Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
co blbneš? když se takhle snažíte tak proč??? já jsem sama kuřačka ale ocamcaďpocamcaď… rozhodně ne když se snažím o miminko a mám s tím problémy… to si dej raději čokoládu a nebo manžela pošli do ritě…ulev si a nekuř v tuto chvíli!
@Anonymní píše:
co blbneš? když se takhle snažíte tak proč??? já jsem sama kuřačka ale ocamcaďpocamcaď… rozhodně ne když se snažím o miminko a mám s tím problémy… to si dej raději čokoládu a nebo manžela pošli do ritě…ulev si a nekuř v tuto chvíli!
irelevantna a prehnana reakcia.
ak to velmi potebujes, kludne si jednu zapal, stres je urcite horsi nez jedna cigareta v dobe, kedy pripadne oplodnene vajicko nie je ziadno prepojene s telom. ak si doteraz fajcila, tak pozostatky skodlivin sa v Tvojom tele este nachadzat budu, takze to je uplne jedno ![]()
Plus minus 19 dni to neni propojeny. Aspon doufam, ze si to dobre pamatuju, ja se na to ptala kdysi z jinyho duvodu. Zkus to vygooglit. No a jinak…vsak ty sama vis, ze jo ![]()
Myslim ze je lepsi dat si cigaretu nes se stresovat, jestli jsi kuracka tak uvidis ze ti stejne gynekolog rekne ze neni dobre narazove prestat ale snizit to treba na dve az tri cigarety denne.
@soldi píše:
irelevantna a prehnana reakcia.
ak to velmi potebujes, kludne si jednu zapal, stres je urcite horsi nez jedna cigareta v dobe, kedy pripadne oplodnene vajicko nie je ziadno prepojene s telom. ak si doteraz fajcila, tak pozostatky skodlivin sa v Tvojom tele este nachadzat budu, takze to je uplne jedno
jednu,tři,dvacet…při snaze o miminko…to máš teda pravdu,je to úúúplně jedno
boha!
Chci přestat určitě…jen mi teď jde opravdu o ty první dny…kdy embryjko není ještě uhnízděné a není propojené placentou…To je prý po dvou až třech týdnech…tak nevím…
@Anonymní píše:
Chci přestat určitě…jen mi teď jde opravdu o ty první dny…kdy embryjko není ještě uhnízděné a není propojené placentou…To je prý po dvou až třech týdnech…tak nevím…
Co nevis? Ja pocitala tech 19 dni. Od poceti.
Anonymu si nevsimej, to za to nestoji uz jen z toho jednoho duvodu
(mmch. ja jsem zaryty odpurce koureni, a manzel je kurak
Na potvoru
)
Sama jsem kuřačka, a měla jsem docela problém s tím seknout (zadařilo se naštěstí), takže tě chápu. Všechny víme že je to humus, nicméně skutečně jak píše asha, prvních pár dní je embrio vyživované žloutkovým váčkem. Tak přeju at výjde těhu, i nekouření ![]()
@Anonymní píše:
jednu,tři,dvacet…při snaze o miminko…to máš teda pravdu,je to úúúplně jednoboha!
Zase nějaký odvážný anonym.
![]()
Ahoj zakl.,
víš sama,že to není dobrý.ALe jak píše @Janichka lepší si dát cígo než se stresovat.Já jsem taky kouřila,když jsem byla těhotná,ale sekla jsem s tím.
Zdraví mého nenarozeného děťátka byla tou nejlepší motivací.
Opravdu to tak týden-dva trvá. Nicméně já vždy po transferu, kdykoliv jsem měla chuť na nějaký hřích, jsem si pokládala otázku - pokud to teď neklapne, budu si zrovna tohle vyčítat? Pokud byla odpověď ano, nešla jsem do toho, protože i když to neklaplo, chtěla jsem vědět, že jsem pro úspěch udělala absolutní maximum. Takže je na každém a jeho svědomí, jak se s tím popere ![]()
@lucineeccka píše:
Zase nějaký odvážný anonym.![]()
![]()
Nechápu, co se tak čílíš
Já se naopak divím, že někdo schvaluje kouření v těhotenství. (Aby nebyla mýlka, já ten anonym nejsem)
Myslím, že toto je právě nejlepší příležitost přestat
Teď se vymuvíš, že to ještě mimi neovlivní, za měsíc si najdeš výmluvu novou…
no jo,odvaha nula,jsem kuřačka a nechci aby se to jen tak veřejně vědělo… jen právě ty výmluvy „ted to nevadí“ mi připadnou hloupé. ano,holky co otěhotní přirozeně kouří a třeba i pijou než to zjistí a mimčům nic není ale když vím že mám problém? když jdu na KET? to mi připadne dost protichůdný…
@Anonymní píše:
to si budeš říkat pořád a pořád a omlouvat si to. Tohle nepochopím.
Ahoj všichni, hlavně tedy spíše kuřačky…jelikož nekuřačky mě asi roznesou. Jsem dva dny po KET a měli jsme poměrně dost veliké neshody s manželem. Chtěla jsem okamžitě přestat kouřit,ale nejde to. Slyšela jsem, že první dny po zavedení ještě nemá embryjko s mojí krví nic společného…je to pravda…?
Díky moc…!