Šmírák na koupání

75
19.7.23 09:00

Šmirák na koupání

Včera když jsem se byla, jako už po několikáté, koupat na místě kde se chodí,, bez,, a přitom tam moc lidí ( skoro nikdo) nebývá jsem si vsimla že na mě přes roh čumí dalekohledem chlap. Nahej. Pak dalekohled odložil a začal se ukajet. Už jsem stejně byla skoro na odchodu, tak jsem sedla na kolo a jela pryč. Měla jsem sebou dva psy, ten jeden se zpozorněl deset minut před tím. Ale nikdo tam nebyl, neřešila jsem to. Přemýšlím co dělat. Ten chlap se nijak nepriblizoval. No ale tohle je jedno z mála, kde terén zahýbá na poloostrov. Musel mít obhlidly terén dopředu. Ale zas, je lepší nějakou úchylku řešit takto ehm.. Neškodně. Byl daleko tak, že jsem viděla že má ruce u očí, dalekohled jsem vytusila. Pak jak se začal věnovat sám sobě bylo poznat až při poroznejsim pohledu.
Celkem mě to znechutil. Můj manžel se mnou na koupání nemůže, je pořád unavený, nechce se mu. Tohle místo pro mě bylo symbol čistoty, krásna. Musím to nějak pobrat, co s tím dál.. Změnit místo.. Tohle jsou vyhlášené místa na koupání, cca za dva km od tamtud je hlava na hlavě. Napadlo mě teda se trochu přiblížit k těm exponovaným místům, ať tam nejsem úplně sama. Jít tam kde je rovná linka břehu. Co teda?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
53190
19.7.23 09:04

Já osobně bych se na to vykašlala a neřešila. Vlastně nic špatného nedělal, kdyby na tebe koukal, když jsi v plavkách, tak by ti to nevadilo? Tohle nevypadá na nějakého devianta, prostě jen chlap, co si ho chtěl vyhonit a vidí z baráku na nuda pláž no :nevim: Zalez si příště někam za strom nebo pověšenej ručník a máš to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76727
19.7.23 09:07
@ivetsarka píše:
Včera když jsem se byla, jako už po několikáté, koupat na místě kde se chodí,, bez,, a přitom tam moc lidí ( skoro nikdo) nebývá jsem si vsimla že na mě přes roh čumí dalekohledem chlap. Nahej. Pak dalekohled odložil a začal se ukajet. Už jsem stejně byla skoro na odchodu, tak jsem sedla na kolo a jela pryč. Měla jsem sebou dva psy, ten jeden se zpozorněl deset minut před tím. Ale nikdo tam nebyl, neřešila jsem to. Přemýšlím co dělat. Ten chlap se nijak nepriblizoval. No ale tohle je jedno z mála, kde terén zahýbá na poloostrov. Musel mít obhlidly terén dopředu. Ale zas, je lepší nějakou úchylku řešit takto ehm.. Neškodně. Byl daleko tak, že jsem viděla že má ruce u očí, dalekohled jsem vytusila. Pak jak se začal věnovat sám sobě bylo poznat až při poroznejsim pohledu.
Celkem mě to znechutil. Můj manžel se mnou na koupání nemůže, je pořád unavený, nechce se mu. Tohle místo pro mě bylo symbol čistoty, krásna. Musím to nějak pobrat, co s tím dál.. Změnit místo.. Tohle jsou vyhlášené místa na koupání, cca za dva km od tamtud je hlava na hlavě. Napadlo mě teda se trochu přiblížit k těm exponovaným místům, ať tam nejsem úplně sama. Jít tam kde je rovná linka břehu. Co teda?

tak to musíš ve svém věku po padesátce vypadat dost dobře, když na tebe kouká za rohem chlap s dalekohledem ;)
nechápu sice, jak vidíš za roh? 8o
tak buď polichocena a neřeš, nebo choď na místa, kde jsou i jiní lidé - já bych se nikde o samotě do naha nesvlíkala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
19.7.23 09:10

Kdybych se tam necítila dobře, tak bych tam nechodila. Honit si ho někde na veřejnosti je přestupek. Ne neškodná činnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
19.7.23 09:12
@unuděná píše:
Já osobně bych se na to vykašlala a neřešila. Vlastně nic špatného nedělal, kdyby na tebe koukal, když jsi v plavkách, tak by ti to nevadilo? Tohle nevypadá na nějakého devianta, prostě jen chlap, co si ho chtěl vyhonit a vidí z baráku na nuda pláž no :nevim: Zalez si příště někam za strom nebo pověšenej ručník a máš to. []

No to si taky říkám. Pokud je místní, tak za posledních 30 let se tam žádný násilný čin neodehrál. Já mu nevědomky pokyskytla,, divadlo, házela jsem z břehu psům do vody aport a honila se s nimi. Ale v mým věku a kilech… Se divím že ho to,, inspirovalo,, :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
19.7.23 09:13
@Russet píše:
Kdybych se tam necítila dobře, tak bych tam nechodila. Honit si ho někde na veřejnosti je přestupek. Ne neškodná činnost.

Vždyť si ho honil u sebe na zahradě nebo kde, to není žádná veřejnost. Ale jinak souhlas no, dala bych na svůj pocit. Kdybych se tam příště musela pořád ohlížet přes rameno, tak by mě to taky nebavilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11559
19.7.23 09:14
@ivetsarka píše:…Ale zas, je lepší nějakou úchylku řešit takto ehm…

Hm, úchylka, co si tak všechno pod tím termitem představuješ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
19.7.23 09:15
@stinga píše:
tak to musíš ve svém věku po padesátce vypadat dost dobře, když na tebe kouká za rohem chlap s dalekohledem ;)
nechápu sice, jak vidíš za roh? 8o
tak buď polichocena a neřeš, nebo choď na místa, kde jsou i jiní lidé - já bych se nikde o samotě do naha nesvlíkala
To byl roh kde je vidět prostě asi jako roh v místnosti, taky vidíš celou stěnu. No nevím no.. Nejsem žádnej drobek..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
19.7.23 09:16
@unuděná píše:
Vždyť si ho honil u sebe na zahradě nebo kde, to není žádná veřejnost. Ale jinak souhlas no, dala bych na svůj pocit. Kdybych se tam příště musela pořád ohlížet přes rameno, tak by mě to taky nebavilo.

Ne o zahradě nic nepíšu. Byl to les. Cca 3 km od vesnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11592
19.7.23 09:17

Sakra, byl jsem odhalen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
19.7.23 09:19
@Ploskutáček píše:
Sakra, byl jsem odhalen.

Když jsem jela pak poblíž, koukala jsem jestli tam nemáš nekde oblečení. Máš kliku, neviděla jsem ho. Jinak bych ho sebrala. A to bys pak teprve zažil vzrůšo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
19.7.23 09:24
@unuděná píše:

Tak jestli je tam odevšad vidět, košér to není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
19.7.23 09:27
@ivetsarka píše:
Ne o zahradě nic nepíšu. Byl to les. Cca 3 km od vesnice.

Aha, já myslela, že čuměl ze svého pozemku. Tak jestli si dal tu práci přijet ke koupaldu s dalekohledem, tak to určitě moc OK není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
19.7.23 09:28

@Russet no je a není.. Od cesty ne, když se přijde k břehu tak už ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
19.7.23 09:29
@unuděná píše:
Aha, já myslela, že čuměl ze svého pozemku. Tak jestli si dal tu práci přijet ke koupaldu s dalekohledem, tak to určitě moc OK není.

Můj chlap teda dalekohled na vycházky nosí vždy. Pozoruje ( zpěvné) ptactvo, zvěř..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová