Injekce do zadku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Domuska
26.10.13 11:35
@wladka73 píše:
Nakonec stejně vyleze :mrgreen: :palec:

tak ták. :palec: :hug:

• Citovat
  • Upravit
29577
26.10.13 11:41

@Domuska důsledkem byly ty echt posly. Děloha byla podrážděná, ale cesty nebyly připravené na porod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Domuska
26.10.13 13:38

@berry4 ted uz do porodnice pojedu jen, kdyz budu umirat. driv me tam nikdo nedostane. zase bych byla za blbecka :|

• Citovat
  • Upravit
Domuska
26.10.13 20:41

Hrabe mi… neuveritelna uzkost, ze to uz nevydrzim 8o ty jooo ty hormony dokazou divy 8o je mi uplne na bliti

• Citovat
  • Upravit
1561
26.10.13 20:51

@Domuska zkus se uvolnit a odpočívat… případné bolesti prodýchávej, ať neubíráš malému kyslík… Hormony jsou a jeste budou dělat problémy. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
26.10.13 21:09

@Domuska tak tak, hodˇto za hlavu a nesoustředˇse na to tolik. Vydržíš. Nepřibrala jsi 30 kilo, nemáš cukrovku, nepřenášíš 14 dní, jsi JEN těhotná. Já pokaždé pletla,,nebo háčkovala. To ohromně uvolnuje. Nebo si četla. Taky super věc. Hlavně na to nemysli s nesoustřed´se na porod, je to hloupost, akorát si přiděláváš tuhle úzkost.
Dej si svařáček (to můžeš),prý pomáhá k porodu ;),uvolni se, nalož do teplé vany, namaž se, hýčkej, hlavně na to nemysli ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Domuska
26.10.13 21:14

@Drakelous @berry4 diky holky! :hug: asi jdu na ctenicko. mam jeste dve tluste knizky z porodnice, tak se na ne vrhnu =)

• Citovat
  • Upravit
29577
26.10.13 21:29

@Domuska při posledním těhulení jsem četla na konci Twilight ságu. A tolik mě to pohltilo, že jsem se budila nedočkavostí i v noci a četla, když mě malá kopala a já nemohla zabrat. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Domuska
27.10.13 18:14

@berry4 ja miluju uklizeni, tak jsem si dneska makla a budu cisti =) dneska divne krece po celem brise :nevim:

• Citovat
  • Upravit
29577
27.10.13 18:25

@Domuska :lol: ted´ tě čtu ve výměně manželek :lol: A srajdu jsi měla? Jak často ty „křeče“ přichází? Mášm pocit, že u nich musíš prodýchávat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Domuska
27.10.13 18:34

@berry4 a nejake reakce na me? vsichni me tam ignorovali :zed: :mrgreen: ne-e. jen castej chodim na velkou. proddychvala jsem je jen, kdyz jsem sla na prochazku, tak rpi chuzi byly horsi. ale ted zase pohoda..

• Citovat
  • Upravit
29577
27.10.13 18:39

@Domuska ta velká častěji : dnes?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Domuska
27.10.13 18:42

@berry4 dnes i vcera. krece ted uplne prestaly, tak jsem zedava jestli jeste zacnou. mam je od vcerejsiho vecera ale nijak spatne mi neni ani sra*du nemam. Jen takove jemne krece, obcas tvrdsi po cely den. nekdy to prestane uplne.. myslela jsem, ze by to mohly byt zacinajici kontrakce, ale ty by asi nebyly cely den a kdyby, tak by mezi nema byla vetsi mezera a postupne by zesilovaly :think:

• Citovat
  • Upravit
Domuska
27.10.13 18:46

Zato ceho jsem si vsimla je, ze me hodne boli podbrisek, jako pri zanetu mocaku. alepri curani to neboli. asi je maly natlaceny dole.

• Citovat
  • Upravit
29577
27.10.13 18:49

@Domuska No shrńme si to:

• velký úklid ( to dělají matky před slehnutím )
  • často na velkou
  • jemné křeče

To vypadá, že se něco začíná dít. Jsi provorodka, tudíž to může mít delší rozjezd, ničeho se neboj, přirozený porod trvá klidně přes 30 hodin, z toho převážná většina je tady to chystání, pomalý nástup. O to líp.
Nic nehrot´, pokud možno se nesleduj, běž v klidu spát. Kdyby to mělo přijít, ve větším, tak tě to probudí. O to neměj strach. A pokud možno- zaspat. Zbytečně nesed´,nesleduj se, ale nabírej energii, budeš ji pak moc potřebovat.
Až to bude postupovat.- poznáš to. Bude tě to nutit prodýchat, nebo se prohnout, zastavit se. Na výjez do porodky bych to viděla ve chvíli, kdy už budeš vážně funět a kontrakce budou někde 30s bolest na 5 min pauza. Ale to vidim, jestli to vůbec bude, až na někdy zítra ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí