Krádež auta

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
15056
24.11.14 20:41

@tterka Tohle já už slyšela kdysi, akorát to bylo nové auto a v zrcátku byly i náhradní papíry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30922
24.11.14 20:44

@boball presne, toto je dost stara historka, take ji znam s papiry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5532
24.11.14 21:41
@boball píše:
@tterka Tohle já už slyšela kdysi, akorát to bylo nové auto a v zrcátku byly i náhradní papíry.

Jooo, máš pravdu. I papíry tam tenkrát byly. Ono to auto bylo skoro nové. Taťka ho kupoval jeté jen pár tisíc km. Už je to dávno, tak mám trošku okno :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
24.11.14 23:20

A byla to tedy Octavia?
Nedávno proběhl v novinách článek o gangu zlodějů Octavií a mě rozsekala čísla, pořád jsem si říkala, jestli to v té redakci nezvorali. Psali, že za letošek bylo v hlavním městě odcizeno na 2500 vozů (to tuším bylo bez ohledu na značku, ale převážně tedy Octavie) a v roce 2005 uváděli 10000 vozů 8o.

K Tvojí otázce - nám auto neukradli (ťukťukťuk!), ukradli nám jen xenony. Ze služební Octavie. Když s ní byl manžel v Praze :?. Je mi to líto, snad budeš mít štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.11.14 23:27

Ano, ukradli nám auto hned 2×! Pokaždé ho našli (jednou policie, jednou my). Doporučuji vyvěsit foto na internet - facebook atd… Nám právě tohle pomohlo. Projděte okolí, zda auto někde neodstavili a neztrácejte naději. Hodně štěstí :kytka:

• Citovat
  • Upravit
11
25.11.14 13:39

Nene, nebyla to oktávka, ale toyota, no taky už nečekám, že se najde, jak se tomu bránit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.11.14 18:03

@Haninka34 určtě jde, já jsem docela pesimistka a navíc bydlím v centru města, kde se auta kradou celkem dost, tak manžel pořídil zabezpečovací systém, jen nebyl úplně nejlevnější… ale auto ještě máme 8) pohledám fakturu, at víme, kolik to stálo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Terule.P
30.11.14 11:47

@lidkakrausova taky mám zamek na volantu, nevim, jaky jste si poridili vy, manzel nechal udelat zamek zederlock a z auta je ted nedobytna pevnost, ktera se ani neda rozjet, protoze se netoci kola, stal neco kolem osmi tisic, ale auto porad mame :)

• Citovat
  • Upravit
385
28.2.19 20:21

re

Terule dobrá volba :) přítel to má taky a super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová