Tak jaká bude ta zima 2014?

289
22.11.14 15:07

Tak jaka bude ta zima 2014??

Zdravím všechny, :))

Už Vás taky štve jak to pořád mění? nejdřív psali, že bude akrtická zima, sněhové kalamity a nevím co ještě, že takovou zimu nepmatujeme.. a dneska píšou, že teploty budou spíš nadprůměrné a sněhu se hned tak nedočkáme? Rozumíte tomu někdo.. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4465
22.11.14 15:10

Jen ať je hezky, bez sněhu, za tím si v případě touhy zajedu na hory, rozbředlou břečku v centru Brna fakt nepotřebuju :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
22.11.14 15:11

:-D jo, rozumím. Každej rok hlásají, jak bude arktická zima a pak je prd:-D očekávám průměrnou zimu, jako posledních pár let, max. -5°C a srajdy na silnici:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
22.11.14 15:11

@neellaa zrovna jsem ve skole a mame meteorologii a nas prednasejici z ceskeho meteo ustavu tvrdi ze mirna a tvrdi nam to uz od rijna co nam zacla skola takze on to nemeni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
22.11.14 15:12

@neellaa prej dokonce teplejsi nez minuly rok :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
22.11.14 15:14

Mně by stačil sníh jenom kolem Vánoc. A jinak ať je zima teplotně jako loni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
22.11.14 15:19

Já bych prosila o sníh, od loňska máme nové, netknuté sáně, na kterých letos plánuju vozit děti do školky :mrgreen: (teda mladšího jen jako doprovod). Já nevím, ale většinou se opravdoví meteorologové vyjadřují, že dlouhodobější předpovědi jsou zatížené velkou chybou, že je raději neříkají (říkají je pořád, ale často to nevychází).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
22.11.14 15:22
@Samamama píše:
Já bych prosila o sníh, od loňska máme nové, netknuté sáně, na kterých letos plánuju vozit děti do školky :mrgreen: (teda mladšího jen jako doprovod). Já nevím, ale většinou se opravdoví meteorologové vyjadřují, že dlouhodobější předpovědi jsou zatížené velkou chybou, že je raději neříkají (říkají je pořád, ale často to nevychází).

jo to nam rikal nas prednasejici taky ze dlouhodobe nedelaji pouze z duvodu ze kdyby jim zo nevyslo tak je lidi ukamenuji :mrgreen: ale ze dle jeho nazoru bude zima tepla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
22.11.14 15:23

@aspagi Hm, z hlediska útraty za topení to je asi dobrá zpráva, ale z hlediska saní jsi mě zklamala :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
22.11.14 15:26
@Samamama píše:
@aspagi Hm, z hlediska útraty za topení to je asi dobrá zpráva, ale z hlediska saní jsi mě zklamala :mrgreen:.

ja ne jdi si stezovat mgr. novakovi ja si tu teplou zimu nevymyslela kor kdyz me v liberci dibeze tramvajka primo na sjezdovku ze a na tramvaj to mam od baraku z kopce :mrgreen: ale jo aspon ze za topeni mozna trochu usetrime

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27263
22.11.14 15:30

Čím víc ušetříme uhlí, tím líp, ovšem syn by ocenil trochu sněhu. Předloni dostal odJežicha sáně s volantem, moc je využít nestihl a a loni, když už napadl sníh, tak byl zrovna nemocný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
22.11.14 15:33

@aspagi to víš, posel špatných zpráv to vždycky odse. e :mrgreen:. Tak na příští přednášce vyřiď mgr. Novákovi, že toto jsem si o něm nemyslela! Což je na pováženou, když jsem si doteď o něm nemyslela vůbec nic :mrgreen:.

Jinak teplá zima není asi nic moc ani z pohledu dětských viroz, starší syn je letos nově ve školce, tak mám pocit, že od září se táhne jedna rýma za druhou, kašel už skoro setrvalý… Na to prý pomáhá, když chvíli mrzne, to pro viry není takové blaho jako takové to nijaké počasí s vlhkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
22.11.14 15:40

Se jim neda verit. Zima bude. Treba jen jako rocni obdobi. To vime jiste

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
22.11.14 15:47

Ono to bude asi tím, že na víc jak max. 2 týdny to počasí prostě odhadnout nejde :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6078
22.11.14 15:47
@aspagi píše:
@neellaa prej dokonce teplejsi nez minuly rok :mrgreen:

Fakt :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek