Bojím se další kontroly, aby se vše vyvíjelo tak jak má

Anonymní
9.3.20 14:03

Vůbec mi nepřijde, že jsem te

Prosím zachovat anonym z důvodu, že své těhotenství ještě držím v tajnosti a mám tady známé. Holky, chci se zeptat, jestli jste to měly také tak. Jsem těhotná. V 9. týdnu. V 7+2 mi bylo na utz potvrzené srdíčko, na další kontrolu jdu za 14 dní. Z úplného počátku těhotenství mi bylo špatně, žaludek na vodě, ale nezvracela jsem vůbec. Teď poslední týden, dva je mi podezřele dobře, není mi špatně, bolest jsem měla jen spíš jednorázovou, když se otočím, když ležím, tak mě pichne v podbřišku, nebo když jsem zakaslala. A mám bílý výtok. Ale cítím se dobře, žádné změny. Kdybych těhotenství neměla potvrzené z utz, ani tomu nevěřím. Zároveň se bojím další kontroly, když se cítím tak dobře, aby se vše vyvíjelo jak má. Chci se zeptat na vaše zkušenosti, jestli to někdo měl stejně.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
206
9.3.20 14:11

Kdybych měla normálně každý měsíc menstruaci tak bych to na sobě nepoznala až do 4 měsíce, kdy mi pomalu začalo růst bříško.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
9.3.20 14:15

Když jsem čekala dceru, tak mi vůbec nic nebylo :nevim: Teď čekám druhé ( chlapeček ), začátky byly příšerný, pak se to srovnalo jen na odpo nevolnost a relativně dobře mi je max tak poslední měsíc. Jsem ve 24 tt ( samozřejmě svoje stavy nepřisuzuji pohlaví ) :lol:
Neboj se, neplaš vše bude v pořádku. Buď ráda, že ti je dobře a užívej :kytka:

• Citovat
  • Upravit
227
9.3.20 14:16

Ahoj buď v klidu.. já jsem taky v 9.týdnu a špatně mi nebylo ani jednou.. Nevadí mi žádný pachy, vůně masa, jíst můžu co chci a ještě se mi nestalo že by mi něco nesedlo. Ze začátku jsem cítila prsa ale ty už mi taky teď už tolik nebolí. Občas cítím podbřišek přesně jak ty říkáš, hlavně když ležím a převaluju se. Není to ale každý den, stane se mi to třeba jednou za 3 dny že mi tam pobolívá. Jinak mi fakt nic není a taky bych tomu že jsem těhotná nevěřila kdybych doma neměla fotku z ultrazvuku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alena1995
9.3.20 14:17
@Anonymní píše:
Prosím zachovat anonym z důvodu, že své těhotenství ještě držím v tajnosti a mám tady známé. Holky, chci se zeptat, jestli jste to měly také tak. Jsem těhotná. V 9. týdnu. V 7+2 mi bylo na utz potvrzené srdíčko, na další kontrolu jdu za 14 dní. Z úplného počátku těhotenství mi bylo špatně, žaludek na vodě, ale nezvracela jsem vůbec. Teď poslední týden, dva je mi podezřele dobře, není mi špatně, bolest jsem měla jen spíš jednorázovou, když se otočím, když ležím, tak mě pichne v podbřišku, nebo když jsem zakaslala. A mám bílý výtok. Ale cítím se dobře, žádné změny. Kdybych těhotenství neměla potvrzené z utz, ani tomu nevěřím. Zároveň se bojím další kontroly, když se cítím tak dobře, aby se vše vyvíjelo jak má. Chci se zeptat na vaše zkušenosti, jestli to někdo měl stejně.

Já myslím, že to přijde, neboj. Mě taky nic nebylo a od cca 13tt do 16tt jsem začala zvracet atd… A teď 36tt mi zase nic není, jen mám břicho :lol:

• Citovat
  • Upravit
LD1
261
9.3.20 14:18

Kdybych nepribirala a mela menstruaci, tak jsem ani nevedela, ze jsem tehotna. Od zacatku do konce naprosta pohoda. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4887
9.3.20 14:35

Nebýt vynechané MS a počuraného testu, nevěděla bych, že jsem těhotná, dokud mi v nějakém 15tt nenarostlo trochu břicho. Symptomy jsem neměla vlastně žádné, u dr. jsem byla až v 10tt. A to jsem prosím čekala dvojčata. Vše bylo v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
359
9.3.20 14:42

Každa to máme jinak, neděs se s buď za to ráda, mě bylo zle od začátku až do 6. měsíce. A těch pár svetlych chvilek jsem si užívala, fakt mě nenapadla myšlenka, že by to bylo proto, že se mimčo nevyviji :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11659
9.3.20 15:22

To že ti je dobře nebo ne vůbec nic neznamená… Jinak buď ráda mě je zle už několik týdnů a bolí mě všechno možné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
9.3.20 15:29

Ahojky, já jsem v 7.týdnu a taky nemám žádné příznaky. Jen mám pocit jako bych cítila břicho zevnitř. Byli jsme na prvním IVF, za 3 dny máme další kontrolu, teď mě píchlo v podbříšku tak doufám, že jsem o to nepřišla a jsou to jen nějaké křeče…v našem případě se snažím udržovat v neutrálu, snažili jsme se 5 a půl roku před tím než jsme začali s procesem IVF…nemám to ani s čím srovnat :) mám okolo sebe samé kamarádky co to hned od začátku věděly, cítily a já nic :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí