Koupel s vlažnou vodou 28tt

Anonymní
9.3.20 15:50

Koupel 28tt

Myslite ze si muzu nepustit vlaznou vodu do vany? Jsem 28 tt

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1075
9.3.20 15:52
@Anonymní píše:
Myslite ze si muzu nepustit vlaznou vodu do vany? Jsem 28 tt

Koupat se můžeš úplně normálně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
9.3.20 16:09

Pokud to nebude horká voda, tak se koupat můžeš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
9.3.20 16:09

Jasne! I teplou. Jen nema byt horka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5487
9.3.20 16:11

Jsem se normálně koupala celé těhotenství. 3× :D..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
9.3.20 16:12
@beruska9 píše:
Jasne! I teplou. Jen nema byt horka.

Me by zajimalo, jak horka je horka? :D koupu se ve vane snad cele tehotenstvi aspon 1× za 14 dnu a ani nevim co by se po teple koupeli melo stat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
9.3.20 16:15

@Alanies : aby palila? Nemas se prehrivat, zejmena v prvnim trimestru, plus nekomu se muze udelat spatne. Kazdy podle sveho :nevim:
Treba virivky a termalni koupaliste mivaji napsano, ze nejsou vhodne pro tehotne, kolik to miva stupnu? Tak 40?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
9.3.20 16:18
@beruska9 píše:
@Alanies : aby palila? Nemas se prehrivat, zejmena v prvnim trimestru, plus nekomu se muze udelat spatne. Kazdy podle sveho :nevim:

Noo tak do palivy vany si clovek ani nesedne protoze to proste nejde - podle me :D a slecna je 28tt takze si myslim ze v teply vane si spis odpocne od zacinajich bolesti zad atd..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
9.3.20 16:20

@beruska9
Jojo taky jsem cetla ze viriky v tehotenstvi rozhodne ne. Ale spis bych se bála pripadne infekce ktere se v teple vode rychle mnozi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
9.3.20 16:43

Já jsem se zatím za cele těhotenství nesprchovala. Vlastně u nás v bytě jsem se nikdy nesprchovala, máme vanu a každý den se v ní válím :mrgreen: Napouštím si stejnou jako před tehotenstvím. Ani nevím jestli je moc horká, ale do horké bych se asi ani nepoložila, ještě mě teda nenapadlo zjistit si v kolika stupních se koupu, ale tak snad je to v pohodě když je všechno v pořádku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3682
9.3.20 19:41

Koupala jsem se celé těhotenství v horké vodě, celej život to tak mam ráda a je mi to příjemné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
9.3.20 23:14

@Alanies : no vidis, ja treba miluji horkou vodu, fakt na hranici snesitelnosti, ze jsem uplne ruda :mrgreen: Ale jako jo, ono v bezne vame clovek ani neni cely ponoreny a navic se jedna uz o pokrocile tehotenstvi, tak riziko je nejspis mizive. Ja si pamatuji, ze jsem takhle vlezla ke konci a pak malem nevylezla ven, mame uzkou vanu a nemohla jsem se s tim brichem zvednout :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
11.3.20 09:46

@beruska9 no clovek musi zvazit moznosti :mrgreen: ja osobne bych do vany v pokrocilem tehotenstvi bez pomoci doma nelezla, muzu uklouznout, nebudu moci vylezt, tehotna zena ma preci jen teziste jinde a rizika jsou vyssi… a myslim si ze porad clovek sam vyciti jak teplou vodu si muze dovolit, pipku si prece dobrovolne nepopali nikdo pri sedu do varici vody :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí