Kozí sýr

26
3.1.11 20:34

Kozí sýr

Ahojte, prosím o radu. :-D Nemáte někdo zkušenost jak připravit kozí sýr? Dostali jsme na vánoce kozí sýr, samotný ho jíst nemůžeme ( ta pachuť je …) :cry: , tak se pokouším sehnat recept na nějaké tepelné úpravy. Díky a pěkný rok 2011!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4486
3.1.11 20:40

Ogrilovala jsem s rajčaty a bylinkami a super. Já ho ale můžu i čerstvý. Manžel ne a tomu grilovaný chutnal, i dětem. Kéž bych taky dostaal kozí sýr! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9223
3.1.11 20:42

a nešlo by to třeba nějak vyudit? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17878
3.1.11 20:47

zapeceny s masem, mnamka velika :-) a pak to vypada nejak takhle: http://zuziky.rajce.idnes.cz/…e_12.9.2010/#… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26890
3.1.11 21:01

Grilovanej na salate s rukolou politej brusinkama. Mnamka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4486
3.1.11 21:12
Majdula83 píše:
Grilovanej na salate s rukolou politej brusinkama. Mnamka :lol:

To jsme měli za těžký háky v jedné restauraci. Hmmmm…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2060
3.1.11 21:12

Jee tak ten ja teda muzu v jakeholi uprave :mrgreen:
Zalezi na tom, jaky jste dostali. Pokud je to takova ta roladka, kde je uvnitr jakoby tvarohovy a zvenku typu hermelin, jak je super nakrajeny na kolecka, zapeceny v mikrovlnce na toastu a ji se to se zelenym saletem z rukoly a certsveho spenatu. Na to balsamico a oliv. olej. Pripadne se da i obalit a osmazit a pak se da znovu na ten zeleny salat.
Pokud je to ten cerstvy, ktery vypada jako mekky tvaroh, tak je super s troskou medu a s bagetkou :wink:
Dobrou chut asi si ho hned zitra taky koupim :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
3.1.11 21:31

ahoj…mame kozi farmu a vyrabime kozi syry uz leta…jesli mas kozi syr ktery vznikl z mleka v dobe rije a ma fakt tu hnusnou pachut kozla tak te se nezbavis ani tepelnou upravou…to ja davam psum pac to se fakt neda jest :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
boruvcicka27
4.1.11 08:54

Ahoj, můžu se zeptat jak vyrábíte kozí sýr? Máme kozy a z přebytku mléka jsem chtěla zkusit kozí sýr, ale nějak nemám čas (s malým mimčem) hledat na internetu jak se to dělá. Díky moc za případnou odpověď.

• Citovat
  • Upravit
26
4.1.11 13:13

teda vypadá to fakt super, díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
4.1.11 13:17

Díky Vám všem, dostali jsme přesně takovou tu rolku co uvnitř vypadá jako tvaroh a na povrchu jako hermelín. Manžel ho jíst nechce, ta pachuť mu vadí a mě je líto ho vyhodit. Určitě ho zkusím zapéct a ty brusinky taky nevypadají zle. Možná vyjde na oba způsoby. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí