Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
No ono právě ta tmavší hnědá z lina je jakoby obsažena v té tmavé kachli. Jak to ma takovou jakoby patinu,tak to je skoro nachlup stejná barva jak to lino… ![]()
No tak jestli je stejná a líbáí se ti, tak není co řešit. Teď jen aby se líbila taky tátovi ![]()
Ahoj, tak jsem se dnes odhodlala se přihlásit
do teď jsem často nakukovala a občas jsem chtěla i něco připsat. Moc se mi tu na e-miminu líbí
.
Stavíme domeček a tak jsme jezdili i po koupelnových studií, povedlo se nám vybrat a shodnout se (zjistiti jsme, že i poprvé jak jsme tam vstoupili, tak se nám líbila jedna a ta samá. Ráda bych ještě trošku podiskutovala.
Máte někdo tuto koupelnu od Sika? Jste s ní spokojené?
http://www.siko-koupelny.cz/smart/serie/ - ta do hněda a béžova s listelkama.
U téhle koupelny jsme říkali, že by se dala oživit doplňkama - ručníky,,, zdá se nám,,neokoukatelná".
Holky poslaly byste mi sem prosím Vaše koupelny - kdo má přímo tuto smart, nebo i jiné?- pro inspiraci Mě se to ve studiu zdá, že ve skutečnosti to pak je takový hezčí.
Děkuju ![]()
Děvčata, v bytě máme v koupelce 2 díry do zdi - v kachličkách (z čeho, to jsem se neptala), tchyně když tu ještě bydleli oni, tak do nich zastrčila takový ty umělý květiny dlouhý. Já bych je chtěla dát pryč, ale pořád přemýšlím, co nacpat do těch děr? Nejsou extra velký, ale vidět to jde.
@dani24687 zalezi jak je to barevne a jak moc je to videt ![]()
Silikon treba ale aby se to barevne hodilo ![]()
@quinny tak celá koupelna je vykachlíkovaná - bílé kachlíky a v nich trochu světlounce modré v každé, vana a umyvadlo jsou modré
Taky se pochlubím, nedávno jsme totiž rekonstruovali. Nakonec to dopadlo vzhledem k rozpočtu na neutrální barvy, aby to k sobě všechno sedělo. Koupelna je malá a takhle působí dost sterilně (jak v bazénu
). Kdyby byl větší rozpočet šla bych do elegantnějšího koupelnového nábytku - http://www.drevojas.cz/ , třeba ta kolekce Go se mi v kombinací s tou světle zelenou a šedou celkem líbí a mohlo by to vypadat dobře i v malém prostoru. jenže je to těžký, na fotkách, kde je to instalované do určitého prostoru to vypadá vždy dobře, resp. v jiném to pak vypadá jinak. ![]()
@JarkaČ : moc hezká koupelna
, příjemná ![]()
Holky prosím jakou značku, typ máte u bidetové spršky? Zatím nej ohlasy u Hansgroge, s jakým třeba máte tím mačkadlem, je to pohodlně ovladatelné? Díky
![]()
edit: až bude naše koupelka v provozu taky Vám sem hodím fotky na inspiraci, je to lepší vždycky vidět, každá koupelna ale pod jinym svetlem, no vlastne zjednodušeně jinde vypadá jinak, pravda pravdoucí
a ještě když si každý ty barvy, listelky nakombinuje jinak, je pak každá originál.
Naši si teď nechali udělat tmavý sprchový kout a ještě mají takové měkké obklady, když si na to stoupnete, není to jak na kachličkách, ale nemám ponětí, co to je
ale je to pěkné ![]()
Nemáte někdo zkušenosti s koupelnou bez obkladaček? Nějaký nátěr, speciální barva?
Obkladačky nechceme a tak hledáme jinou variantu.
@Vickee píše:
Nemáte někdo zkušenosti s koupelnou bez obkladaček? Nějaký nátěr, speciální barva?Obkladačky nechceme a tak hledáme jinou variantu.
Babička má pořád starý zhnilý komunistický umakard - bez obkladaček, bez nátěru. ![]()
@Blekota píše:
Babička má pořád starý zhnilý komunistický umakard - bez obkladaček, bez nátěru.
To úplně není to, co bych chtěla ![]()