Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Anonymní píše:
jo a ten rozbor by byl k tomu, ze by se zjistilo, ze se musi nasadit co nejdriv antibiotika. ale fakt mozna prehanim, jen potrebuju, abyste me o tom presvedcily
Kdybychom to řešily z očí do očí, řekla bych ti „prosím tě, neblbni - jestli budeš každou pitomost takhle řešit, tak brzo skončíš u cvokaře“… ono by to vyznělo jinak než takto napsané, takže doufám, že se neurazíš… ![]()
Kamco dekuju. Jo, presne tyhle informace jsem si nasla, a tam je proste blbe to, ze se to neprojevi druhy den nejakym prujmem nebo tak, prijde mi to takove zradne…
Takze ted zkoumam, za jak dlouho by to slo v krvi poznat
Inkubacni doba prumerne 3 tydny, ale z krve to muze jit poznat i predtim, ne?
BohunkaP píše:Neurazim seAnonymní píše:Kdybychom to řešily z očí do očí, řekla bych ti „prosím tě, neblbni - jestli budeš každou pitomost takhle řešit, tak brzo skončíš u cvokaře“… ono by to vyznělo jinak než takto napsané, takže doufám, že se neurazíš…
jo a ten rozbor by byl k tomu, ze by se zjistilo, ze se musi nasadit co nejdriv antibiotika. ale fakt mozna prehanim, jen potrebuju, abyste me o tom presvedcily
Tak to nevim ale když zavoláš do hyg. stanice tak ti to určitě poví.
Já třeba alespoň jednou za 14 dní jim tatarák a ještě sem nikdy nic nechytla ,ale chápu tvuj strach a dokud tě o tom že jste o.k neujistí doktor tak stejně strach mít budeš.Pokud se máš strachovat a nervovat tak raději na testy jdi a budeš v klidu.
Tak pokud je to pro tebe opravdu takový stres, tak já být tebou zavolám v pondělí na hygienu nebo nějakému doktorovi (nejspíš bych zkusila obvodního nebo možná infekční oddělení v nemocnici)..tam by nejspíš poskytli nějaké použitelné informace.
Myslím si že děláš z komára velblouda
. Nic ve zlým, ale myslím že tohle už trošku hraničí s přehnaným strachem
. Nechci nic zlehčovat, ale myslím si že kdyby to jídlo bylo něčím nakažené nebo zkažené, tak by se to projevilo už do několika hodin. Jsem zdravotnice a něco o tom vím
. Spíš bych se bála stresu, protože jestli plašíš „kvůli každé prkotině“ stejně, tak potěš koště
.