Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahojky, v patej jsem byla hospitalizovana pro vysoky tlak. Na UZ prcek v pohode a hlavinkou dolu. Dnes mne meli propoustet a ejhle malej nozickama dolu… Hned naplanovanej cisar na zitra rano. Des v ocich.. Mela jste to nektera podobne?? ![]()
V kterém jsi týdnu? Malá byla KP asi od 32tt a rodila jsem císařem ve 39tt, neboj bude to v pohodě ![]()
V kterém jsi týdnu? Malá byla KP asi od 32tt a rodila jsem císařem ve 39tt, neboj bude to v pohodě ![]()
Ahoj, já taky rodila císařem, ale ne teda kvůli KP. Bude to v pohodě, neboj. Držím pěsti ![]()
Hlavne se nestresovat a nebat se vse bude v poradku doktori vedi co maji delat ![]()
Já teda věděla o KP předem, takže jsem se připravila. Ale neboj, nic to není - teda pokud má dítě aspoň 36 týdnů. https://www.emimino.cz/…-porod-9122/
Mela jsem to hodně podobně, dobrý šoky, hihi. Neboj bude to v poho. Hodně štěstí.
@stesticko13 v tom případě není moc co řešit. předpokládám, že nevyvolávají, protože je mimčo větší. Takže SC je menší riziko… já bych se spíš těšila, už zítra budeš mit sviště u sebe
![]()
@stesticko13
To je teda malej borec, že se zvládl ve 41 týdnu otočit ![]()
Ahoj měla jsem to podobné. Pro 41 plus 3 přijata na vyvolání porodu. Při kontrolním UTZ před vyvoláním lékař: od kolikátého týdne je hlavičkou nahoře? Já: cože jsme od 20 týdne hlavou dolů! Prostě se otočil na poslední chvíli. Takže císař. Nebojte zvládnete to.
Ja se tesim neskutecne, jen pritel je mrzutej, ze nebude u porodu. Sice mu prcka daji, ale predstavoval si to jinak ![]()
Moc ti držím palce, bude to v pohodě, zvládnete to! Mě se těsně před porodem (36+6) otočila jedna z dvojčat. Takže některý děti jsou prostě akční ![]()
@stesticko13 to bude dobrý, plánovaná sekce je ta lepší varianta. já měla první sekci plánovanou a další dvě byli hodně akutní
ale zase jsme o ničem moc nemusela dlouho přemýšlet
![]()