Uzivatel je chytrejsi a prokoukne plky do 10ti stran ![]()
@Kutil Tom píše:
No jasně, autorizovaný = zná heslo a může dostat vyjmenované informace, neautorizovaný = nezná heslo, ten může dostat pouze informaci, že jsem tam hospitalizován, a to jen v případě, že tuto možnost předem výslovně povolím, jinak nedostane ani tu.
Ano, tak to je.
Jestli mu vyhrezla plotenka nejak nestastne, tak s tim v nemocnici skoncit muze a i neplanovane byt operovan. Silne leky proti bolesti take. Nemusi to byt bachorka ![]()
@Fukitol píše:
Jestli mu vyhrezla plotenka nejak nestastne, tak s tim v nemocnici skoncit muze a i neplanovane byt operovan. Silne leky proti bolesti take. Nemusi to byt bachorka
tak určitá malá pravděpodobnost tu je, ale podezřelé je, že ten těžký úraz, nejdříve ležení v nemocnici se zádama, následuje po jeho odmlčení, kdy napsal, že má moc práce
@stinga píše:
tak určitá malá pravděpodobnost tu je, ale podezřelé je, že ten těžký úraz, nejdříve ležení v nemocnici se zádama, následuje po jeho odmlčení, kdy napsal, že má moc práce
a velikonoce s rodinou do toho ![]()
@stinga píše:
Přesně, ta práce 4 dny přesně o svátcích tam nesedí. To je přesně ten čas trávený s dětmi a se ženou ![]()
Holt po svátcích s rodinou nastoupil na plánovanou operaci
straaašně nenápadné ![]()
@Kockazvysocan píše:
Přesně, ta práce 4 dny přesně o svátcích tam nesedí. To je přesně ten čas trávený s dětmi a se ženou
Bohužel má takovou práci, kdy v době velikonoc nebo jiného svátku má nejvíc práce
@Anonymní píše:
protože ona strašně potřebuje mít pravdu.
@Anonymní píše:
Ano, psal mi pod lekama a nebyl moc při smyslech.. ještě teď je dost zmatený
No tak uvidíš zítra na té návštěvě ![]()
Nevim, no. I na te blbe jipce jde akorat spat nebo cumet do telefonu. Napsat cosi vic nez tri slova se da i pod lekama, pokud clovek neni uplne k. o.
Tezko rict.
@stinga píše:
Pracoval a spadl, nejspíš. Nebo si hnul se zády při jiné činnosti. ![]()
@Anonymní píše:
Bohužel má takovou práci, kdy v době velikonoc nebo jiného svátku má nejvíc práce
Koleduje (si).