Koupit playstation?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6499
29.10.17 16:06

Kdybyste nežili sami, dost možná byste ho už doma měli kvůli chlapovi. Manžel si pořídili kdysi dávno xbox, teď ho obměňuje a nejčastěji na něm hraje on, dcery to nechává v klidu. Já bych asi pořídila, pokud si ho moc přeje a chce si přispět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Včelička992
29.10.17 16:58

.

Příspěvek upraven 31.05.20 v 23:25

• Citovat
  • Upravit
365
29.10.17 18:09

Já bych koupila PS3 ze svého+pár her. Vysvětlila bych mu, že je téměř stejný jako PS4,bude mít radost tak jako tak..Stejně je rozdíl téměř jen v grafice. A ty hry do budoucna tě vyjdou levněji na 3 než na 4 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31530
29.10.17 22:29

@VitaminC to je dost věc názoru, blbost to rozhodně není, pominu-li, že mi konkrétně PS3/PS4 trochu jako nesmysl připadá, ale to je spíš kvůli tomu, že je mnohem efektivnější (a teoreticky levnější) pořídit klukovi počítač. Ale pokud mu zrovna tahle konzole udělá radost a ještě si na ní dokáže ušetřit, nevidím důvod, proč mu to odpírat. Akorát teda buď budete muset vyřešit jak to očipovat a nebo na to budete kupovat hry, které jsou poměrně drahé. Na druhou stranu když je schopen si ušetřit 6 tis., zvládne si ušetřit i na pár her nebo to může dostat darem od příbuzných nebo k narozeninám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
29.10.17 23:59

Já nad nějakým takovým vehementem uvažuju k Vánocům 2018 :lol: zrovna nedávno jsme se o tom bavily s kamarádkou, že byly fajn doby, kdy ex ještě bydlel u mě, protože měl nintendo wii a my s kamarádkou pořád pařily ty sportovní hry :mrgreen: a že před x lety měla její sestra playstation a taky tam bylo něco do pohybu, jen pro děti, to nás bavilo všechny tři :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
30.10.17 07:16

Určitě vzít PS 4 (na ps 3 nevycházejí nové hry + horší grafika…)

Co se týká cen tak jsou 2 verze PS 4.Ta dražší verze cca za 10k (PS 4 Pro) má lepší výkon a podporuje rozlišení 4k. Malému klukovi určitě bude stačit klasická verze PS 4, která stojí cca 7k.

Dál se může platit PS+, což umožňuje si ukládat hry na internetový cloud a pak například pokračovat na jiné konzoli (to samé lze udělat přes flashku). Nebo to umožní hrát multiplayer (hra pro více hráčů). Cena je 1200-1500 za rok.
 https://www.playstation.com/…tation-plus/

Hry se dají sehnat celkem levně ve slevách a na aukru, kde vidíte i recenze na prodávajícího (ceny jsou pak zhruba 300-900 kč za hru).

V ps pak jde nastavit i rodičovská kontrola:
https://www.playstation.com/…aystation-4/

Ps 4 koupil strýc děckám na hraní a nakonec u něj tráví nejvíc času on sám :D Na vyblbnutí je to fakt super :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9371
30.10.17 07:26

Pro deti je tam idealni rekl bych misto her to PS+, stoji to asi 1500 na rok a za to dostane z internetu hru zdarma kazdy mesic a nekolik mensich bonusu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
30.10.17 07:28

My jsme byli PS maniaci uz pred ditetem, takze to neskoncilo a samozrejme dite nas nasleduje. Nevidim na tom nic spatneho (pokud u toho nesedi/nestoji cele dny).
A pokud si na to setri, tak tim lip :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3596
30.10.17 07:45

Já bych to až tolik neřešila, je to prostě hra a dítě si chce hrát, je to móda dnešní doby. Ano není to levné, ale většinou to je věc se kterou se dítě opravdu hraje, ne taková ta blbost co si s ní dítě pohraje týden a pak leži v koutě.
Jestli je mu pět nebo devět je uplně jedno, důležité je kupovat hry přiměřené věku a být důsledným rodičem co se týče domluveného času stráveného hraním.
Náš kluk to taky hrozně chtěl, měl teda doma xbox, který si částečně zaplatil, prodal jej, našetřil si a zbytek jsme mu doplatili.
Nejde o to že bychom si to nemohli dovolit, ale snažíme se jej vést k ekonomické zodpovědnosti a samostatnosti. Hry si šmelí na internetu použité nebo s kamarády. Nové mu nekupujeme a i on pochopil že je to vyhazování peněz oknem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33018
31.10.17 05:36

Nekoupila bych. Petilete dite ma travit cas jinak, bez prilepene u playstation. Navic pokud Ti to nevadí, může hrát u bratrance.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
31.10.17 08:43

Já bych koupila, my ho máme taky a čas na vymezení hraní her můžeš určit ty. Pokud si ho vyhementně přeje už dlouho neváhala bych.. Navíc po škole, kdy je venku hnusně a zima si může hrát a musím říct, že prodávají některé opravdu hezké a naučné hry pro děti.. Všichni si akorát představují akorát to, jak bude hrát 6 hodin v kuse nějaký závody aut, střílečky atd… Dá se to udělat i,,hezky"

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
265
31.10.17 14:55

Já nevím, ale připadá mi postavené na hlavu, aby kluk dostal hru za tisíce a máma neměla v čem v zimě chodit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
31.10.17 16:35

To sice ano, ale kluk si očividně na něj šetří, jak moc si ho přeje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
265
31.10.17 18:05

Ano, ale co ho to naučí? že máma není důležitá? Navíc, jak jsem pochopila žijí sami bez otce…Jen tak přemýšlím, že se to tu hemží diskuzemi o tom, jak muž dá domů na domácnost tisícovku a zbytek si utratí za své koníčky…Netvrdím, že to spolu musí souviset, ale pět let není věk, kdy by nemohl s šetřením ještě chvíli vytrvat a těšit se třeba na narozeniny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6795
31.10.17 19:06

Ja musim na obhajobu sveho syna rict, ze on na Jeziska veri, takze netusi, jak Vanoce zatezuji muj rozpocet. Vzdycky se se mnou o vsechno deli, chce mi pridavat svoje penizky na kadernici.. coz samo odmitam.
Kazdopadne jsem se rozhodla PS4 koupit.
Nasla jsem za osm tisic s jednim ovladacem navic. Coz je super cena. Vsichni moji znami to vychvaluji, ze je to nekazove zbozi, ktere slouzi spoustu let.
A ja si koupim Sims! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect