Koupit zimní botičky?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
MarkétkaBeruška
1.1.14 17:54

@K-Black jo, tak měl syn štěstí nebo já smůlu. Právě že jsem koupila boty a po cca půl roce problém se zipem tak jsem tam šla paní prodavačka mi tvrdila že je t mou chybou a odmítala mi ty boty poslat na jejich centrálu nebo kde se to vyřizuje - no nakonec jsem si to „vyhádala“, byla jsem si jistá že má pravdu a měla, vrátili mi nakonec peníze. Šťastný nový rok přeji

• Citovat
  • Upravit
vin
1327
1.1.14 17:54

Těžko říct, jestli bude chtít chodit venku, ono něco jiného je doma a něco jiného v kombinéze a v botech, když v nich nikdy nechodila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.1.14 17:57

Já jsem pro malou jako první botičky kupovala kvalitní kožené botky, taky začala chodit v zimě. Docela je unosila, ven chtěla chodit pořád. Použité bych být tebou radši nekupovala. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
1.1.14 18:05

Jinak k tomu kde kupovat, myslím že to je celkem jedno, kvalitní bota se dá najít skoro všude. důležitý je, aby měla ohebnou podrážku, pevný opatek, a byla co nejlehčí. v Deichannu za pár set vždycky najdu takový, ale musím vybírat, nejsou tam samý takový. to ale skoro nikde, když jsem se koukala u Bati, enstačila jsem se divit, za 700 tam měli botky, co měli naprosto neohebnou podrážku, a opatek šel snadno zmáčknout palcem, takový bych nechtěla ani zadarmo :zed: akorát bych radši nekupovala v tržnici, z číny může být sice všechno, ale ty co prodávají v kamenných obchodech, tak jsou šité kopytech určená pro evropský trh, na tržnici bych se bála, že to bude na stejných kopytech jak pro asijský trh. ale nevím, to je jen má domněnka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
1.1.14 18:08

Ted by mohli mit slevy, ja jsem dceri (když měla 16 mesicu a zacala chodit) kupovala zimni goretexove superfity v lednu za deset euro, ale prakticky je nenosila, ted je ma 15-ti mesicni syn. No ale stejne jsem mu koupila normalni celorocni superfity a spis davam je, ty zimni se docela blbe oblekaji. Ted to navic zatim na snih moc nevypada, takze ja bych zimni urcite nekupovala, celorocni ale ano.

jinak ja koupila v deichmanu superfity pro dceru za 500, zimní s gortexem, puvodni cena 1490 :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4692
1.1.14 18:09

Koupila bych zatím botky na doma, malýmu jsme koupili tyhle na první krůčky http://www.bata.cz/…omaci-papuce no a pak když malej začal chodit i venku, koupili jsme zimní Pegres. Do použitých bot bych osobně nešla ani náhodou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vin
1327
1.1.14 18:11
@Irinka0210 píše:
Koupila bych zatím botky na doma, malýmu jsme koupili tyhle na první krůčky http://www.bata.cz/…omaci-papuce no a pak když malej začal chodit i venku, koupili jsme zimní Pegres. Do použitých bot bych osobně nešla ani náhodou.

Backory za čtyři stovky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1746
1.1.14 18:11
@suik píše:
Ted by mohli mit slevy, ja jsem dceri (když měla 16 mesicu a zacala chodit) kupovala zimni goretexove superfity v lednu za deset euro, ale prakticky je nenosila, ted je ma 15-ti mesicni syn. No ale stejne jsem mu koupila normalni celorocni superfity a spis davam je, ty zimni se docela blbe oblekaji. Ted to navic zatim na snih moc nevypada, takze ja bych zimni urcite nekupovala, celorocni ale ano.jinak ja koupila v deichmanu superfity pro dceru za 500, zimní s gortexem, puvodni cena 1490 :mavam:

podle mě nejde jen o sníh, ale o to, že v celoročních bude asi zima, malý chodí v zimních a stejně má celkem studenou nohu, takže jsme koupili i sněhule a bude je nosit, jak přituhne, ikdyž nenasněží

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1746
1.1.14 18:13
@vin píše:
Backory za čtyři stovky?

no jo, i za 400 klidně bačkory kouoíš, dpk, myslím, že superfit taky nejsou nejlevnější. My kupujeme fare za cca 280 kč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
1.1.14 18:13

Já myslím, že ujde stejně jenom kousek, respektive bude v nich tak půl hodinky denně chodit? Takže bych koupila klidně laciné, od vietnamců, je to fuk. Jen tak nějak rozumem zkontroluj podrážku, celkově jestli do nich nepoteče, budou se dobře obouvat, nebudou ji nikde tlačit a neboj, za takovou chvilku boty žádnou škodu nenadělají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1746
1.1.14 18:17
@rejžička píše:
Já myslím, že ujde stejně jenom kousek, respektive bude v nich tak půl hodinky denně chodit? Takže bych koupila klidně laciné, od vietnamců, je to fuk. Jen tak nějak rozumem zkontroluj podrážku, celkově jestli do nich nepoteče, budou se dobře obouvat, nebudou ji nikde tlačit a neboj, za takovou chvilku boty žádnou škodu nenadělají.

proboha, hlavně ne od vietnamců

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
1.1.14 18:19
@rejžička píše:

souhlasím, náš malej tu první zimu ušel trošku. A nejkvalitnější boty potřebují děti doma, v těch tráví nejvíc času, na těch pár metrů venku stačí i obyčejné botky. Takže já mu na ven koupím klidně botky za 4 stovky a na doma za 8.

• Citovat
  • Upravit
4692
1.1.14 18:20

@vin Nevidím v bačkorách za čtyři stovky problém, daj se koupit i dražší :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vin
1327
1.1.14 18:24
@Irinka0210 píše:
@vin Nevidím v bačkorách za čtyři stovky problém, daj se koupit i dražší :)

Jasne, at si každý kupuje za kolik chce… Moje děti chodily doma bosky, preferuje se to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
1.1.14 18:25

To si právě taky myslím :think:

@Newmummy píše:
Hlavně ne použité, už vůbec ne u prvních botiček!
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková