Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Nevim jak ta jizva, ale nam rikali v porodnici ze v sestinedeli jen sprchovat.
Já se po císaři naložila do vany hned, jak mi přestali odcházet očistky a zkunčila menstruace. To bylo cca po 3 týdnech.
@Anonymní píše:
Ahoj, chtela jsem se zeptat na nazor zda bych mohla do vany.Jsem uplne zoufala. Svaly mam ztuhle, ze se nevyspim.Vse me boli. Pritom vim, zr by mi pomohla pul hodinova koupel.Jsem devaty den po sc. Vcera jsem byla na vyndani stehu. O jizve skoro nevim. Myslite, ze bych mohla?
Teda nevim, co je a tve situaci tak intimniho, ze anonymni. Ale umyj si vanu a naloz se, muze se stat, ze se sposti ocistky, tak se stejne v krvave vode koupat nebudes a vypustis ji. Driv se zensky koupaly v potoku a nic se nestalo.take jsem vlezla do vany…
Mě se to zdá brzy, nenakládala bych se do vany… A jaké přesně svaly tě bolí, z čeho? Nepomohla by masáž?
Ahoj, chtela jsem se zeptat na nazor zda bych mohla do vany.Jsem uplne zoufala. Svaly mam ztuhle, ze se nevyspim.Vse me boli. Pritom vim, zr by mi pomohla pul hodinova koupel
.Jsem devaty den po sc. Vcera jsem byla na vyndani stehu. O jizve skoro nevim. Myslite, ze bych mohla?