Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
Ja cetla o tom Fungicidinu, ze fakt zabere
zkusila bych to…lidsky vymesky bych ja asi nedavala. Maz z usi na koutek, moc na plet
ale kdyz uz asi neni co, tak clovek zkusi vse mozny ![]()
@pepina 11 píše:
Bude to znít asi morbidně, ale poradila mi kdysi jedna léčitelka, nanést maz z ucha, nejlépe kancl. sponkou, ať si neublížíte, je to váš výpotek, takže nic nelidského, spolehlivě pomohlo. Bez anonymu, nestydím se za to.
A ta léčitelka ještě žije? Radit dalším, ať se štourají v uchu sponkou, to musí být materiál
Bolavý koutek jsem za svých skoro 42 let měla několikrát. Jak to přišlo, tak to odešlo. I bez ušního mazu.
@pepina 11 píše:
Bude to znít asi morbidně, ale poradila mi kdysi jedna léčitelka, nanést maz z ucha, nejlépe kancl. sponkou, ať si neublížíte, je to váš výpotek, takže nic nelidského, spolehlivě pomohlo. Bez anonymu, nestydím se za to.
Toto poznám, nič na tom neni, pohoda 😊len dcérke by som toto nemohla, nedala by si to…
@luccifera píše:
@zuzka28 fungicidin nestipe, jen se trochu hur roztira, pze je hlavni cast lanolin
Ok ďakujem za info, uz to ma celkom dobré, snad sa to neobnoví…
@Russet píše:
A ta léčitelka ještě žije? Radit dalším, ať se štourají v uchu sponkou, to musí být materiálBolavý koutek jsem za svých skoro 42 let měla několikrát. Jak to přišlo, tak to odešlo. I bez ušního mazu.
Dobý den, no ale toto je staré známe, aj na zimu na rtech, aj na koutek. Sú to jako rady našich babiček a je to opravdu účinné. Len 8r dceri by som to asi ťažko dávala, fujky by ma uškrtila ![]()