Kozí nohy?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3001
28.4.24 20:59

Znama tu radu taky dostala od doktora pro dite narozene cca 2017 tusim…plus minus. To dite teda melo krive nohy fest a bylo to mimo CR…jak to dopadlo nevim, uz nejsme v kontaku…nicmene potvrzuji, ze tato metoda opravdu existuje :mrgreen:

Jo a ocet je na vodni kamen nejlepsi :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
279
28.4.24 21:11

@Janli jak říkám, určitě si poradit nechám ale pokud je to rada která má smysl. Moje dcera žádnou vbocenou nožičku, ani křivou nožičku ani jinou než zdravou nožičku nemá 😂 kdyby měla a já si nevěděla rady co s tím, prijmu fakt ji dávat boty obráceně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9332
29.4.24 10:49

Já to viděla u kamarádčiné dcery, už je to tedy tak 8 let, cca. Upozornila jsem, že se blbě obula a prý to bylo schválně, kvůli křivým nožkám. Dál už jsem se neptala, nepídila. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
29.4.24 11:01

Ono to přinutí nohy používat jinak. Ale nenosit to tak moc dlouho a spíš to konzultovat s ortopedem, jestli něco nějak neřešit nebo vycvičit. Mně třeba vyhovuje střídat boty od placatých, přes pohodlné sportovní až po vysoké jehly, protože ta noha pořád nějak musí pracovat. Zapojí se mi jinak svaly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14880
30.4.24 06:06

Ano dělalo se to proti vtáčení špiček dovnitř, ale na popud doktorů. Dítě kamarádky to tak mělo, ale je to cca 20 let zpět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79908
30.4.24 06:39

@Janča6 fakt? Slyším to poprvé. A jsem o generaci starší. A moje maminka, které by bylo už skoro sto let, to nikdy neříkala.
To dopekani miminek se dělalo. Protože trouba byla nejteplejší místo v domě, dávala se tam malá hodně slabá miminka. Teď jsou inkubátory. Naši předkové nebyli hloupí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24621
30.4.24 07:20

To teda slyším prvně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie