Ozval se otec z vězení

Anonymní
22.11.14 22:30

Ozval se otec z vezeni

Prosim o zachování anonymu je to citlivé tema. Pred 3 roky můj táta zavrazdil moji matku a sestru, sedí do zivoti. Ja vychovávam mladší segru které v te době bylo 14 roku nyní 17.. Otcovi se neozyvame nikdo z rodiny ale najednou se ozval z vezeni ze by chtěl vidět tu mladší segru /poslal dopis/ jak by jste reagovali? Nevim jak ji to oznámit a rozhodne si to nepřeji aby ji viděl zničil dětství nam všem.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30309
22.11.14 22:32

To je strasny…
Nevim, co bych delala. Asi mrtveho brouka…:-((

Preju kazdopadne silu.Moc sily. :| :| :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1394
@Anonymní píše:
Prosim o zachování anonymu je to citlivé tema. Pred 3 roky můj táta zavrazdil moji matku a sestru, sedí do zivoti. Ja vychovávam mladší segru které v te době bylo 14 roku nyní 17.. Otcovi se neozyvame nikdo z rodiny ale najednou se ozval z vezeni ze by chtěl vidět tu mladší segru /poslal dopis/ jak by jste reagovali? Nevim jak ji to oznámit a rozhodne si to nepřeji aby ji viděl zničil dětství nam všem.

Řekla bych ji to nějak opatrně, a asi bych nechala na ni, jak se rozhodne, zda ho chce vidět nebo ne. Je uz skoro dospěla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12933

Vzhledem k tomu kolik jí je, bych jí ten dopis dala přečíst :nevim:.

Příspěvek upraven 22.11.14 v 22:33

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
22.11.14 22:33

Ty bláho, no to je síla, drzost grázlů nezná mezí. To je děs, to vůbec nevím, nejlépe nezatěžovat tím sestru asi, ale zase aby ti to jednou nevyčetla. U nás není doživotí ale do konce života, že ne? Jednou ho pustí, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2044
22.11.14 22:37

Předem je mi líto, co se stalo, určitě bych jí to řekla nějakým šetrným způsobem, aby ona to nezjistila a pak ti to nevyčetla, předpokládám, že ho nebude chtít vidět. Řekla bych jí, že psal otec, jestli to chce číst a chtěla bych znát názor, pokud nevíš jak na to, běž za psychologem pro radu nebo do nějaké poradny, jak to podat eventuelně řešit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Markéta Fe
22.11.14 22:38

Obrátila bych se na psycholožku z té věznice a požádala ji o radu, pomoc. Bude mít zkušenosti s podobnou situací, řekla bych jí i svůj postoj.

• Citovat
  • Upravit
7626
22.11.14 22:40

zakladatelka

A sestricka vi, co se stalo? pak bych to nechala na ni…Pokud nevi :think: asi bych jeste cekala na lepsi chvili- boze hruza, tezko rict. Mama i sestra.proc i sestra, jeho dite…hmmmm…hruuzne. Ne asi bych ji ten dopis ani nedala. Tebe videt nechce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
22.11.14 22:40
@Anonymní píše:
Prosim o zachování anonymu je to citlivé tema. Pred 3 roky můj táta zavrazdil moji matku a sestru, sedí do zivoti. Ja vychovávam mladší segru které v te době bylo 14 roku nyní 17.. Otcovi se neozyvame nikdo z rodiny ale najednou se ozval z vezeni ze by chtěl vidět tu mladší segru /poslal dopis/ jak by jste reagovali? Nevim jak ji to oznámit a rozhodne si to nepřeji aby ji viděl zničil dětství nam všem.

a ségra někdy o tátovi mluví? o tom co se u vás stalo? já bych jí nic neřkala v 17 je křehká, dospívá, hledá se..nezatěžovala bych ji.. až se jednou jako dospělá žena bude chtít po tátovi pídit, udělá to sama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
22.11.14 22:42
@terinka4444 píše:
Ty bláho, no to je síla, drzost grázlů nezná mezí. To je děs, to vůbec nevím, nejlépe nezatěžovat tím sestru asi, ale zase aby ti to jednou nevyčetla. U nás není doživotí ale do konce života, že ne? Jednou ho pustí, že?

proč by jí vyčítala? pokud bude jednou chtít tak si to sama zařídí - setkání s ním nebo nějaký kontakt.. v 17 bych fakt tu holku nechala v klidu
byla to vražda..ve 14 to musela vnímat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1726
22.11.14 22:46

Ahoj, nerekla bych ji to (a uz vubec ne ted pred Vanoci). Za chvili bude dospela, a kdyz bude chtit, tak za nim muze jit sama od sebe…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
22.11.14 22:49
@jdukolem píše:
proč by jí vyčítala? pokud bude jednou chtít tak si to sama zařídí - setkání s ním nebo nějaký kontakt.. v 17 bych fakt tu holku nechala v klidu
byla to vražda..ve 14 to musela vnímat

mám stejný názor, jen je to složité, někdy se v makovičkách dětí, i dospělých dětí, nenávist za tu hrůzu pere s tím, že je to rodič. Těžko se to vysvětluje, jen by se jí jednou nemuselo líbit, že jí otec psala a bylo jí to zamlčeno. Však jsem taky psala, že ji asi uchránit, sama bych asi dopis zničila a nezatěžovala jí. Jen jsem poukázalo na to, že by se to jednou mohlo otočit proti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
22.11.14 22:51
@terinka4444 píše:
mám stejný názor, jen je to složité, někdy se v makovičkách dětí, i dospělých dětí, nenávist za tu hrůzu pere s tím, že je to rodič. Těžko se to vysvětluje, jen by se jí jednou nemuselo líbit, že jí otec psala a bylo jí to zamlčeno. Však jsem taky psala, že ji asi uchránit, sama bych asi dopis zničila a nezatěžovala jí. Jen jsem poukázalo na to, že by se to jednou mohlo otočit proti.

za mě..ozval se že by ji chtěl vidět..co si to vůbec dovoluje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
22.11.14 22:53
@jdukolem píše:
za mě..ozval se že by ji chtěl vidět..co si to vůbec dovoluje?

souhlasím, já bych ten dopis spálila a okamžitě na něj zapomněla. Kdyby jednou někdy mělo vyjít najevo, že jsem dopis obdržela, zapřela bych to. Ale to si netroufám radit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2044
22.11.14 22:56
@terinka4444 píše:
souhlasím, já bych ten dopis spálila a okamžitě na něj zapomněla. Kdyby jednou někdy mělo vyjít najevo, že jsem dopis obdržela, zapřela bych to. Ale to si netroufám radit.

Tak on to otec může zkoušet vícekrát, co až to vychytá přímo ta sestra, to ta starší bude věčně ve stresu, jestli něco nedošlo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová