Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@stesticko13 Já měla malou také KP, pak se ve 35tt. ještě otočila hlavičkou dolů - huráááá!!! A za týden byla opět KP - takže ve 40. tt CS. Ale u nás mohl být manžel normálně i u CS na sále - jen byl u hlavy, takže to byla úžasné. Teda pokud se rodí v epiduralu nebo spinalu, u celé narkozy ne - a to by mi tam taky byl prd platný. Ale to už je jedno. Prcka uvidí okamžitě a věř, že než něco riskovat, je to lepší takto. Pokud bys rodila KP klasicky, krom toho, že bys byla asi dost roztrhaná, tak hrozí zlomeniny klíční kosti u prcka a jiné komplikace - a to přeci za to nestojí.
Přeji hodně štěstí. Zítra tě čeká jeden z nejkrásnějších životních zážitků.
@stesticko13 Moje málá byla taky KP a tak mě gyndař poslal do rizikové poradny ( 38tt ) a tam mi řekli, že se můžou pokusit o otočení. Šance, že se to povede je 50% ( odmítla jsem )a tak mi řekli atˇ si sjedu domu pro věci a že mě 2.den ráno fiknou
Pár dní chodíš jako když Tě nakopnou, ale je to v klidu ![]()
Diky za pozitivni prispevky
Ja to porad rozdejchavam.. Snad to bude v pohode. V deset mne berou na sal
![]()
Ahoj holky
Tak tesne pred porodem na ultrazvuku byl male v poloze pricne. Doktorka chudera koukala jak to zvladl. Adamak vazil 3019g a 49cm. Klesl mi tlak na 80/40 tak mne nechteli nechat vstat moc brzo, ale ted uz jsme spolu a spokojeni. Tatulda si maleho hned pochoval a vyfotil, takze vse dopadlo na jednicku ![]()
@stesticko13 Moc gratuluji ke zdárnému porodu a k tomu, že už jste spolu. Adámkovi přeji do života zdraví, lástku rodičů a hodně síly. ![]()