Kouří vaše dítě?

Anonymní
9.3.20 20:56

Kouří vaše dítě?

Holky kouří vaše děti? A hrotité to nějak? Mě dneska podruhé volali ze školy a hrozně hrotili jako že můj syn kouří a tvářili se jak nevím co… Je to osmák, není to žádné malé děcko už… My jsme v tom věku už taky začínali… Řekla jsem mu ať to omezí ale tak jako co mám dělat, mlátit ho a zavřít ho dima, protože si odpoledne s kamarádama zapálí? :roll: navíc nekouří ve škole, ale venku po nebo před školou, tak vůbec nechápu co se do toho učitelky staraji :roll:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25897
9.3.20 20:59

Ne nekouří. A ty se prober, tvůj syn neporušuje jen školní řád, ale zákon. V celém areálu školy je zakázáno kouřit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
9.3.20 21:00

To musi byt troll

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6879
9.3.20 21:00

Nojono, posledni turnus jarňaku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3487
9.3.20 21:02

Podle stylu psaní to psal tak ten osmák a hledá tady útěchu, když ji doma nenašel. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21602
9.3.20 21:05

Dcera je v sedmé třídě a opravdu nekouří a na její škole to normální fakt není. U nás by byl dost tanec, kdyby začala. Jsem ochotná maximálně tolerovat, že si to vyzkouší. Ale tenhle hnus mi přes práh nesmí a u dítěte to také omlouvat nebudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
9.3.20 21:07
@Anonymní píše:
Holky kouří vaše děti? A hrotité to nějak? Mě dneska podruhé volali ze školy a hrozně hrotili jako že můj syn kouří a tvářili se jak nevím co… Je to osmák, není to žádné malé děcko už… My jsme v tom věku už taky začínali… Řekla jsem mu ať to omezí ale tak jako co mám dělat, mlátit ho a zavřít ho dima, protože si odpoledne s kamarádama zapálí? :roll: navíc nekouří ve škole, ale venku po nebo před školou, tak vůbec nechápu co se do toho učitelky staraji :roll:

Ne a doufám, že kouřit nikdy nebude. U nás je normální nekouřit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
9.3.20 21:11

Moje nekouri a doufam, ze za takovy nesmysl zbytecny utracet nebudou.
Bezne potkavam nase druhostupnove borecky, jak vypaluji. Ted je moda, ze maji iqos. To vubec nechapu. Musi je rodice podporovat a financovat jim rozmar.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14946
9.3.20 21:25

:mrgreen: jasně, už od školky, ale kupuju jim jen ty tenké

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3230
9.3.20 21:29
@Anonymní píše:
Holky kouří vaše děti? A hrotité to nějak? Mě dneska podruhé volali ze školy a hrozně hrotili jako že můj syn kouří a tvářili se jak nevím co… Je to osmák, není to žádné malé děcko už… My jsme v tom věku už taky začínali… Řekla jsem mu ať to omezí ale tak jako co mám dělat, mlátit ho a zavřít ho dima, protože si odpoledne s kamarádama zapálí? :roll: navíc nekouří ve škole, ale venku po nebo před školou, tak vůbec nechápu co se do toho učitelky staraji :roll:

Boze to je trapak, neznam NIKOHO pod 40, ze by kouril. Ted je in makat v posilovne a ne omezovat koureni. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5133
9.3.20 21:32
@divine woman píše:
Ne nekouří. A ty se prober, tvůj syn neporušuje jen školní řád, ale zákon. V celém areálu školy je zakázáno kouřit.

Hlavne ten, kdo mu je prodal, porusuje zakon.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1721
9.3.20 21:48

Vyzkoušet chápu, ale rozhodně nic takového tolerovat nebudu a už vůbec mu kupovat cigarety!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
9.3.20 22:03

Ne, moje děti nekouří. Ještě aby, chodí sotva do školky… :mrgreen: Škola to řeší, protože děťátko porušuje zákon i přes to, že mu to ty schvaluješ. No, v dnešní době už snad kouří jen na inteligenci lehce omezení jedinci, takže dítko je evidentně po tobě… :nevim:.

• Citovat
  • Upravit
5314
9.3.20 22:10

Přemýšlím, jak to bylo “za nás”. Já jsem teda zapřísáhlá nekuřačka, za celý život jsem vykouřila dohromady tak 2 cigarety, možná ani to ne. Pamatuji si, že v sekundě (7.třidě) spolužačka na lyžák tajně pašovala lahev avanti. Ale kdy začínali s cigárama? V kvintě (prváku sš), ale už těch kuřáků bylo dost. Ale to je dvacet let zpět, myslela jsem že cigára teď už moc nefrčí :think: :poblion:
No nicméně, zjistit že moje zš povinné dítě kouří, tak mu ty pracky regulerně urazim. A to jsem jinak proti tělesným trestům a doma je nevedeme :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Katchulina
9.3.20 22:15

Ne nejstaršímu je 16 a nekouří. A já jsem hrozně ráda. Vyzkoušel si to, dokonce s tátou na balkoně, oba se málem poblili a udusili (manžel je též nekuřák i já) a bylo. Takže zkusit ano, ale aby osmák vyhuloval a ještě před školou, no to by bylo tóčo. Já jsem to v pubertě taky zkoušela, schovala se do lesa a kouřila v kolíčku na prádlo, aby to máma z rukou necítila. Určitě bych si nedovolila vyhulovat před školou. Na druhou stranu pokud kouří, fakt s tím nic neuděláš, můžeš jen doufat, že ho to přejde, ale určitě bych mu to neschvalovala a rázně bych mu zakázala kouřit v okolí školy. Ještě jednou by mi zavolali ze školy a to by si za rámeček nedal. Pokud si myslí, že je king, chce smrdět, vyhazovat peníze a hlavně si ničit zdraví, ať si hulí schovaný za bukem.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

O Budulínkovi