Zkušenosti s provozem e-shopu, možnost koupi e-shopu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
mončís
21.2.14 12:03

Přítel má e-shop. a já bych to nechtěla. Mě by to nebavilo. Jenom produkty dávat na stránku je nic moc.. Ale pokud by tě to bavilo, tak bych to zkusila.

• Citovat
  • Upravit
525
21.2.14 21:58
@Anonymní píše:
Chci se zeptata těch co mají zkušenost s provozem s e-shopu, šly byste do toho znova, nebo to děláte, protože to děláte ze setrvačnosti?

Mám možnost odkoupit e-shop, který tak polo-funguje, je zavedený vyhledávače ho znají, IT systém vybudován perfektně, bohužel jeho majitel nemá čas se mu věnovat a vyřízení objednávky mu trvá i 14 dnů :roll: takže se rozhodl ho prodat.
Dodavatelé jsou zajištěni, IT systm taky.

Musela bych si vyřídit jen ŽL atd. Co přesně bych k tomu potřebovala, když jsem na RD? Mohlo by to případně být na ŽL manžela s tím, že o vše bych se starala já, ale pro úřady by byl vlastníkem on?

Prosím o rady, zda do toho jít nebo je to více práce než si představuju a na RD s 2 dětmi bych nestíhala :nevim:

Ahoj zakladatelko, zpracovávala jsem účetnictví pro jeden velký známý e-shop minulý rok a legrace to tedy není, je s tím hodně práce a skutečně taková činnost chce šéfa, který se chodu shopu bude hodně věnovat. Rozhodně to není podnikání, které by plynulo samo. :) Ale já mít tu možnost, zkusila bych to, už bych totiž věděla, co to obnáší a uměla si to ohlídat. S čím ten shop obchoduje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat