Koupit zimní botičky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2327
1.1.14 18:55
@K-Black píše:
@MarkétkaBeruška já malému kupuji taky v CCC nebo Deichmanovi, a ještě po něm botičky posílám dál, vůbec nejsou rozšmajdané, jen sandálky vyhazuju, ty nosí dlouho a jsou jetý. Zarazila mě tvá poznámka k reklamacím v Deichmanu, starší syn si tam kupoval boty a když se jim něco stalo tak šel, dal účtenku, vrátili mu peníze a on si hned vybral jiné, no je pravda že už to je tak dva roky, tak to třeba už nefunguje tak lehce :think:

mam kolegu co si takto meni kazdy rok topanky, proste si ich vzdy s nejakou zavadou ide vymenit za nove :pocitac: tak sa im potom ani nedivim ze robia problemy s vymenou…
ja som mala problemy s vymenou 1× v zivote a to boli zrovna najdrahsie topanky co som si kedy kupila :oops: ale vyhadala som si to a nakoniec ich na reklamaciu poslali, vyrobca zavadu uznal a vratili mi peniaze… odpadla mi po 5 dnoch nosenia komplet cela podrazka (drzala len na kusku paty) a predavacka mi ich nechcela vziat, ze nech si to doma prilepim sekundovym lepidlom, ze ona to tak robi bezne synovi 8o :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
1.1.14 18:56

Jehééé, už jsem dočetla :lol: Já vám všem strašně moc gratuluju, že máte děti, co sotva začnou chodit, nachodí denně kilometry a noha jim neroste aspoň půl roku. Protože to má smysl nosit boty ověšený certifikátama :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
1.1.14 18:57

My jsme koupili botky v ccc, z prave kuze a ve sleve nas vysly cca na 500kc (necelych) :)…jinak maly toho venku ani ted moc nenachodi a navic mu to v tech zimnich moc nejde v teniskach se mu chodi lepe :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
1.1.14 19:05

Vyčkala bych, jak se venku bude drát z kočáru. U nás mladší syn začal chodit zač. listopadu (v 10,5m), šla jsem koupit první botky, paní ve spec. dětské obuvi mi chtěla dát takové ty první botky- capáčky, což mi přišlo na za začátku zimy kravina, vzala jsem nadkotníkové Superfitky s goretexem (bez kožichu), beru to jako universální botu na celou zimu (i do sněhu). Ale pořádně začal venku chodit syn až teď, tím pořádně myslím, že ujde pár metrů (běhá tam a zpátky, takže ve výsledku posun dopředu opravdu jen do 20m :mrgreen: ), předtím pořád padal na zadek, ač doma v bačkůrkách chodil už dávno dobře. Takže pokud by u vás byl podobný scénář (nehledě na možný sníh, který by to ještě protáhl), tak byste ty botky opravdu potřebovali tak koncem zimy. Takže bych čekala, narychlo se dají kdyžtak koupit vždycky, ale je možné, že byste zimní nevyužili, tak raději pak koupit pěkné na jaro.

P. S. U Vietnamců bych asi nenakupovala (aspoň ne první botky), v Deichmanu či CCC klidně, pokud bych botu řádně prolustrovala podle kritérií, zmíněných již v některém předchozím příspěvku (váha botky, ohebnost, pevný opatek).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarkétkaBeruška
1.1.14 19:08

@rodinka4 tak já bych to pochopila, jenže ta prodavačka co tam v tom obchodě je mám jen sepsat papír posouzení není v jejích kompetencích, ale rozumím Ti, jsou i takoví lidé jak píšeš :)

• Citovat
  • Upravit
2017
1.1.14 19:09

Uvidis sama, jak se male bude chtit chodit. Nas maly, kdyz zacal chodit, tak dlouho nechtel tapat venku. Jinak bych byty koupila v dechmanu nebo CCC. Zrovna asi 2 dny zpet jsem videla, ze i v lidlu vytahly zbytky zimnich bot…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2660
1.1.14 19:10

Náš malý začal chodit akorát teď týden před Vánoci. Také jsem přemýšlela, jak se k tomu postavit. Nakonec jsme je jeli koupit do certifikované dětské obuvi. Na něj měli už jen Primigi - Superfity atd. vyprodané. Ale obchůdek je v obchodním centru - tak jsem se rozhodla, že se tam ještě podíváme a hned jsem mu je obula. A pozorovala jsem fakt zázrak - on byl na vrcholu blaha, ťapal, všude se chtěl podívat, dokola jsme museli jet po jezdících schodech, prolezl hračkářství, bylo to úplně jiné dítě - získal novou perspektivu pohledu na svět. :pankac: Přitom doma začal chodit čerstvě a spíš ještě víc lezl, než chodil. Ale je pravda, že chodit začal hodně pozdě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
1.1.14 19:12

Moje dcerka začala chodit 6. ledna. Botičky jsem měla z bazárku za 90 kč. Spíš na to, aby měla nohy v teple, když měla kombinézu bez ťapek. Ona toho moc venku nenachodila. Pár kroků a plácla sebou. Kupovala jsem pak až pořádné celoročky na jaře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
1.1.14 19:17

A nebo zkusit zimni capaky Stonz, jestli dobre pamatuju nazev

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1746
1.1.14 19:45
@zuzouš píše:
Jehééé, už jsem dočetla :lol: Já vám všem strašně moc gratuluju, že máte děti, co sotva začnou chodit, nachodí denně kilometry a noha jim neroste aspoň půl roku. Protože to má smysl nosit boty ověšený certifikátama :palec:

aha, tak podle tebe má smysl kupovat dítěti certifikovanou obuv, až chodí kilometry a nemusíš mu měnit boty co půl roku? hmm, tak to tvoje děti asi takový boty ani nepoznají, ne?

Samozřejmě, ať si každý dítěti kupuje botičky, kde chce, je to každého věc. Nicméně podle mě jsou kvalitní boty základ, a to už od prvních botiček, vždyť snad každý ví, že malá dětská nožička je nejvíc náchylná na deformity

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
1.1.14 19:47
@zuzouš píše:
Jehééé, už jsem dočetla :lol: Já vám všem strašně moc gratuluju, že máte děti, co sotva začnou chodit, nachodí denně kilometry a noha jim neroste aspoň půl roku. Protože to má smysl nosit boty ověšený certifikátama :palec:

hele ty už se radši nevyjadřuj :roll: nejdřív dítě v autě a teď boty :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
10895
1.1.14 19:54

Před pár dny jsem řešila stejný problém, nakonec jsme skočili do Deichmana a mají na dětský 50% slevu, takže má krásný zimní kotníčkový botky za 350,– :palec: asi nejlepší kompromis mezi Superfitkama a vietnamcema ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
1.1.14 21:37
@Verunka.T píše:
aha, tak podle tebe má smysl kupovat dítěti certifikovanou obuv, až chodí kilometry a nemusíš mu měnit boty co půl roku? hmm, tak to tvoje děti asi takový boty ani nepoznají, ne?Samozřejmě, ať si každý dítěti kupuje botičky, kde chce, je to každého věc. Nicméně podle mě jsou kvalitní boty základ, a to už od prvních botiček, vždyť snad každý ví, že malá dětská nožička je nejvíc náchylná na deformity

Ano, podle mě nemá smysl kupovat dítěti děsně značkovou botu, dokud neťape víc, jak pár minut za kočárem. Předpokládám, že teď se budeš domýšlet, že tím automaticky myslím, že bych dala dítěti boty vyšmajdaný po čtyřech jiných dětech nebo boty od ťamanů..no, tak se domýšlej :lol:
Já nevím, myslíš, že to moje děti nepoznají? :nevim: Že třeba skoro 4letý roste noha co dva měsíce? Tak prosím pěkně ne, neroste, z většiny už odchodí dvě sezony.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
1.1.14 21:39
@K-Black píše:
hele ty už se radši nevyjadřuj :roll: nejdřív dítě v autě a teď boty :mrgreen:

A co až se proflákne, že na koloodrážedle nenosí helmu 8o Asi bych měla začít balit věci dětem do Klokánku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1746
2.1.14 09:26
@zuzouš píše:
Ano, podle mě nemá smysl kupovat dítěti děsně značkovou botu, dokud neťape víc, jak pár minut za kočárem. Předpokládám, že teď se budeš domýšlet, že tím automaticky myslím, že bych dala dítěti boty vyšmajdaný po čtyřech jiných dětech nebo boty od ťamanů..no, tak se domýšlej :lol:
Já nevím, myslíš, že to moje děti nepoznají? :nevim: Že třeba skoro 4letý roste noha co dva měsíce? Tak prosím pěkně ne, neroste, z většiny už odchodí dvě sezony.

ale prosímtě, jakou děsně značkovou botu??certifikovaný boty synovi kupuji, aby neměl špatný nožičky a co je podle tebe děsně značková bota??jonap, fare, ktr??protože tyhle značky kupuji, patří ještě k těm cenově přijatelným a nemyslím si, že jsou děsně značkový, ale prostě zdravotní a myslím, že plno lidí ani tyhle značky nezná. A ano, můj dvouleťák měl hned první capáčky na první krůčky certifikovaný, teď má přes dva roky, kočárku už se dávno nepřidržuje, ale kilometry teda nechodíme a boty mu kupujeme na každou sezonu nový a přesto má certifikovaný boty a mít bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková