Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Nemela, ale moc moc ti drzim palce, at vse jde hladce a brzo mas v naruci zdrave vonavoucke miminko… jeee, ja bych sla rodit hned ![]()
Něco podobného jsem taky zažila. Injekce nesplnila ani jeden z účelů a ráno mi nevyspalé vložili první tabletu. Po 8mi hodinách se narodil syn. Držím palce a „dobrou noc“
Mě píchaly všechno moýný a nic se nedělo, porod se nechystal, píchly mi všechno do ruky protože jsem tam měla kapačku, dali mi i tabletu, injekci a nic se na porod nechystalo nic nezabralo a nakonec akutní císař,14 dnů jsem přenášela.
dopadne to určitě dobře, bud injekce zabere nebo ne, ale prý mi zabrat měla.----
MÁM CEKLEM DVĚ ZDRAVÉ DCERY OBĚ CS-
jedna je přenášená a druhá je předčasně.
držím pěsti, zachvilku uvidíš miminko, tak jdi spát.
dobrou noc ![]()
@Domuska Tak jak? Miluju když mi řekla sestra ať tu bolest zaspím.
Viděla jsem i maminu že při porodních bolestech celou dobu ležela…nechápu, já jsem lítala. Nikdy mi injekce do zadku nepomohla. Měla jsem tři vyvolávané porody. Ale nakonec jsem vždy porodila.
![]()
Mě to pichli taky, sestřička mi řekl ať jdu spát, v první chvíli sem tomu nevěřila, ale fakt sem pak zabrala… Ráno mi udělali zátěžák, pustili mě domu a ještě tu noc sem se tam vrátila, a ráno byl malej venku ![]()
Tak jsem zaspala ale dnes jsou ty bolesti zase stejne a pise mi to i kontrakce, tak cekam na vizitu
ja uz chci mit strasne prcka u sebe. Nechci aby me posilali domu ![]()
@Domuska a kedy mas termin? ja teda za dva tyzdne, ale tiez uz by som to chcela mat za sebou, poslicky uz niekolko dni, tiez to vecer zaspim a rano to zas nastupi
![]()
Já takhle dostala takhle na otevření porodních cest Plegomazin a usnula jsem tak, že mě museli vzbudit na akutní sekci (teda nezpůsobil tu sekci, jen to, že jsem nebyla schopná spolupráce).
Termin 8.11 ale dle meho dr na porod vse prichystano. Jdu se odstrelit..
nalez furt stejny a uz nemuzu.. boli to jak prase. Proc mi ten porod nevyvolaji!!:'(
@Domuska protože třeba nemáš nachystané porodní cesty? A v podstatě čas rodit? ![]()
Taky jsem dostala injekci, ze prý usnu a prd za 4 hodiny byl malý na světe
Ahojky. Tak dnes jsem byla prijata na porodnim, protoze mi po 6 hodinach, 2 horkych vanach a skakani na balonu nepovolily krizove bolesti doprovazene bolestmi v podbrisku. Dr mi rekl, ze cesty nejsou nijak otevrene a ze mi pichnou injekci, po ktere budto usnu, nebo se rozjede porod. Mela jste to nektera? rozjel se vam porod? nejak nechapu, jak muze injekce do zadku bud pomoct usnout nebo porodit… :/
zatim to furt boli…