Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den chtěla bych se zeptat jestli někdo nemáte zkušenost s rozbitím spojky v autoškole?? Dnes se mi to podařilo a nevím jak dál, jestli ji budu muset celou zaplatit nebo tak?
Nemyslím si, že je vámi rozbitá. To bude běžné opotřebení, vždyť s tím autem nejezdíte jen vy, na vás to jen padlo.
@Rrrr54 píše:
Dobrý den chtěla bych se zeptat jestli někdo nemáte zkušenost s rozbitím spojky v autoškole?? Dnes se mi to podařilo a nevím jak dál, jestli ji budu muset celou zaplatit nebo tak?
@Rrrr54 píše:
Pochybuju. To dodělalo xx lidí před tebou. Na tebe jen vyšel černej Petr.
@Rrrr54 píše:
Mám
taky se mi to podařilo. Neboj, na tyhle případy se vztahuje pojistka. Nic platit nebudeš.
@Rrrr54 píše:
Jinak jak už tu zaznělo, načnulo to xx lidí před tebou, na tebe bohužel vyšla konečná. Potvrdilo mi to i plno automechaniků se kterými jsem se o tom kdysi bavila, byla jsem z toho špatná a o to víc se bála dalších jízd. Víš kolik lidí v tom autě před tebou sedělo a učilo se, kolikrát něco udělali špatně, stovky..
@korn123 píše:
Jinak jak už tu zaznělo, načnulo to xx lidí před tebou, na tebe bohužel vyšla konečná. Potvrdilo mi to i plno automechaniků se kterými jsem se o tom kdysi bavila, byla jsem z toho špatná a o to víc se bála dalších jízd. Víš kolik lidí v tom autě před tebou sedělo a učilo se, kolikrát něco udělali špatně, stovky..
Nemuseli nic udělat špatně. Ale je to stroj a ten se časem rozsype.
Holka, co se mnou dělala kurz, zahučela z mostku do potoka, zrušila půl auta a byla z toho akorát historka k lepšímu.
Nic po tobě nikdo chtít nebude.