Krádež telefonu

Anonymní
19.7.23 22:25

Krádež peněženky

Ahoj holky,
Dnes jsem zjistila, že dceři skoro určitě někdo ukradl peněženku. Bylo to prý asi před měsícem. A mám na vás dotaz. Pracuje tu někdo v obchodě sinsay nebo Rossmann (na něj máme největší podezření, kolem ni se nekdo motal)? Na jak dlouho se ukládají kamerové záznamy? Díky za odpovědi. Edit: jsem tak vystresovana, že už si pletu mobil s peněženkou, odpusťte, moje chyba.

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Reakce:

Velikost písma:
4383
19.7.23 22:37

Před měsícem?? A řeší se to až teď? Nebo co se do té doby řešilo?? Nejlepší bude přímo do obchodu zajít a tam to nahlásit.

• načítám...
65165
19.7.23 22:43
@Anonymní píše:
Ahoj holky,
Dnes jsem zjistila, že dceři skoro určitě někdo ukradl peněženku. Bylo to prý asi před měsícem. A mám na vás dotaz. Pracuje tu někdo v obchodě sinsay nebo Rossmann (na něj máme největší podezření, kolem ni se nekdo motal)? Na jak dlouho se ukládají kamerové záznamy? Díky za odpovědi. Edit: jsem tak vystresovana, že už si pletu mobil s peněženkou, odpusťte, moje chyba.

Kolik ji je? To je divne, ze to zjistila ted, ale ma podezreni zrovna na tohle. Jinak i kdyby zaznamy meli, vam je neukazou.

• načítám...
Anonymní
19.7.23 22:49

No, ona se bála mi to říct, já opravdu nevím proč :roll:. Je jí 13. Chápu že nám záznamy neukážou, ale ptám se, jestli by je vůbec měli, měsíc je přece dost dlouhá doba

• Upravit
4383
19.7.23 22:49
@vokishka píše:
Kolik ji je? To je divne, ze to zjistila ted, ale ma podezreni zrovna na tohle. Jinak i kdyby zaznamy meli, vam je neukazou.

Mě to teda přijde podezřelé. ;)

• načítám...
35781
19.7.23 22:56
@Anonymní píše:
No, ona se bála mi to říct, já opravdu nevím proč :roll:. Je jí 13. Chápu že nám záznamy neukážou, ale ptám se, jestli by je vůbec měli, měsíc je přece dost dlouhá doba

A co v ní měla? Asi těžko nějakou větší hotovost :nevim: nebo co a tím záznamem asi myslíš, že udělají?

• načítám...
Anonymní
19.7.23 23:00

Řekla mi, že tam měla asi 500. Ale zítra to jdu hned nahlásit. Dcera dostala sprda, že mi to neřekla hned. Tímto ale asi diskuze postrádá smysl. Díky holky, otevřely jste mi oči :srdce: doufám že se to vyřeší. Dobrou noc :hug:

• Upravit
12589
19.7.23 23:09
@Anonymní píše: Řekla mi, že tam měla asi 500. Ale zítra to jdu hned nahlásit. Dcera dostala sprda, že mi to neřekla hned. Tímto ale asi diskuze postrádá smysl. Díky holky, otevřely jste mi oči :srdce: doufám že se to vyřeší. Dobrou noc :hug:

A co si myslis ze ti po mesici reknou :nevim: zsznamy ani omylem a nebude si pamatovat nikdo nic..

• načítám...
Anonymní
19.7.23 23:11

Děkuji, @lilith1 no, aspoň si to budeme pamatovat, příště se to snad už nestane. :mavam:

• Upravit
20892
20.7.23 04:46
@Anonymní píše: Řekla mi, že tam měla asi 500. Ale zítra to jdu hned nahlásit. Dcera dostala sprda, že mi to neřekla hned. Tímto ale asi diskuze postrádá smysl. Díky holky, otevřely jste mi oči :srdce: doufám že se to vyřeší. Dobrou noc :hug:

Na to se vykašli, zbytečná cesta. Po měsíci nejsou záznamy a nikdo si nic nepamatuje. Navíc když ani dcera netuší, kdy o ní přišla a jak. Prostě to berte jako ponaučení.

• načítám...
20.7.23 04:53
@Cenarius píše:
Na to se vykašli, zbytečná cesta. Po měsíci nejsou záznamy a nikdo si nic nepamatuje. Navíc když ani dcera netuší, kdy o ní přišla a jak. Prostě to berte jako ponaučení.

Souhlasím. Navíc ve 13 tam ani nemohla mít moc dokladů, tak jste ušetřeni té hlavní polízanice.

• načítám...
7337
20.7.23 07:03

jdeš nahlásit po měsíce „ukradenou peněženku“ s pětikilem… paráda :D

• načítám...
24654
20.7.23 07:38

Nikam nechoďte, budete vypadat jako chovanci z Bohnic. Takové věci se řeší hned, ne po měsíci. Navíc ta peněženka mohla holce klidně někde vypadnout, kdo ví, jak to bylo.

• načítám...
Anonymní
20.7.23 12:07

Chtěla jsem to nahlásit dnes odpoledne, ale asi už tam nepůjdu, ono těch 500 moc není. Měla tam spíš účtenky a tak. Asi by mi policajti jenom řekli, že jim mám aspoň popsat peněženku a tím to bude asi končit :nevim:

• Upravit
20837
20.7.23 12:46

Dobrý den,
diskuzní téma na žádost zakladatelky zamykám.

Přeji krásý den,
Kačka :D

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová