Injekce do zadku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22074
22.10.13 12:07
@Domuska píše:
Talze pokud toto jsou poslicci, jak sakra poznam porod? 8o 8o ja myslela se rozhani vodou

Hele, třeba to porod už je, jen holt trvá dlouho… to my Ti tady přes web neřekneme.

Doktor vidí, zda se otevíráš nebo jestli tam je jakýkoli jiný nález než křížová bolest. Určitě Ti dělají monitory, takže taky ví, jak se daří prckovi. Pokud vidí, že se nic neděje, mimčo je spokojené, není nějak mimořádně velké, Ty se neotevíráš, porodní cesty nejsou nachystané, tak je opravdu normální, že se mu tři týdny předem nechce vyvolávat.

Navíc, pokud máš bolesti takové, že používáš počítač nebo telefon, prostě že při nich takhle celkem v pohodě komunikuješ - tak také vidí, že neprožíváš žádné nesnesitelné utrpení.

Vydrž, vydrž, ono se to brzo „vystříbří“. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Domuska
22.10.13 12:15

@BohunkaP tak pisu na mobilu ale to neznamen ze nejsem skrcena jak zizala do pratvaru a zbytek dne nepochoduju po pokoji :D vsak me ceka utz, tak ho vyzpovidam co znamena ""stejny nalez jak pri prijmu"" :)) to bych se pak fakt bala kdyby porod trval dyl nez dva dny :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Domuska
22.10.13 12:16

Jinak mi bylo receno, ze deloha uplne klidna neni, protozr mi to caralo kontrakce..

• Citovat
  • Upravit
29577
22.10.13 12:19

@Domuska Porodní činnost při horké vaně zesiluje. Ale taky nemusí.
To, že ti doktor řekl, že jsi k porodu nachystaná, neznamená, že nutně za pár hodin či dnů musíš porodit. Běžně jsou takhle rodičky „nachystané“ klidně i měsíc, a nic se neděje.
Naopak se stává, že jí ráno dr řekne, že se k porodu nic nechystá a večer mají odrozeno :lol:
Porod určitě poznáš, začneš mít pravidelné kontrakce, které se budou s postupem hodin zesilovat a čas mezi nimi zkracovat.
Jeslti jsi tedˇ v pořádku, jestli tě dr vyšetřil, neotvíráš se, porodní činnost na monitoru není,( mě to čáralo děložní činnost každý monitor, ale k porodu to nebylo) být tebou, nezdržuji se tam a nestojím o vyvolání. Opravdu je ještě brzo a nemusela by jsi na to vůbec mít dobré vzpomínky. A mohlo by to trvat ne 2,ale i 4 dny a skončit sekcí…
Neboj, mimina si ještě užiješ tolik, že budeš mít občas chut´nacpat si ho nazpátek do dělohy, aby jsi si třeba jen odpočala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22074
22.10.13 12:43
@Domuska píše:
tak pisu na mobilu ale to neznamen ze nejsem skrcena jak zizala do pratvaru a zbytek dne nepochoduju po pokoji :D vsak me ceka utz, tak ho vyzpovidam co znamena ""stejny nalez jak pri prijmu"" :)) to bych se pak fakt bala kdyby porod trval dyl nez dva dny :mrgreen:

Vydrž, žížalo, vydrž :mrgreen: :hug:

Doktora pořádně vyzpovídej, ale vyvolávání si fakt nevynucuj, když Ti ho výslovně a odůvodněně nedoporučí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Domuska
22.10.13 15:58

Byla jsem na prochazce a kontrakce jak krava, ze jsem se nemohla hnout a ted zas ok. :) Holky diky, co nevidet mi vyjde denicek, tak si tuto diskusi s nim nespojujte.. :mrgreen: kdyz jsem ho psala, nevedela jsem, co bude.. :) tak kdyby neco tak napisu. Popravde.. na porod se strasne tesim ale ted jak lezim v nemocnici tak se ho spis strasne desim :D ne tech bolesti ale toho tlaceni. Jinak na utz mi rekli ze mimi odpovida 37+1 coz me zarazi.. jsem 37+4.. ze by uz vic nerostlo nebo ho placenta prestala vyzivovat? :think:

• Citovat
  • Upravit
29577
22.10.13 16:22

@Domuska prosimtě to neřeš, to jsou přístroje, které měří plus minus kilometr. Jinak to znamená, že je miminko trochu menší, než by mělo na týdny být. A jsi doma, nebo v nemocnici? Co ti řekl doktor?
Tlačení je už to poslední -to vysvobození. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Domuska
22.10.13 16:39

@berry4 v nemocnici. Bylo mi receno, ze do TP me urcite pusti (kdyz neco nezacne) takze vlastne vim prd kdy me pusti… muze to byt zitra, za tyden nebo vubec :nevim: dr rikal ze maly u je tam strasne skrceny, ma 3kg a meri 49-50cm ze uz vetsi nebude. Jinak vse ok, hlavu ma na cipku.

• Citovat
  • Upravit
12658
22.10.13 17:21

@Domuska klid, syn mal odhad 3 kg a mal 4kg aj neco :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Domuska
22.10.13 17:31

@pata308 pockeeej neblbni.. ja nechci rodit 4kg mimino :D

• Citovat
  • Upravit
16986
22.10.13 17:56
@Domuska píše:
Byla jsem na prochazce a kontrakce jak krava, ze jsem se nemohla hnout a ted zas ok. :) Holky diky, co nevidet mi vyjde denicek, tak si tuto diskusi s nim nespojujte.. :mrgreen: kdyz jsem ho psala, nevedela jsem, co bude.. :) tak kdyby neco tak napisu. Popravde.. na porod se strasne tesim ale ted jak lezim v nemocnici tak se ho spis strasne desim :D ne tech bolesti ale toho tlaceni. Jinak na utz mi rekli ze mimi odpovida 37+1 coz me zarazi.. jsem 37+4.. ze by uz vic nerostlo nebo ho placenta prestala vyzivovat? :think:

to neres, ja jsem zacala rodit ve 36+3, porodni zprava hlasa: 37+1. Maly mel 3250 a 52cm, takze kdovi kolik jsem doopravdy byla. A to od zacatku tehotenstvi do 12tt mimino vzdy odpovidalo terminu dle MS. Pak si ten rust uspisil, ale na jeho zdravi se to neodrazilo.
Tim chci rict, ze muzes byt v trosku jinem terminu, nez papirove.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6064
22.10.13 17:58

Ulrazvuk je odhad, moje malá to bylo děsne měření byla strašně malinkata hlavička byla o dva týdny větší a tělíčko zas menší a nožičky o 4 tt ještě meněí než mělo být. a každé mimčo si roste různě já pak měla problemy tak my už v bříšku malá nerostla vubec.ale dopadlo to dobře-
držim ti pěsti, jsem fakt ráda jak to tu čtu že jsme měla 2× císařák a nevim co jsou kontrakce a bolesti…
ale kamarádky ty poslíčky popisují také fakt bolestivě. drž-se :mavam: alespon tě mají hezky pod kontrolou-

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12658
22.10.13 18:05

@Domuska to ti verim :-D ja sa tesim ze mam bolesti :-D len aby nepresli, uz chci mat ten porod za sebou :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
22.10.13 18:19

@Domuska :lol: tak se poptej, jestli krom toho, že jsi těhotná a bolí tě posli vůbec něco je. Doktoři rádi drží uměle a zbytečně ve špitálech, teda jestli tě to tam baví, tak si tam zůstan´,jestli ne a chceš být v klidu, tak projev přání odejít. Nikdo tě tam držet nemůže. Ono to dennodení rýpání do člověka taky moc ničemu nepřidá :nevim:
A váhu neřeš, jestli budeš rodit 3 nebo 4 kila, je v podstatě fuk, vytlačit musíš oboje. Já měla první 4 kilovku a nepřišlo mi to v důlsedku nijak horší, než 3,60. Chce se to jen pořádně při kontrakci zapřít, zavřít oči a tlačit. Do konečníku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12658
22.10.13 18:49

@berry4 teda ja som rozdiel medzi 3,5 kg a 4 kg pocitila hodne :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie