Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Vickee píše:
To úplně není to, co bych chtěla
Mám pocit, že kamarád má taky umakard a ten má nažluto přetřený speciální barvou. Je taková drsná, ale vypadá to lépe, než s tím umakartem.
Ahoj děvčata
Máme dělat novou koupelnu a nevím do jaké mám jít barvy. Potřebuji poradit
Děkuji
@Jiřina3 píše:
Ahoj děvčataMáme dělat novou koupelnu a nevím do jaké mám jít barvy. Potřebuji poradit
Děkuji
Mě se líbi ta hnědo bílá akorát mi tam vadí ty fialové ručníky. Jinak mám ráda bílo černou kombinaci ale v koupelně ne
Potřebovala bych poradit, jakou vybrat vanu do koupelny. Se starou vanou mám docela problém, protože se během 5 let dost poškrábala a je to strašně nepříjemné, když si do vany lehnete, tak je to na zádech strašně cítit a trochu to i dře.
Tak to máme stejnou zkušenost, manžel naši vanu vyhodil po 4 letech, protože to nešlo ani pořádně vyčistit a celkově to kazilo dojem celé koupelny. Pokud mohu radit, tak teď máme vanu ze smaltované oceli od německého výrobce Kaldewei, který poskytuje na své výrobky 30 let záruku. Vana se dá jednoduše naleštit a vypadá pořád jako nová.
Holky, z jakho materiálu preferujete doplňky do koupelny? Koupelnové poličky, mýdlenky, koše na prádlo?
Prosím o inspiraci? A podle čeho se rozhodujete?
Podlahu urcite tmavou, my jsme si v novostavbe nechali udelat svetlou a je na tom videt kazda necistota, furt to musim uklizet :/ manzel to nakonec vyresil tak ze v xxxlutz koupil tmavou rohozku ktera ten bordel aspon trochu skryje ![]()
Jako jo, super, ale já jsem spíš myslela nějaké doplňky, jako je mýdlenka a podobně ![]()
S barvou podlahy mám jasno, jednoznačně souhlasím s tmavou podlahou, všechny vlasy a chlupy jsou na ní vidět. Měla jsem ji v minulém bytě a už nikdy více… Jinak já preferuju scandi styl nábytku a doplňků. Máte někdo tip kde nakoupit? Plánujeme rekonstrukci koupelny a chybí mi pěkné detaily… ručník, doplňky, rohožky atd.
@Kamilka0 určitě záleží, jaký typ doplňků máš ráda a líbí se ti. Já osobně preferuju boho a scandi.
@Denisa.mala75 Na konec jsem si vybrala pěkné ručníky na bakly. Kupovala jsem tam před časem pár věcí do kuchyně a byla jsem spokojená.