Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Před měsícem?? A řeší se to až teď? Nebo co se do té doby řešilo?? Nejlepší bude přímo do obchodu zajít a tam to nahlásit.
@Anonymní píše:
Ahoj holky,
Dnes jsem zjistila, že dceři skoro určitě někdo ukradl peněženku. Bylo to prý asi před měsícem. A mám na vás dotaz. Pracuje tu někdo v obchodě sinsay nebo Rossmann (na něj máme největší podezření, kolem ni se nekdo motal)? Na jak dlouho se ukládají kamerové záznamy? Díky za odpovědi. Edit: jsem tak vystresovana, že už si pletu mobil s peněženkou, odpusťte, moje chyba.
Kolik ji je? To je divne, ze to zjistila ted, ale ma podezreni zrovna na tohle. Jinak i kdyby zaznamy meli, vam je neukazou.
No, ona se bála mi to říct, já opravdu nevím proč
. Je jí 13. Chápu že nám záznamy neukážou, ale ptám se, jestli by je vůbec měli, měsíc je přece dost dlouhá doba
@vokishka píše:
Kolik ji je? To je divne, ze to zjistila ted, ale ma podezreni zrovna na tohle. Jinak i kdyby zaznamy meli, vam je neukazou.
Mě to teda přijde podezřelé. ![]()
@Anonymní píše:
No, ona se bála mi to říct, já opravdu nevím proč. Je jí 13. Chápu že nám záznamy neukážou, ale ptám se, jestli by je vůbec měli, měsíc je přece dost dlouhá doba
A co v ní měla? Asi těžko nějakou větší hotovost
nebo co a tím záznamem asi myslíš, že udělají?
Řekla mi, že tam měla asi 500. Ale zítra to jdu hned nahlásit. Dcera dostala sprda, že mi to neřekla hned. Tímto ale asi diskuze postrádá smysl. Díky holky, otevřely jste mi oči
doufám že se to vyřeší. Dobrou noc ![]()
@Anonymní píše: Řekla mi, že tam měla asi 500. Ale zítra to jdu hned nahlásit. Dcera dostala sprda, že mi to neřekla hned. Tímto ale asi diskuze postrádá smysl. Díky holky, otevřely jste mi očidoufám že se to vyřeší. Dobrou noc
A co si myslis ze ti po mesici reknou
zsznamy ani omylem a nebude si pamatovat nikdo nic..
Děkuji, @lilith1 no, aspoň si to budeme pamatovat, příště se to snad už nestane. ![]()
@Anonymní píše: Řekla mi, že tam měla asi 500. Ale zítra to jdu hned nahlásit. Dcera dostala sprda, že mi to neřekla hned. Tímto ale asi diskuze postrádá smysl. Díky holky, otevřely jste mi očidoufám že se to vyřeší. Dobrou noc
Na to se vykašli, zbytečná cesta. Po měsíci nejsou záznamy a nikdo si nic nepamatuje. Navíc když ani dcera netuší, kdy o ní přišla a jak. Prostě to berte jako ponaučení.
@Cenarius píše:
Na to se vykašli, zbytečná cesta. Po měsíci nejsou záznamy a nikdo si nic nepamatuje. Navíc když ani dcera netuší, kdy o ní přišla a jak. Prostě to berte jako ponaučení.
Souhlasím. Navíc ve 13 tam ani nemohla mít moc dokladů, tak jste ušetřeni té hlavní polízanice.
jdeš nahlásit po měsíce „ukradenou peněženku“ s pětikilem… paráda ![]()
Nikam nechoďte, budete vypadat jako chovanci z Bohnic. Takové věci se řeší hned, ne po měsíci. Navíc ta peněženka mohla holce klidně někde vypadnout, kdo ví, jak to bylo.
Chtěla jsem to nahlásit dnes odpoledne, ale asi už tam nepůjdu, ono těch 500 moc není. Měla tam spíš účtenky a tak. Asi by mi policajti jenom řekli, že jim mám aspoň popsat peněženku a tím to bude asi končit ![]()
Dobrý den,
diskuzní téma na žádost zakladatelky zamykám.
Přeji krásý den,
Kačka ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ahoj holky,
Dnes jsem zjistila, že dceři skoro určitě někdo ukradl peněženku. Bylo to prý asi před měsícem. A mám na vás dotaz. Pracuje tu někdo v obchodě sinsay nebo Rossmann (na něj máme největší podezření, kolem ni se nekdo motal)? Na jak dlouho se ukládají kamerové záznamy? Díky za odpovědi. Edit: jsem tak vystresovana, že už si pletu mobil s peněženkou, odpusťte, moje chyba.