Zkušenosti s provozem e-shopu, možnost koupi e-shopu
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Chci se zeptata těch co mají zkušenost s provozem s e-shopu, šly byste do toho znova, nebo to děláte, protože to děláte ze setrvačnosti?Mám možnost odkoupit e-shop, který tak polo-funguje, je zavedený vyhledávače ho znají, IT systém vybudován perfektně, bohužel jeho majitel nemá čas se mu věnovat a vyřízení objednávky mu trvá i 14 dnů
takže se rozhodl ho prodat.
Dodavatelé jsou zajištěni, IT systm taky.Musela bych si vyřídit jen ŽL atd. Co přesně bych k tomu potřebovala, když jsem na RD? Mohlo by to případně být na ŽL manžela s tím, že o vše bych se starala já, ale pro úřady by byl vlastníkem on?
Prosím o rady, zda do toho jít nebo je to více práce než si představuju a na RD s 2 dětmi bych nestíhala
Ahoj zakladatelko, zpracovávala jsem účetnictví pro jeden velký známý e-shop minulý rok a legrace to tedy není, je s tím hodně práce a skutečně taková činnost chce šéfa, který se chodu shopu bude hodně věnovat. Rozhodně to není podnikání, které by plynulo samo.
Ale já mít tu možnost, zkusila bych to, už bych totiž věděla, co to obnáší a uměla si to ohlídat. S čím ten shop obchoduje?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Přítel má e-shop. a já bych to nechtěla. Mě by to nebavilo. Jenom produkty dávat na stránku je nic moc.. Ale pokud by tě to bavilo, tak bych to zkusila.