Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Domuska a můžu psát jak chci, tlač do konečníku, ze
. s panem doktorem zcela souhlasím a to jsem nebyla u porodu, tudíž se radím do fronty na kopanec do hlavy
, každopádně moc gratuluji k malému a krásným mírám, at vám vám malý dělá jen radost a je zdravý
![]()
Taky ti moc gratuluji k miminku a už nic neřeš! V druhého už to půjde samo! Kamarádka taky neuměla tlačit. ikdyž ji radili že tak jak když jde na velkou ale ona nikdy zácpu neměla tak to zkrátka neuměla. hlavně ať jsi v pořádku. chtěla bych vidět toho doktora kdyby měl rodit. chlapi mají velké kecy a když na něco přijde tak jsou hysterky. každý trpí jinak a u
rčitě bych se za to nestyděla!!!
@Domuska hurááá, tak gratulace, žádnej prcek s tou váhou… hlavně, že jste zdraví a oba v pořádku. A jestli si myslíš, že tohle bylo náročný počkej na další tři měsíce
Hodně štěstí oběma
@Domuska No vidíš ty strašidlo žes to zvládla. Dr měl pravdu
Snad to do příštího porodu nezapomeneš
Teda žádný prcek to nebyl, ale pořádný kus chlapa… gratuluji ![]()
Jééé moc gratuluji a hlavně že to máš za sebou a netrápíš se, malej má krásné míry moc gratuluji odpočívej a uživej si miminko…
Vsem dekuji za gratulace
akorat mam problemek.. silene me boli zadek. Jakoby streva a nemuzu chodit, lezet, sedet.. je to silene. Nemuzu se ani vy… jakoby leva strana a jako bych tam mela zapichlou kost ci co. Nevim jak to popsat a zni to asi smesne ale premyslim jestli jit k doktorovi. Zjistili mi chudokrevnost, tak beru zelezo
@berry4 to si nemyslim. Dyt ty neboli uvnitr
jinak vcelku v pohode. Maly ma obraceny rezim, tak spi ve dne :/ ale da se to prezit. Akorat teda ty hormony jsou krute
jak prijde vecerni hodina, slzy jak hrachy, ze to proste nezvladnu, ze u sebe nemam pritele a kdyz ho u sebe mam, tak brecim ze zas odjede :/ at uz to mam za sebou. Tak ja si pri porodu vytlacila streva
![]()
@Domuska Střeva?
Jen si polakej, je to asi lepší než to v sobě dusit. To k tomu patří. Já plakala jednou u zpráv a to se někde stavěl nový most
Strašně jsem byla dojatá.
@wladka73 no uz je to lepsi s tema hormonkama.
Ale prej mi praskly vazy v panvi pri porodu, jak mi dr zatlacil na bricho a ted to spatne srusta. Tak jsem dostala ortezu abych mohla fungovat. To me bolelo.
Mám takový menší problém, před týdnem jsem dostala injekci do zadku, a od té doby mě to v místě vpichu hrozně bolí, někdy mně tam bodne jak kdyby tam zapomněli jehlu, když si na tu stranu nějak nešikovně lehnu tak mi tam uplně zatrne.. stalo se vám to taky někomu? Co s tím? Zkoušela jsem to mazat heparoidem ale moc to nepomohlo. Žádnou bulku nebo otok tam nemám a je mi blbý jít kvůli tomu extra k doktorovi že mě bolí zadek po injekci.. ![]()
L
@Anonymní píše:
Mám takový menší problém, před týdnem jsem dostala injekci do zadku, a od té doby mě to v místě vpichu hrozně bolí, někdy mně tam bodne jak kdyby tam zapomněli jehlu, když si na tu stranu nějak nešikovně lehnu tak mi tam uplně zatrne.. stalo se vám to taky někomu? Co s tím? Zkoušela jsem to mazat heparoidem ale moc to nepomohlo. Žádnou bulku nebo otok tam nemám a je mi blbý jít kvůli tomu extra k doktorovi že mě bolí zadek po injekci..
L
mohla sestřička nebo Dr trefit sedací nerv.. to přejde samo nic na to není.. jen počkat
Je mi to trošku trapné, tak proto anonym.
V pondělí jsem se psychicky sesypala a s bušením srdce, nemožností se pořádně nadechnout, jsme odjeli na pohotovost, kde mi píchli apaurin. Měla jsem asi půl hodiny problém našlápnout na levou nohu, protože mi brněla část zadku a stehna. Dneska zjišťuji, že mám umrtvenou část zadku - v okolí pondělního vpichu. Průměr necitlivého okruhu je zhruba 10cm, necítím ani štípnutí. Je to normální?
Je možné, že jsem to měla necitlivé už od odeznění brnění po píchnutí, ale všimla jsem si toho až dnes - což by mi při koupání ale bylo divné a nejspíš bych si všimla, že necítím kus zadku.
![]()