Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Už vám někdy ukradli auto? jsem z toho docela v šoku, bylo zamknuté jako vždycky na parkovišti před barákem, policie ho zatím nenašla…
@Haninka34 Taky ani nepočítej, že ho najdou. Pokud v sobě nemá vyhledávací zařízení. Možná je už rozebrané na kousíčky…
@Haninka34 me ne, bych se asi po…, ale kamarádovi den pred štědrým dnem ukradli auto, našel ho sam cca 10km od místa krádeže na opuštěným místě vybrakovani, interiér zdemolovany
![]()
Nám kdysi (asi 10 let už to je) ukradli na sídlišti felicii, a po pár dnech se taky našla. Tenkrát nám policajti říkali, že zloději to dělají tak, že auto odstaví o pár km dál, a když už ho policie nemá v hledání nahoře v pořadníku, tak si s ním v klidu odjedou. Ale jestli to platí i dneska…
I tak bych si párkrát udělala procházku po okolí.. Držím palce, ať se najde, i když by to byl spíš zázrak.. ![]()
Kámošce ukradli loni a nikdy se nenašlo. Co to bylo za značku? Třeba pasaty a octavky se kradou jak na běžícím páse, hned se rozeberou, za pár hodin je po autě
No každopádně je mi to líto, snad se najde ![]()
Kamarádce ukradli 2×, pokaždé našli. Jednou po pár měsících, zdemolované, někde na Kladně s tím jezdili romští spoluobčané, vozili v autě věci do sběru, pneumatiky atd., takže byla dost naštvaná, protože nedostala peníze z pojistky, a přitom auto bylo na generálku interiéru.
Podruhé to někdo odstavil, když došel benzín, někde na sídlišti, kde to překáželo, takže policie obratem hledala majitele.
Takže nevzdávej se uvidíš, třeba to dopadne ![]()
Kamarádce ukradli auto co jí stálo před domem i s kočárkem, autosedačkou.
Našli ho o pár km dál ohořelé, poseté stříkačkama…musela s miminem absolohovat 3h výslech, zajistit odtah a likvidaci na vlastní náklady.
Taky veselý…
Jo, tak můj taťka před lety koupil jetou Octávii, podařilo se mu ťuknout zrcátko a když ho chtěl opravit, tak mu ze zrcátka vypadly náhradní klíče
. Kdyby je neobjevil, tak dost možná mohla být octávka také cílem zlodějů. Takže dneska už se nedivím vůbec ničemu.
Kamarádce ukradli oktávku přímo pod balkonem, policajti nenašli
Je to uz cca 7 let, kdy nam ukradli oktávku pred práci, doteď zadny výsledek patrani. Policie to uzavřela a nic. Během par hodin jsou rozebrány na kousky:/
Mě teda neukradli, ale jeste když jsem mela Octavku tak mi ji vykradli 9× upozorňuju, že stála pod balkonem na osvětlený ulici…
@Natálka26 Mě nepřekvapí nic, nám jednou v Praze na Karláku v půl 9 večer vymontovali z golfa xenonový světlomet, druhý nestihli.
Tak ještě že já xenony nemela ![]()
ne promiň, ale to je fakt strašný. Já kdyz si vzpomenu jak mi ho vykradli na podzim a pres noc tím rozbitým okýnkem nalítalo listí do půlky auta… Šílenost. A nejvtipnější bylo ze mi ukradli jen pytlík bonbonů!!!