Ozval se otec z vězení

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5487
22.11.14 22:58

Já bych jí to neříkala… nemám tedy až takovou zkušenost, ale trochu podobnou, násilí nebylo takový kalibr.. a asi takhle: my jsme ty nezdolné optimistky, co věří, že v každém je něco dobrého a taky tomu věřit chceme, že nemáme otce takovou svini. Ale bohužel opak je pravdou a zažijeme jen další zklamání. Radím ti sestru tohoto uchránit a nejlépe jí nic neříkat. Vrahoun prostě nemůže být fajn táta, co jen ujel… to je prostě opravdu moc. Nekaž jí pohodu. Mmch, jsi moc statečná holka, přeju ti štěstí! :srdce: :hug: Máš můj obdiv i z toho mála, cos napsala. :palec: klobouk dolů :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
22.11.14 22:59
@dlouha píše:
Tak on to otec může zkoušet vícekrát, co až to vychytá přímo ta sestra, to ta starší bude věčně ve stresu, jestli něco nedošlo :nevim:

no, to taky. Prostě je to těžké a kdo ví, co je správné :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997
22.11.14 23:01

Pred vanocema bych to dala k ledu, rozhodla bych se pozdeji. Pak to bude tezky rpzhodovani - je dospela, ale porad dite, mela bys ji chranit, ale pochopi to, kdyz se to jednou nahodou dozvi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2551
22.11.14 23:02

Já bych ji to řekla ať se rozhodne sama, nemůže přeci rozhodovat za někoho i přesto že je tato situace hrozná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
22.11.14 23:06
@kitty77 píše:
Já bych ji to řekla ať se rozhodne sama, nemůže přeci rozhodovat za někoho i přesto že je tato situace hrozná…

nezlob se ale za dítě v jistých věcech rozhodují dospělí, at se jim to líbí nebo ne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
22.11.14 23:06

Já bych teda byla dost naštvaná a zřejmě i zklamaná, kdybych se po letech dozvěděla, že mi někdo takový dopis zatajil.

Druhá věc je, jak je na tom sestra s psychikou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2551
22.11.14 23:12
@jdukolem píše:
nezlob se ale za dítě v jistých věcech rozhodují dospělí, at se jim to líbí nebo ne..

v 17 letech už fakt má k dítěti daleko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
22.11.14 23:14
@kitty77 píše:

no sedmnáctiletý puberťák jehož matku zavraždil otec chtějící kontakt. Nevím nevím, na tohle si myslím, že jsou všechny naše názory a rady krátké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.11.14 23:22

Holky, moc děkuji všem za názory.. Ne me opravdu nechce vidět, myslel si ze z několika nasetrenich milionu co jsme zdedili my (podnikal) tak ze vše zaplatím aby ho pustili a to nikdy neudělám!!! Jo hlavně me napadlo hned jako první jestli to není nejake smecko a aby ji ještě neco neudělal…

• Citovat
  • Upravit
7765
22.11.14 23:24

Tim, ze je na dozivoti pochybuju, ze to bylo neumyslne, ale i tak bych ji to rekla. Je to uz velka holka. Ja osobne bych byla nastvana kdyby mi to bylo zatajeno. Otazka je, jaka je tva sestra, jak to vse vnima atd. Asi bych to ale nechala az po vanocich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.11.14 23:26

@terinka4444 to nevim jak to je, zavřeli ho ve svycarsku kde jsme žili, tenkrát to otraslo celým svycarskem do ted kdyz zadám jeho jmeno tak je to na internetu, úplně se mi hnusi kdyz na to vzpomenu… @jdukolem nemluví jen si vždy vzpomene na segru a mámu jinak se nějak nezmimuje ano ví co se stalo byla u toho ja bohužel nebyla v ty době doma, mamka umřela az druhy den v nemocnici :-((

• Citovat
  • Upravit
7765
22.11.14 23:28
@Anonymní píše:
Holky, moc děkuji všem za názory.. Ne me opravdu nechce vidět, myslel si ze z několika nasetrenich milionu co jsme zdedili my (podnikal) tak ze vše zaplatím aby ho pustili a to nikdy neudělám!!! Jo hlavně me napadlo hned jako první jestli to není nejake smecko a aby ji ještě neco neudělal…

Tam snad ohlidaji, aby nemohl nekomu ublizit ne? Jak si mohl neco takoveho vubec myslet. To je sileny, musela by si byt blazen. Je to strasny. Obdivuju te.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
22.11.14 23:29
@kitty77 píše:

nemá..mám 17letého syna tak vím o čem mluvím, vnímám jak je křehký a jak moc je zranitelný… zatím hledá sám sebe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4624
22.11.14 23:32

A komu byl ten dopis adresovan?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
22.11.14 23:32
@Anonymní píše:
@terinka4444 to nevim jak to je, zavřeli ho ve svycarsku kde jsme žili, tenkrát to otraslo celým svycarskem do ted kdyz zadám jeho jmeno tak je to na internetu, úplně se mi hnusi kdyz na to vzpomenu… @jdukolem nemluví jen si vždy vzpomene na segru a mámu jinak se nějak nezmimuje ano ví co se stalo byla u toho ja bohužel nebyla v ty době doma, mamka umřela az druhy den v nemocnici :-((

at se sama rozhodne jestli ho chce vidět nebo ne.. jednou.. až jí bude víc.. ted neměla čas ani vstřebat tu hrůzu při které byla..fakt bych neměla strach že se na mě bude za toto v budoucnu zlobit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová