Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@tterka Tohle já už slyšela kdysi, akorát to bylo nové auto a v zrcátku byly i náhradní papíry.
@boball presne, toto je dost stara historka, take ji znam s papiry.
@boball píše:
@tterka Tohle já už slyšela kdysi, akorát to bylo nové auto a v zrcátku byly i náhradní papíry.
Jooo, máš pravdu. I papíry tam tenkrát byly. Ono to auto bylo skoro nové. Taťka ho kupoval jeté jen pár tisíc km. Už je to dávno, tak mám trošku okno
![]()
A byla to tedy Octavia?
Nedávno proběhl v novinách článek o gangu zlodějů Octavií a mě rozsekala čísla, pořád jsem si říkala, jestli to v té redakci nezvorali. Psali, že za letošek bylo v hlavním městě odcizeno na 2500 vozů (to tuším bylo bez ohledu na značku, ale převážně tedy Octavie) a v roce 2005 uváděli 10000 vozů
.
K Tvojí otázce - nám auto neukradli (ťukťukťuk!), ukradli nám jen xenony. Ze služební Octavie. Když s ní byl manžel v Praze
. Je mi to líto, snad budeš mít štěstí.
Ano, ukradli nám auto hned 2×! Pokaždé ho našli (jednou policie, jednou my). Doporučuji vyvěsit foto na internet - facebook atd… Nám právě tohle pomohlo. Projděte okolí, zda auto někde neodstavili a neztrácejte naději. Hodně štěstí ![]()
Nene, nebyla to oktávka, ale toyota, no taky už nečekám, že se najde, jak se tomu bránit?
@Haninka34 určtě jde, já jsem docela pesimistka a navíc bydlím v centru města, kde se auta kradou celkem dost, tak manžel pořídil zabezpečovací systém, jen nebyl úplně nejlevnější… ale auto ještě máme
pohledám fakturu, at víme, kolik to stálo…
@lidkakrausova taky mám zamek na volantu, nevim, jaky jste si poridili vy, manzel nechal udelat zamek zederlock a z auta je ted nedobytna pevnost, ktera se ani neda rozjet, protoze se netoci kola, stal neco kolem osmi tisic, ale auto porad mame ![]()