Koutek na rtu, poradíte co na to mimo B-komplexu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7712
7.4.20 06:34

Ja cetla o tom Fungicidinu, ze fakt zabere :) zkusila bych to…lidsky vymesky bych ja asi nedavala. Maz z usi na koutek, moc na plet :nevim: ale kdyz uz asi neni co, tak clovek zkusi vse mozny ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
7.4.20 06:52
@pepina 11 píše:
Bude to znít asi morbidně, ale poradila mi kdysi jedna léčitelka, nanést maz z ucha, nejlépe kancl. sponkou, ať si neublížíte, je to váš výpotek, takže nic nelidského, spolehlivě pomohlo. Bez anonymu, nestydím se za to. :mavam:

A ta léčitelka ještě žije? Radit dalším, ať se štourají v uchu sponkou, to musí být materiál :roll: Bolavý koutek jsem za svých skoro 42 let měla několikrát. Jak to přišlo, tak to odešlo. I bez ušního mazu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
263
7.4.20 07:45

Drozdova pomazanka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
350
13.4.20 00:09
@pepina 11 píše:
Bude to znít asi morbidně, ale poradila mi kdysi jedna léčitelka, nanést maz z ucha, nejlépe kancl. sponkou, ať si neublížíte, je to váš výpotek, takže nic nelidského, spolehlivě pomohlo. Bez anonymu, nestydím se za to. :mavam:

Toto poznám, nič na tom neni, pohoda 😊len dcérke by som toto nemohla, nedala by si to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
350
13.4.20 00:11
@luccifera píše:
@zuzka28 fungicidin nestipe, jen se trochu hur roztira, pze je hlavni cast lanolin

Ok ďakujem za info, uz to ma celkom dobré, snad sa to neobnoví…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
350
2.5.20 20:31
@Russet píše:
A ta léčitelka ještě žije? Radit dalším, ať se štourají v uchu sponkou, to musí být materiál :roll: Bolavý koutek jsem za svých skoro 42 let měla několikrát. Jak to přišlo, tak to odešlo. I bez ušního mazu.

Dobý den, no ale toto je staré známe, aj na zimu na rtech, aj na koutek. Sú to jako rady našich babiček a je to opravdu účinné. Len 8r dceri by som to asi ťažko dávala, fujky by ma uškrtila :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Jahodová tyčinka

• (4.2) + 56 recenzí

Sirup

• (5) + 1 recenze