Injekce do zadku

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Domuska
22.10.13 00:53

injekce do zadku

Ahojky. Tak dnes jsem byla prijata na porodnim, protoze mi po 6 hodinach, 2 horkych vanach a skakani na balonu nepovolily krizove bolesti doprovazene bolestmi v podbrisku. Dr mi rekl, ze cesty nejsou nijak otevrene a ze mi pichnou injekci, po ktere budto usnu, nebo se rozjede porod. Mela jste to nektera? rozjel se vam porod? nejak nechapu, jak muze injekce do zadku bud pomoct usnout nebo porodit… :/ :D zatim to furt boli…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16986
22.10.13 01:25

Nemela, ale moc moc ti drzim palce, at vse jde hladce a brzo mas v naruci zdrave vonavoucke miminko… jeee, ja bych sla rodit hned :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
22.10.13 01:30

Něco podobného jsem taky zažila. Injekce nesplnila ani jeden z účelů a ráno mi nevyspalé vložili první tabletu. Po 8mi hodinách se narodil syn. Držím palce a „dobrou noc“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6064
22.10.13 01:32

Mě píchaly všechno moýný a nic se nedělo, porod se nechystal, píchly mi všechno do ruky protože jsem tam měla kapačku, dali mi i tabletu, injekci a nic se na porod nechystalo nic nezabralo a nakonec akutní císař,14 dnů jsem přenášela.
dopadne to určitě dobře, bud injekce zabere nebo ne, ale prý mi zabrat měla.----
MÁM CEKLEM DVĚ ZDRAVÉ DCERY OBĚ CS-
jedna je přenášená a druhá je předčasně.
držím pěsti, zachvilku uvidíš miminko, tak jdi spát.
dobrou noc :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2170
22.10.13 06:18

@Domuska Tak jak? Miluju když mi řekla sestra ať tu bolest zaspím. :lol: Viděla jsem i maminu že při porodních bolestech celou dobu ležela…nechápu, já jsem lítala. Nikdy mi injekce do zadku nepomohla. Měla jsem tři vyvolávané porody. Ale nakonec jsem vždy porodila. :pankac: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
917
22.10.13 06:57

Mě to pichli taky, sestřička mi řekl ať jdu spát, v první chvíli sem tomu nevěřila, ale fakt sem pak zabrala… Ráno mi udělali zátěžák, pustili mě domu a ještě tu noc sem se tam vrátila, a ráno byl malej venku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Domuska
22.10.13 07:03

Tak jsem zaspala ale dnes jsou ty bolesti zase stejne a pise mi to i kontrakce, tak cekam na vizitu :nevim: ja uz chci mit strasne prcka u sebe. Nechci aby me posilali domu :,(

• Citovat
  • Upravit
12658
22.10.13 07:07

@AniNevim jako jestli moc chces ja ti ten porod prenecham :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12658
22.10.13 07:10

@Domuska a kedy mas termin? ja teda za dva tyzdne, ale tiez uz by som to chcela mat za sebou, poslicky uz niekolko dni, tiez to vecer zaspim a rano to zas nastupi :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24292
22.10.13 07:17

Já takhle dostala takhle na otevření porodních cest Plegomazin a usnula jsem tak, že mě museli vzbudit na akutní sekci (teda nezpůsobil tu sekci, jen to, že jsem nebyla schopná spolupráce).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Domuska
22.10.13 07:57

Termin 8.11 ale dle meho dr na porod vse prichystano. Jdu se odstrelit.. :,( nalez furt stejny a uz nemuzu.. boli to jak prase. Proc mi ten porod nevyvolaji!!:'(

• Citovat
  • Upravit
29577
22.10.13 08:10

@Domuska protože třeba nemáš nachystané porodní cesty? A v podstatě čas rodit? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Domuska
22.10.13 08:21

@berry4 tak me tak radsi nechaji i kdyz mi vuuubec nic nezabira… :palec:

• Citovat
  • Upravit
29577
22.10.13 08:31

@Domuska i poslíčky občas bolí. Uvidíš sama, co ti řeknou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65293
22.10.13 08:49

Taky jsem dostala injekci, ze prý usnu a prd za 4 hodiny byl malý na světe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie