Koupel po císaři

Anonymní
23.5.17 05:59

Koupel po cisari

Ahoj, chtela jsem se zeptat na nazor zda bych mohla do vany.Jsem uplne zoufala. Svaly mam ztuhle, ze se nevyspim.Vse me boli. Pritom vim, zr by mi pomohla pul hodinova koupel :,(.Jsem devaty den po sc. Vcera jsem byla na vyndani stehu. O jizve skoro nevim. Myslite, ze bych mohla?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15150
23.5.17 06:02

Nevim jak ta jizva, ale nam rikali v porodnici ze v sestinedeli jen sprchovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
23.5.17 06:08

Ja bych pockala po sestinedeli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
556
23.5.17 06:18

Já se po císaři naložila do vany hned, jak mi přestali odcházet očistky a zkunčila menstruace. To bylo cca po 3 týdnech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5894
23.5.17 07:58
@Anonymní píše:
Ahoj, chtela jsem se zeptat na nazor zda bych mohla do vany.Jsem uplne zoufala. Svaly mam ztuhle, ze se nevyspim.Vse me boli. Pritom vim, zr by mi pomohla pul hodinova koupel :,(.Jsem devaty den po sc. Vcera jsem byla na vyndani stehu. O jizve skoro nevim. Myslite, ze bych mohla?

Teda nevim, co je a tve situaci tak intimniho, ze anonymni. Ale umyj si vanu a naloz se, muze se stat, ze se sposti ocistky, tak se stejne v krvave vode koupat nebudes a vypustis ji. Driv se zensky koupaly v potoku a nic se nestalo.take jsem vlezla do vany…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
23.5.17 07:58

Mě se to zdá brzy, nenakládala bych se do vany… A jaké přesně svaly tě bolí, z čeho? Nepomohla by masáž?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí