Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Mbeya píše:
Ano, ale co ho to naučí? že máma není důležitá? Navíc, jak jsem pochopila žijí sami bez otce…Jen tak přemýšlím, že se to tu hemží diskuzemi o tom, jak muž dá domů na domácnost tisícovku a zbytek si utratí za své koníčky…Netvrdím, že to spolu musí souviset, ale pět let není věk, kdy by nemohl s šetřením ještě chvíli vytrvat a těšit se třeba na narozeniny…
Ale budou Vánoce a chceš po 5 letém dítěti, aby financovalo mámu?
dokázal si ušetřit, evidentně odněkud ty peníze dostává, takže tak katastroficky na tom zjevně nebudou, že… ![]()
@VitaminC píše:
Ja musim na obhajobu sveho syna rict, ze on na Jeziska veri, takze netusi, jak Vanoce zatezuji muj rozpocet. Vzdycky se se mnou o vsechno deli, chce mi pridavat svoje penizky na kadernici.. coz samo odmitam.
Kazdopadne jsem se rozhodla PS4 koupit.
Nasla jsem za osm tisic s jednim ovladacem navic. Coz je super cena. Vsichni moji znami to vychvaluji, ze je to nekazove zbozi, ktere slouzi spoustu let.
A ja si koupim Sims!
To vůbec ne, to jsem nemyslela, ať ty prachy navalí
spíš to, co mu chybí, jak psala maminka, co by mu musela doplatit, tak za to, aby si koupila, co potřebuje. Jinak rozhodla se jak chtěla a já to respektuju ![]()
@Mbeya píše:
To vůbec ne, to jsem nemyslela, ať ty prachy navalíspíš to, co mu chybí, jak psala maminka, co by mu musela doplatit, tak za to, aby si koupila, co potřebuje. Jinak rozhodla se jak chtěla a já to respektuju
Ahaa, omlouvám se, pochopila jsem to jinak
a ono to stejně bylo zamýšleno jako dárek k Vánocům, ne?
a asi klučinu stejně neměla v úmyslu nechávat úplně bez dárku, ne?
samozřejmě je pak na jejím posouzení jak jsou na tom, jestli si může dovolit mu přidat tolik, nebo třeba to spojit s vícero příbuznými ![]()
Nicméně to už je stejně jedno
![]()
@VitaminC
to bude radosti
Syn má PS3 a jak má něco tak si vybere nějakou hru. Sims letos taky chce, no letos už na ježíška nevěří tak si sepsal co vše chce a lego bohužel. Měl na výběr- lego a pár her nebo všechny hry co chtěl tak si vybral, ale má tam hry i na PC
Zase to není hračka na rok, ale vydrží roky a pokud po tom tak touží tak by byl asi hodně smutný
Už vidím jak nejstarší bude čučet že malá toho dostala mnohem víc ale to se nedá nic dělat, on tam bude mít jen krabičky s hrama
Na Vánoce se prostě snažíme plnit přání, syn když chtěl PS3 tak na Ježíška věřil a říkal že si píše drahé věci at ušetříme ale televizi si koupil za své, to už by Ježíšek neunesl ![]()