Koupit playstation?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31636
1.11.17 22:02
@Mbeya píše:
Ano, ale co ho to naučí? že máma není důležitá? Navíc, jak jsem pochopila žijí sami bez otce…Jen tak přemýšlím, že se to tu hemží diskuzemi o tom, jak muž dá domů na domácnost tisícovku a zbytek si utratí za své koníčky…Netvrdím, že to spolu musí souviset, ale pět let není věk, kdy by nemohl s šetřením ještě chvíli vytrvat a těšit se třeba na narozeniny…

Ale budou Vánoce a chceš po 5 letém dítěti, aby financovalo mámu? 8o dokázal si ušetřit, evidentně odněkud ty peníze dostává, takže tak katastroficky na tom zjevně nebudou, že… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31636
1.11.17 22:04
@VitaminC píše:
Ja musim na obhajobu sveho syna rict, ze on na Jeziska veri, takze netusi, jak Vanoce zatezuji muj rozpocet. Vzdycky se se mnou o vsechno deli, chce mi pridavat svoje penizky na kadernici.. coz samo odmitam.
Kazdopadne jsem se rozhodla PS4 koupit.
Nasla jsem za osm tisic s jednim ovladacem navic. Coz je super cena. Vsichni moji znami to vychvaluji, ze je to nekazove zbozi, ktere slouzi spoustu let.
A ja si koupim Sims! :mrgreen:
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
265
2.11.17 21:27

To vůbec ne, to jsem nemyslela, ať ty prachy navalí :) spíš to, co mu chybí, jak psala maminka, co by mu musela doplatit, tak za to, aby si koupila, co potřebuje. Jinak rozhodla se jak chtěla a já to respektuju :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31636
2.11.17 23:45
@Mbeya píše:
To vůbec ne, to jsem nemyslela, ať ty prachy navalí :) spíš to, co mu chybí, jak psala maminka, co by mu musela doplatit, tak za to, aby si koupila, co potřebuje. Jinak rozhodla se jak chtěla a já to respektuju :palec:

Ahaa, omlouvám se, pochopila jsem to jinak :) a ono to stejně bylo zamýšleno jako dárek k Vánocům, ne? :think: a asi klučinu stejně neměla v úmyslu nechávat úplně bez dárku, ne? :) samozřejmě je pak na jejím posouzení jak jsou na tom, jestli si může dovolit mu přidat tolik, nebo třeba to spojit s vícero příbuznými :)

Nicméně to už je stejně jedno :) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59388
3.11.17 00:50

@VitaminC :palec: to bude radosti :mrgreen: Syn má PS3 a jak má něco tak si vybere nějakou hru. Sims letos taky chce, no letos už na ježíška nevěří tak si sepsal co vše chce a lego bohužel. Měl na výběr- lego a pár her nebo všechny hry co chtěl tak si vybral, ale má tam hry i na PC :lol: Zase to není hračka na rok, ale vydrží roky a pokud po tom tak touží tak by byl asi hodně smutný :? Už vidím jak nejstarší bude čučet že malá toho dostala mnohem víc ale to se nedá nic dělat, on tam bude mít jen krabičky s hrama :mrgreen: Na Vánoce se prostě snažíme plnit přání, syn když chtěl PS3 tak na Ježíška věřil a říkal že si píše drahé věci at ušetříme ale televizi si koupil za své, to už by Ježíšek neunesl :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí