Kouše a kouše

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6160
26.9.14 01:26
@miisenka píše:
Dite ma zacalo kousat, je mu 14m, kojim 2× denne.
Ked mu vezmem prso a dam zachvilu, kousne dalej.
Au nepomaha, to sa tlemi alebo skusne viac.
Zacpat nos pomoze, pusti, ale kusne znovu.
Podla mna z toho ma srandu alebo nevim.
Kojit,,musim",ma ABKM a tie spesl mlika mi nevypije.
Nejake napady?

Zrovna dnes mě dcera kousla, já jak jsem se lekla tak jsem nahlas vyjekla a řekla jsem něco ve smyslu, že takhle teda ne, že mě kousat nebude a dala jsem ji manželovi.
Ona samozřejmě brečela, tak jsem ji tak chvilinku nechala a když jsem viděla, že je z toho pořád špatná, tak jsem za ní došla a řekla, že ji mám ráda, líbla na tvářičky a připomenula, že mě nesmí kousat, jinak nebude mlíčko. Vzala jsem si ji do náruče a mazlila se s ní. Už u toho jak jsem k ní došla, že jí mám ráda, tak měla na tváři nepatrný úsměv. Ona potřebovala vědět, že ji i tak miluju.
Každopádně věřím, že to už neudělá, že pochopila, že se to nemá. :kytka:
Celé to proběhlo neplánovaně, tak nějak instinktivně, tak to mělo být. Bylo mi jí líto, že plakala, ale nenechám si kousat do prsou. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
26.9.14 08:33
@lekarnicka28 píše:
@miisenka zlobit se na něj, dát to jasně najevo, udělat tytyty, či jinak vyhubovat, nabídnout znova a když zopakuje vyhubovat a odložit pryč, že je konec a prso sebrat.. Ve 14m už musí vědět, že když kousne, nebude a maminka se bude mračit a nebude mlíko ani pomazlení (pro tuto chvíli). Neříkej, že ho ta sranda nepřejde ;) A pár dní bez mlíka se nic nestane jemu ani kojení.

to vsetko robim, a ze mu zo prso vezmem tak s nim nic nespravi(nenakoji sa, nevadi mu to, neni zavislak)..
Ked mu vynadam, tak strasne breci, za par min prilozim a po chvilke opat kousne.. :zed:
A tak dokola..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
26.9.14 08:34
@zvědavá borůvka píše:
Zrovna dnes mě dcera kousla, já jak jsem se lekla tak jsem nahlas vyjekla a řekla jsem něco ve smyslu, že takhle teda ne, že mě kousat nebude a dala jsem ji manželovi.
Ona samozřejmě brečela, tak jsem ji tak chvilinku nechala a když jsem viděla, že je z toho pořád špatná, tak jsem za ní došla a řekla, že ji mám ráda, líbla na tvářičky a připomenula, že mě nesmí kousat, jinak nebude mlíčko. Vzala jsem si ji do náruče a mazlila se s ní. Už u toho jak jsem k ní došla, že jí mám ráda, tak měla na tváři nepatrný úsměv. Ona potřebovala vědět, že ji i tak miluju.
Každopádně věřím, že to už neudělá, že pochopila, že se to nemá. :kytka:
Celé to proběhlo neplánovaně, tak nějak instinktivně, tak to mělo být. Bylo mi jí líto, že plakala, ale nenechám si kousat do prsou. :?

presne, nenecham si kousat do prs..to ne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
26.9.14 16:08
@miisenka píše:
Ked mu vynadam, tak strasne breci, za par min prilozim a po chvilke opat kousne.. :zed:
A tak dokola..

No, tak zase vynadám a nechám brečet o moment dýl..pak vysvětlím, proč jsem se zlobila, že bych měla bolí nebo bebí nebo auva (záleží jak tomu říkáte) a pařiložím.. kousne-li zas, celé dokolečka dokola. Pochopí to, když mu nic jiného nezbyde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
26.9.14 17:21

Na to kousání do prsu jsem četla radu, vrazit mu do pusy místo prsu prst, pokaždé, když to udělá, a důrazně vysvěstlit, že takhle teda ne. Prý kousání do prstu není taková zábava jako do prsu, ze kterého teče ta dobrota. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
26.9.14 18:14
@lekarnicka28 píše:
No, tak zase vynadám a nechám brečet o moment dýl..pak vysvětlím, proč jsem se zlobila, že bych měla bolí nebo bebí nebo auva (záleží jak tomu říkáte) a pařiložím.. kousne-li zas, celé dokolečka dokola. Pochopí to, když mu nic jiného nezbyde.

jooo, tak dokolecka som to rano robila, on sa nakojil i tak.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
26.9.14 18:14
@Cosmos píše:
Na to kousání do prsu jsem četla radu, vrazit mu do pusy místo prsu prst, pokaždé, když to udělá, a důrazně vysvěstlit, že takhle teda ne. Prý kousání do prstu není taková zábava jako do prsu, ze kterého teče ta dobrota. :nevim:

skusim dneska vecer.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna