Osobní ohodnocení, poloviční úvazek
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Nejsem účetní, ale jak to má v platovém výměru? Má tam základ a nějakou pohyblivou složku mzdy? Potom si myslím, že by to tak šlo. Já mám tu zkušenost, že mi zaměstnavatel peníze navíc dával do výplaty jako mimořádnou prémii.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud má ve mzdovém výměru stanovené nějaké rozmezí pro osobní ohodnocení, měl by se ho zaměstnavatel držet. V tomhle případě bych asi volila spíš mimořádnou odměnu. A pro případ nějakého auditu se pojistila ofiko odůvodněním této odměny, které zpracuje přímý nadřízený hodnocené pracovnice. Stačí pár slov na téma klíčové pozice apod. Rozhodně teda nezmiňovat ty přesčasy, to už je napadnutelné.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mně to přijde jako práce snů při tak malých dětech a brala bych to být zakladatelkou všemi deseti, rozšíří si obzor, vypadne z domu, jakési peníze donese a bude mít relativně čas věnovat se dětem
najít si dobrou práci na plný úvazek a platit dětem chůvu mi přijde úplně nesmyslné, pokud nejsi třeba doktorka
manžel je trošičku omezený a babičky, které chodí do práce, fakt nebudou moci pravidelně vyzvedávat a hlídat při nemoci
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den,
Prosím o vysvětlení jak v podnikatelské sféře funguje osobní ohodnocení. Máme např. zaměstnankyni, která dělá hodiny nad svůj poloviční úvazek. Jako přesčas jí to ale nemůžu vykázat. Mohla bych tuto částku i s bonusem 25% z průměrného výdělku dát osobním ohodnocením? Nejde o žádnou špinavou hru nebo podvod je opravdu dobrá a schopná ve firmě plní klíčovou úlohu při výrobě. Díky mockrát za rady.