Rozbitá spojka v autoškole

1
19.7.23 18:23

Rozbitá spojka v autoškole

Dobrý den chtěla bych se zeptat jestli někdo nemáte zkušenost s rozbitím spojky v autoškole?? Dnes se mi to podařilo a nevím jak dál, jestli ji budu muset celou zaplatit nebo tak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
44
19.7.23 18:25

@Rrrr54 Na tyhle případy musí být pojištěný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Prostě Vodnář
19.7.23 18:29

Nemyslím si, že je vámi rozbitá. To bude běžné opotřebení, vždyť s tím autem nejezdíte jen vy, na vás to jen padlo.

@Rrrr54 píše:
Dobrý den chtěla bych se zeptat jestli někdo nemáte zkušenost s rozbitím spojky v autoškole?? Dnes se mi to podařilo a nevím jak dál, jestli ji budu muset celou zaplatit nebo tak?
  • Citovat
  • Upravit
20893
19.7.23 18:29
@Rrrr54 píše:
Dobrý den chtěla bych se zeptat jestli někdo nemáte zkušenost s rozbitím spojky v autoškole?? Dnes se mi to podařilo a nevím jak dál, jestli ji budu muset celou zaplatit nebo tak?

Pochybuju. To dodělalo xx lidí před tebou. Na tebe jen vyšel černej Petr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4385
19.7.23 18:36
@Rrrr54 píše:

Mám :D taky se mi to podařilo. Neboj, na tyhle případy se vztahuje pojistka. Nic platit nebudeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4385
19.7.23 18:38
@Rrrr54 píše:

Jinak jak už tu zaznělo, načnulo to xx lidí před tebou, na tebe bohužel vyšla konečná. Potvrdilo mi to i plno automechaniků se kterými jsem se o tom kdysi bavila, byla jsem z toho špatná a o to víc se bála dalších jízd. Víš kolik lidí v tom autě před tebou sedělo a učilo se, kolikrát něco udělali špatně, stovky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30313
19.7.23 20:10
@korn123 píše:
Jinak jak už tu zaznělo, načnulo to xx lidí před tebou, na tebe bohužel vyšla konečná. Potvrdilo mi to i plno automechaniků se kterými jsem se o tom kdysi bavila, byla jsem z toho špatná a o to víc se bála dalších jízd. Víš kolik lidí v tom autě před tebou sedělo a učilo se, kolikrát něco udělali špatně, stovky..

Nemuseli nic udělat špatně. Ale je to stroj a ten se časem rozsype.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3019
19.7.23 20:14

Holka, co se mnou dělala kurz, zahučela z mostku do potoka, zrušila půl auta a byla z toho akorát historka k lepšímu.
Nic po tobě nikdo chtít nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
20.7.23 15:13

Spojku tam musí stejně měnit pravidelně každý rok ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová